Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ya hiç bir şey yapmıyorum. Normal bir kullanım. Hücresel 2Gde. Kafayı yicem. Neredeyse 8 kat daha hızlı gidiyor şarjım. Hocam bir öneriniz var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece

Benim. 4gde o kadar şarjım gitmiyor.

İman Gücü ile gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Ya hiç bir şey yapmıyorum. Normal bir kullanım. Hücresel 2Gde. Kafayı yicem. Neredeyse 8 kat daha hızlı gidiyor şarjım. Hocam bir öneriniz var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece

Ben artık günde en az 3 kez şarja takıyorum. Sabah 7'de %100 ile şarjdan alıyorum 11 gibi %30'lara düşüyor, duvara çarpmama az kaldı :sahan:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Güncellemeyi yeni yaptıysanız şarjın dalgalı olması normaldir.
Bir hafta kadar daha bekleyip öyle test etmenizde yarar var.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bir sonraki güncellememizin adı "lumia debian red" imiş :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Gdr2 yani

Nokia'nın vereceği güncellemenin adı bu . Büyük ihtimalle olası kafa karışıklıklarını önlemek için harf sırasına göre gidiyor güncellemeler . 1-Amber 2-Black 3-Cyan 4-Debian Red vs.... diye devam edecek . Z'ye kadar yolu var :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bir sonraki güncellememizin adı "lumia debian red" imiş :)
Arkadaşlar geriden geliyorsunuz ve yanlış bilgiye sahipsiniz. Detaylı bilgi için
Haber - Lumia Debian Red Lumia 730 ile İlk Görüntüsünü Verdi - MaxiCep

Ayrıca paylaşmıştım:

Nokia Lumia 730 olduğu iddia edilen telefon ve Gdr1 in Nokia Eli değmiş Hali olan Cyandan Sonraki güncelleme"Debian Red"

pissed26

pissed26

Üye

Hocam bi soft format atsan bazen bendede hızlı şarj tüketimi oluyor soft format atıyorum %100 şarj edip yarım saat bekletiyorum sonra kendine geliyor

pissed26

pissed26

Üye
Aşırı canımı sıkmaya başladı bu güncelleme hatası

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Herşeyi geçtimde ie arada bi sayfalarda takılıyor 10 15 saniye sonra kendine geliyor gelmezse sayfayı yenilemem gerekiyor bu canımı sıktı işte

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Güncellemeyi yeni yaptıysanız şarjın dalgalı olması normaldir.
Bir hafta kadar daha bekleyip öyle test etmenizde yarar var.
Yani öyle yapacağım hocam. Tabiki Black performansını beklemiyorum ama 8-9% çok fazla. Bekleyelim görelim. Toparlanır inşallah.
Hocam bi soft format atsan bazen bendede hızlı şarj tüketimi oluyor soft format atıyorum %100 şarj edip yarım saat bekletiyorum sonra kendine geliyor
Yok ya işe yaramıyor. Güncelleme ile alakalı sanıyorum.
Telefonun bataryasını kalibre et çok işe yarıyor

Bir kere ettim. Bir kaç kez daha etmeye karar verdim. Sinir etti çünkü.
Bende konudaki bilgileri destekler şekilde konuştum zaten :)
Sizden alıntı yapmışsam kusura bakmayın, çok alıntı yaptım kafam karışmış. Ben Gdr2 diyen arkadaşı alıntılayacaktım :)

pissed26

pissed26

Üye
Yani öyle yapacağım hocam. Tabiki Black performansını beklemiyorum ama 8-9% çok fazla. Bekleyelim görelim. Toparlanır inşallah.
Yok ya işe yaramıyor. Güncelleme ile alakalı sanıyorum.
Bir kere ettim. Bir kaç kez daha etmeye karar verdim. Sinir etti çünkü.
Sizden alıntı yapmışsam kusura bakmayın, çok alıntı yaptım kafam karışmış. Ben Gdr2 diyen arkadaşı alıntılayacaktım :)
Umarım düzelir kardeşim şarj işi büyük problem bende 2g ile Full açık tutuyorum neti tarayıcı lazım olmadıkça 3g ye almıyorum o şekilde akşam 11 12 yi görüyorum

zbahadir

Üye
Büyük bir hata yapmışım. GDR1 yüklenmeyince bende Windows Phone 8.0 firmware downgrade yapmıştım. Bütün güncellemeleri arka arkaya yapınca Cyan arada yüklenmiştir diye düşünüyordum. Batarya performansı bu kadar kötü olunca bir kontrol edeyim dedim. Meğerse Firmware 3051.40000 yani Cyan öncesinde kalmış.

Yapılacak şey GDR1 üzerine tekrar Cyan yüklemek. Nokia Software Recovey Tool ile 3051.50009 numaralı firmware tekrar GDR1 üzerine yükledim. Windows Phone sürümü GDR1 ve Firmware sürümü şimdi Cyan görünüyor. Batarya performansını da geri kazanmış oldum. :)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve alasulumurat
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Batarya %10'dan sonra bitmek bilmiyor
wifi-Bluetooth parlaklık yüksekti 4g açıktı 2.5 saat dayandı :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
emz

emz

Üye
Arkadaşlar şarjım benimde artık su gibi gidiyor. 520 ile günde çok az kullanmama rağmen en az iki kere şarj ediyorum. Ayrıca en kötü yanı ie de bir sayfa açıp herhangi bir şeye ( başlangıç ekranımda dahil ) geçtiğim anda ie den sayfa kapanıyor ve yeniden yüklüyor sayfayı. Ram kullanımı rezil olmuş. Çok sıkıntı çıkarıyor bana. Ayrıca bu her uygulamada oluyor. Başka birine geçince saniyesinde kapanıyor arka plandakiler. Bu çok kötü. :(

Üst Alt