Hayır, belli olsa yeni konu açılır.gdr 2 yenilikleri bellimi beyler ?
Benim bağlantı kafayı yediEdge (2g) ile bağlıyım ama 3g (h+) görünüyor şebeke bildiriminde
Ekran görüntüsü aldım birazdan eklerim.

2g ile net çok yavaş nasıl sabrediyonuz o kadar ?Benim bağlantı kafayı yediEdge (2g) ile bağlıyım ama 3g (h+) görünüyor şebeke bildiriminde

Batarya diyorum ve susuyorum2g ile net çok yavaş nasıl sabrediyonuz o kadar ?![]()
3g direkt fondipliyor şarjı.2g ile net çok yavaş nasıl sabrediyonuz o kadar ?![]()

Benim bağlantı kafayı yediEdge (2g) ile bağlıyım ama 3g (h+) görünüyor şebeke bildiriminde
2G=Ebende hep h+ ve çok hızlı ne demek oluyor bu H+ ?
TR de şu anda 4G bağlantı yokHarbi ya 4g den aşağı inemiyorum ben![]()
benim 3g hep açık parlaklık düşükte iken yoğun kullanımda 7-8 saat gidiyorBatarya diyorum ve susuyorum3g direkt fondipliyor şarjı.
Benim bildiğim kadarıyla H+ 3G Plus oluyor2G=E
3G=H
4G=H+
TR de şu anda 4G bağlantı yok
benim 3g hep açık parlaklık düşükte iken yoğun kullanımda 7-8 saat gidiyor
Benim bildiğim kadarıyla H+ 3G Plus oluyor
1020 ye Cyan üstüne GDR1 i kurmuştum bugün tekrar NSU ile Cyan'a geri indirdim sürümü şarj ile ilgili bir sıkıntım yoktu fakat ufak tefek takılmalar oluyordu ara sıra, 1 kere de dondu soft reset atıp düzelttim bazen Subway Surfers falan oynarım baktım ondada kasılma oluyor ara ara çok hoşuma gitmesine rağmen Klasörlemeden feragat edip sürümü düşürdüm..wp8.1 cyan ı kullananlar gdr1 yüklememi tavsiye eder misiniz? sıkıntısı falan var mı şuan? kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
H+ nın 4G ile alakası yok. Telefonumda 4G olmamasına ragmen H+ ile bağlantı sağlayabiliyorum2G=E
3G=H
4G=H+
Ne diyor cihaz H+ = 4G mi diyor? Ben öyle bir şey görmedim kendi cihazımda.4G ye geçiş yapınca 3G den hızlı oluyor ?
Cihaz Öyle Demiyor ?
Ne diyor cihaz H+ = 4G mi diyor? Ben öyle bir şey görmedim kendi cihazımda.
Telefonunuz da 3G seçili olduğunda da H+ simgesi ile karşılaşırsınız çünkü H+ 3G plus tır.
Bende 3G Seçili Olduğunda H+ Çıkmıyor 4G'de Çıkıyor ?4gb şuan kullanılamıyor o seçenek sadece max baglantı ayarı siz 4g girdiğinizi sanıyorsunuz ama 3g de giriyor(eğer dediğiniz gibi olsa idi sadece 4g baglantı sağlayıp 4g olmadığını için şebekenin hiç çekmemesi gerekirdi), bunu fazla uzatmayın artık türkiye 4g yok siz nasıl 4g bağlantı sağlıyorsunuzAllah AllahBende 3G Seçili Olduğunda H+ Çıkmıyor 4G'de Çıkıyor ?
4G ne arkadaşlar ya Türkiyede olmayan bir şeyi nasıl kullanıyorsunuz merak ettim ?
telefon 3G de iken ekranda H simgesi çıkar internet bağlantısı yaptığınızdada H+ olur olay bu..
H+>H yani H+ H'tan hızlı. Bağlantı olduğu anda da olmaz. Bulunduğunuz konuma bağlı gelir.4G ne arkadaşlar ya Türkiyede olmayan bir şeyi nasıl kullanıyorsunuz merak ettim ?
telefon 3G de iken ekranda H simgesi çıkar internet bağlantısı yaptığınızdada H+ olur olay bu..