Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Atom matom hiç olur cyan ın yanında. Asrın güncellemesi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında bir taraftan bakınca sabırsız arkadaşlar haklı diyorum. Diğer taraftan da bakınca çok sabırsızlık yapıyorlar diyorum. Zira şu anda Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan'ı bırakın kullanmayı ve getirdiği özellikleri ne demek olduğunu bile bilmeyen milyonlarca kullanıcı var.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, serinaga, emz ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Aslında bir taraftan bakınca sabırsız arkadaşlar haklı diyorum. Diğer taraftan da bakınca çok sabırsızlık yapıyorlar diyorum. Zira şu anda Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan'ı bırakın kullanmayı ve getirdiği özellikleri ne demek olduğunu bile bilmeyen milyonlarca kullanıcı var.

Tamam işte onlara da yazık değil mi abi. Hali hazırda biz update1 in getirilerini kullanıyoruz ama o milyonlar daha 8.1 i bile almış değil. Bence vicdanı olan herkes bu duruma isyan eder. Gerçekten çok geciktiler çok.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve emz
emz

emz

Üye
Tamam işte onlara da yazık değil mi abi. Hali hazırda biz update1 in getirilerini kullanıyoruz ama o milyonlar daha 8.1 i bile almış değil. Bence vicdanı olan herkes bu duruma isyan eder. Gerçekten çok geciktiler çok.

Hayır garip yanı neden tüm dünyada birden yayınlanmıyor her cihaz? Mesela bu hafta 520 genel olarak alsın haftaya diğeri. Bu kadar saçma bir dizilim yapana kadar. En azından böyle olsa şimdiye bitmişti dağıtım. Bu güncelleme dağıtımdan sorumlu kişiyi görevden alması ms. Başkası gelsin. Bu beceremiyor. :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Bay H

Bay H

Üye
Windows Threshold(nam-ı diğer Windows 9) güncellemesinin önümüzdeki ay ön izleme olarak sunulması bekleniyor. Daha önce 2014 son çeyreğinde Windows Phone içinde ön izleme sürümü yayınlanacak deniyordu bakalım sürpriz çıkar belki :eller:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
emz

emz

Üye
Windows Threshold(nam-ı diğer Windows 9) güncellemesinin önümüzdeki ay ön izleme olarak sunulması bekleniyor. Daha önce 2014 son çeyreğinde Windows Phone içinde ön izleme sürümü yayınlanacak deniyordu bakalım sürpriz çıkar belki :eller:

Abi eğer gelirde ve cidden gelişmişse ortalık dağılır :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence hiç bir yer dağılmaz. gözle görülür farkları çok abartı düşünmeyin. Benim hatırladığm microsoft yılda küçüklü büyüklü 4 günceleme vereceğinin sözünü vermişti. Daha hala iki güncelleme verebildi. Yıl sonuna kadar 4 güncellemeyi bakalım verebilecek mi? Bu arada ön izleme sürümlerini ben güncellemeden saymıyorum. Onlar test sürümleri.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
L1020 Cyan üstüne Gdr1 kurmuştum bu sabah alarm çaldı 2 defa erteledim 3.yü yapacakken telefon dondu soft reset ile tekrar açabildim,ayrıca ana ekrana dönüş yaparken hafif bir takılma oluyor ara sıra,pil kullanımı normal şu aralar Klasörler uygulaması benimde hoşuma gitti 3 tane klasör var ana ekranda o yüzden gdr1'den Cyan'a inmeyi hem istemiyorum hemde üşeniyorum herşeyi tekrar kur falan filan..Gdr2 umarım çok gecikmez..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
512 ramlı cihazlar için umarım kısıtlama çıkmaz. Yoksa 1 gbli cihaza geçme zamanı gelmiş demektir.

• Beğen
Tepkiler: emz
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kimi özellikler için ram sınırı,kimi özellikler için ise işlemcinin s800 ve üstü şartı,kimi özellikler. İçin ekran desteği şartı...ms ne yapıyor böyle.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz
emz

emz

Üye
512 ramlı cihazlar için umarım kısıtlama çıkmaz. Yoksa 1 gbli cihaza geçme zamanı gelmiş demektir.
Abi tüm korkum o yönde. Umarım olmaz yoksa beni çok üzer. Em kotu evdekiler fark etmesin diye gidip kendime 525 alıcam artık. Sıkıldım kısıtlamadan. :(

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
emz

emz

Üye
Emin olun 1 gb ramli cihazlara bile wp 9 güncellemesi kısıtlı gelir.

Abi sen iyice dandroide sardın. Bizde en fazla 2 GB ram var o da en gelişmiş telefonda. O dediğin zor. O zaman sistem wp 7 gibi kalır. Ram değil ama başka nedenlerde kısabilirler. O zaman bizde de 3-4 GB ram gelir yakında. Sistemin özelliği zaten düşük gereksinimler istemesi ve düşük donanımlarla yüksek performanslar elde etmesi. O dediğiniz sıkar gibi geldi. En fazla artık 512 biter o. 1 GB ramin ömrü daha en az 1,5-2 yıl. Onlara bir şey olmaz ;)

serinaga

serinaga

Üye

Yok Artık :allalla:

BaySerkan

BaySerkan

Üye
2 Gb ram'li 1020'de işlemciden kaybeder merak etmeyin

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, skynet ve emz

Üst Alt