Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Recovery tool ile 8.0 a dönersem ardından 8.1 cyan yükleyip gdr 1 e geçebilirmiyim.

...decode...

...decode...

Üye
?Gayet açık bir şekilde anlattım dostum :)
8.0 Dan Cyan Yükleyip Gdr 1 kullanabilirmiyim yüklersem sorun olurmu diyorum :)
Kullanırsınız. Cyan'ı yükledikten sonra app studio hesabınızla tekrar preview for developers programını aktifleştirdikten sonra güncellemeleri denetleyip yükleyebilirsiniz. Sunuculara yüklendiyse Cyan, 8.0'a dönmeden direk geçiş yapabilirsiniz bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ArMaGeDdOn_87

Üye
işte o bilgiyi ancak bir yazılım mühendisi bilir :) Microsoft 512 ramli yeni cihaz satışa çıkarıyosa eğer 920 ve 925 gibi cihazlar da donanım desteklediği sürece wp9 yada adı ne olursa olsun wp 10 u bile alır

beats

beats

Üye
?Gayet açık bir şekilde anlattım dostum :)
8.0 Dan Cyan Yükleyip Gdr 1 kullanabilirmiyim yüklersem sorun olurmu diyorum :)
Sunucu üzerinde Lumia Cyan yazılımı yüklü, eğer Recovery Tools ile yeniden yazılım yüklersen zaten WP8'e değil WP8.1+Lumia Cyan yazılımı yüklenecek akabinde GDR1 ön izlemeyi yükleyebilirsin.

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Kullanırsınız. Cyan'ı yükledikten sonra app studio hesabınızla tekrar preview for developers programını aktifleştirdikten sonra güncellemeleri denetleyip yükleyebilirsiniz. Sunuculara yüklendiyse Cyan, 8.0'a dönmeden direk geçiş yapabilirsiniz bu arada.
Hocam okadarını tabikide biliyorum sadece kafama takıldı okadcar cahil değiliz :D
Sunucu üzerinde Lumia Cyan yazılımı yüklü, eğer Recovery Tools ile yeniden yazılım yüklersen zaten WP8'e değil WP8.1+Lumia Cyan yazılımı yüklenecek akabinde GDR1 ön izlemeyi yükleyebilirsin.
Aynen eyvallah hocam sağol. Aklıma takıldığı için sormuştum.

...decode...

...decode...

Üye
Hocam okadarını tabikide biliyorum sadece kafama takıldı okadcar cahil değiliz :D

Aynen eyvallah hocam sağol. Aklıma takıldığı için sormuştum.
Estağfurullah :) Detaylıca anlatmaya çalışırım her zaman.

• Beğen
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Gdr 1 yüklü telefonum kapandı açamıyorum eskiden ses açma power ve denklanjöre pasıp açıyorum o sistem gdr 1 de değiştimi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Gdr 1 yüklü telefonum kapandı açamıyorum eskiden ses açma power ve denklanjöre pasıp açıyorum o sistem gdr 1 de değiştimi
hayır ama belki sarjın bitmiş olabilir normal açmada karşına bir şey geliyor mu sarja tak bak bir

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
gelmiyor hiç bişi gene aynı dimi ses açma power denklanjör ?şarjada taktım pc ye de bagladım telefonda hiç bir hareket yok :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
gelmiyor hiç bişi gene aynı dimi ses açma power denklanjör ?şarjada taktım pc ye de bagladım telefonda hiç bir hareket yok :(
ne olurken kapandı acaba pc ye progrmalar kurarak telefonun yazılımını sıfırlıya bilirsiniz ancak bu son çareniz olsun derim çünkü her şey silinecek, darbe ıslanma falan her hangibir şey yok deme

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En son yaptığınız işlem neydi? Oyun , internet, video?

emz

emz

Üye

Abi ses kısma + power dene birde. Belki bu sıkıntıyı çözer;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Artık firmalar ram olayını düzeltip yüksek ram vermeliler maliyet artmaz sonuçta seri üretim yapıyorlar

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

atakanakata

atakanakata

Üye
wp8.1 cyan ı kullananlar gdr1 yüklememi tavsiye eder misiniz? sıkıntısı falan var mı şuan? kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
wp8.1 cyan ı kullananlar gdr1 yüklememi tavsiye eder misiniz? sıkıntısı falan var mı şuan? kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Sadece şunu söyleyeyim: Şarj önemliyse beta sürüm kullanmayın.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Serhan

Üst Alt