swarm yükledin mi? eğer yüklediysen arka planda çalışmasını engelle çok şarj yiyorbenim dün den beri telefonun sarjı inanılmaz fazla gitmeye başladı gündelik kullanım hep aynı yüzde yüz olan sarşım çarşama akşamı çıkardım bu gün akşam 6 da anca bitti normalde akşama kadar biterdi gün içerisinde ara ara oyun falan oynar resim çekerim günde toplam 1 saati aşan oyun oynamam vardır wifi ile 2 saat falan gezinirim normalde bu kadar gitmiyordu bakalım bu gün tekrar taktım nasıl gidecek

yanlış anladın beni yani uzun gitmeye başladı demek demek istedim pil optimize mi oldu artık ne oldu bilmiyorumswarm yükledin mi? eğer yüklediysen arka planda çalışmasını engelle çok şarj yiyor![]()
Şuanda ortaya çıkan tek özellik iki uygulamayı aynı anda çalıştırabilme diye hatırlıyorum.wp9 ile ne yenilikler gelecek ki? ios 8 gibi wrod flow kalvyeyi özellik diye sunmazlar inşaallh![]()
Şuanda ortaya çıkan tek özellik iki uygulamayı aynı anda çalıştırabilme diye hatırlıyorum.
512 ramli yeni cihazlar satışa çıktığına göre wp10 bile alır 920-925wp 9u artık bizden sonraki nesil görür herhalde![]()

Çıkmaya da devam edecek ama sistemde özellikleri belirleyici olan işlemci/çipset, RAM şimdilik uygulama ya da oyunlarda belirleyici. Belki WP9 alabilir cihazlar fakat eskiyen donanımdan dolayı bir çok özellikten de mahrum kalabilir.512 ramli yeni cihazlar satışa çıktığına göre wp10 bile alır 920-925![]()
Hiç dokumadan benimde öyle olur misal anneminki günde 10dk faceye girer wifi ile. Konuşur telefonla 1-2 foto çeker. 4 gün 19 saati gördüm. Lumia 620.yanlış anladın beni yani uzun gitmeye başladı demek demek istedim pil optimize mi oldu artık ne oldu bilmiyorum
normalde 24 saat sonrasında sarja takardım ancak şuan 2 gün gördü nerede ise, bu arada ilk gün hiç pil tasarufu açık değildi ikinci gün yani bu gün ögleden sonra sarjım yüzde 18 olunca açtım akşama kadar 15dk falan oyun oynadım son durum buudu
Bana kalırsa yazılımsal olarak çoğu özelliği alır.bu soruya en iyi yanıt verebilecek kişiler yazılım mühendisleridirÇıkmaya da devam edecek ama sistemde özellikleri belirleyici olan işlemci/çipset, RAM şimdilik uygulama ya da oyunlarda belirleyici. Belki WP9 alabilir cihazlar fakat eskiyen donanımdan dolayı bir çok özellikten de mahrum kalabilir.
İşletim sistemi gelişecek elbette, demek istediğim sürücülerin güncellenmesi HTC 8S vakası gibi. Mesela eski bir diziüstü PC'in var, touchpadin Windows 7 sürücü desteği var ve çoklu dokunuş hareketlerini yapabiliyorsun; Windows 8 sürümüne yüksettin ve touchpadin sürücü desteği yok çalışıyor ama sadece dokunma işlevini görüyor Windows 7'deki çoklu dokunma hareketleri yapamıyorsun. Ya da Miracast'ın önceki işlemci serisine gelmeyişi gibi aynı durum.Bana kalırsa yazılımsal olarak çoğu özelliği alır.bu soruya en iyi yanıt verebilecek kişiler yazılım mühendisleridir
Öyleyse gdr2 diye bir güncellemeden vazgeçtiler , direkt wp9 a geçeceğiz.Şuanda ortaya çıkan tek özellik iki uygulamayı aynı anda çalıştırabilme diye hatırlıyorum.
GDR2 den vazgeçilmedi.Öyleyse gdr2 diye bir güncellemeden vazgeçtiler , direkt wp9 a geçeceğiz.
Güzel yazmıssın ama sadece 1 gb ram dan kastım değil.1 gb ramli telefonlar dahi kısıtlı alırlar sebebleri sallıyorum 920 de pruwiev kamera var 820 de yok.Ms der ki wp 9 daki özelliği pruwiev özellikliler alacak...Eee noldu 820 de 1gb? İşte demek istediğim bu wp 9 ile sadece 512 mb ramliler değil 1gb ramliler bile kısıtlı alıcak o da ram yetse dahi diğer özellikleri bahane edip vermeyecekler benceAbi sen iyice dandroide sardın. Bizde en fazla 2 GB ram var o da en gelişmiş telefonda. O dediğin zor. O zaman sistem wp 7 gibi kalır. Ram değil ama başka nedenlerde kısabilirler. O zaman bizde de 3-4 GB ram gelir yakında. Sistemin özelliği zaten düşük gereksinimler istemesi ve düşük donanımlarla yüksek performanslar elde etmesi. O dediğiniz sıkar gibi geldi. En fazla artık 512 biter o. 1 GB ramin ömrü daha en az 1,5-2 yıl. Onlara bir şey olmaz
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Güzel yazmıssın ama sadece 1 gb ram dan kastım değil.1 gb ramli telefonlar dahi kısıtlı alırlar sebebleri sallıyorum 920 de pruwiev kamera var 820 de yok.Ms der ki wp 9 daki özelliği pruwiev özellikliler alacak...Eee noldu 820 de 1gb? İşte demek istediğim bu wp 9 ile sadece 512 mb ramliler değil 1gb ramliler bile kısıtlı alıcak o da ram yetse dahi diğer özellikleri bahane edip vermeyecekler bence

sen htc ye güncelleme verilmiceğini daha önceden biliyomudun ?İşletim sistemi gelişecek elbette, demek istediğim sürücülerin güncellenmesi HTC 8S vakası gibi. Mesela eski bir diziüstü PC'in var, touchpadin Windows 7 sürücü desteği var ve çoklu dokunuş hareketlerini yapabiliyorsun; Windows 8 sürümüne yüksettin ve touchpadin sürücü desteği yok çalışıyor ama sadece dokunma işlevini görüyor Windows 7'deki çoklu dokunma hareketleri yapamıyorsun. Ya da Miracast'ın önceki işlemci serisine gelmeyişi gibi aynı durum.
sen htc ye güncelleme verilmiceğini daha önceden biliyomudun ?

yazılarımı tam okumadın galiba tekrar yazıyorum günde aşagı yukarı ara ara 15dk oyun oynarım günde yaklaşık 2 saat eder bir o kadar telefonu kurcalarım müzik falna dinlerim birde akşamleyinde wifiye girerim 2 saat aşagı yukarı, aynı kullanımda 2-3 gün önce bir gün giden sarjım 2 gündür düzelme var 2 gün gördüm aynı kullanımda şaşırdım sadece, gdr1 beta geleli ne kadar olmuştu acaba pil optimize mi oldu anlamadım kiHiç dokumadan benimde öyle olur misal anneminki günde 10dk faceye girer wifi ile. Konuşur telefonla 1-2 foto çeker. 4 gün 19 saati gördüm. Lumia 620.