Aslında bir taraftan bakınca sabırsız arkadaşlar haklı diyorum. Diğer taraftan da bakınca çok sabırsızlık yapıyorlar diyorum. Zira şu anda Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan'ı bırakın kullanmayı ve getirdiği özellikleri ne demek olduğunu bile bilmeyen milyonlarca kullanıcı var.
Tamam işte onlara da yazık değil mi abi. Hali hazırda biz update1 in getirilerini kullanıyoruz ama o milyonlar daha 8.1 i bile almış değil. Bence vicdanı olan herkes bu duruma isyan eder. Gerçekten çok geciktiler çok.

Bende Güncel diyor ?Developer Devices
Windows Threshold(nam-ı diğer Windows 9) güncellemesinin önümüzdeki ay ön izleme olarak sunulması bekleniyor. Daha önce 2014 son çeyreğinde Windows Phone içinde ön izleme sürümü yayınlanacak deniyordu bakalım sürpriz çıkar belki![]()

512 ramlı cihazlar için umarım kısıtlama çıkmaz. Yoksa 1 gbli cihaza geçme zamanı gelmiş demektir.Windows Threshold(nam-ı diğer Windows 9) güncellemesinin önümüzdeki ay ön izleme olarak sunulması bekleniyor. Daha önce 2014 son çeyreğinde Windows Phone içinde ön izleme sürümü yayınlanacak deniyordu bakalım sürpriz çıkar belki![]()
Abi tüm korkum o yönde. Umarım olmaz yoksa beni çok üzer. Em kotu evdekiler fark etmesin diye gidip kendime 525 alıcam artık. Sıkıldım kısıtlamadan.512 ramlı cihazlar için umarım kısıtlama çıkmaz. Yoksa 1 gbli cihaza geçme zamanı gelmiş demektir.

512 ramlı cihazlar için umarım kısıtlama çıkmaz. Yoksa 1 gbli cihaza geçme zamanı gelmiş demektir.

Emin olun 1 gb ramli cihazlara bile wp 9 güncellemesi kısıtlı gelir.512 ramlı cihazlar için umarım kısıtlama çıkmaz. Yoksa 1 gbli cihaza geçme zamanı gelmiş demektir.
Bunları düşünmek için çok erken![]()

Emin olun 1 gb ramli cihazlara bile wp 9 güncellemesi kısıtlı gelir.
Windows Threshold(nam-ı diğer Windows 9) güncellemesinin önümüzdeki ay ön izleme olarak sunulması bekleniyor. Daha önce 2014 son çeyreğinde Windows Phone içinde ön izleme sürümü yayınlanacak deniyordu bakalım sürpriz çıkar belki![]()

Söz konusu Microsoft ve Nokia olunca insan hafiften ikilemde kalıyor.Bunları düşünmek için çok erken![]()

wp9 ile ne yenilikler gelecek ki? ios 8 gibi wrod flow kalvyeyi özellik diye sunmazlar inşaallhBunları düşünmek için çok erken![]()