Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Foruma girerken %100 idi. 3g açık ve mobil internetteyim. Ayrıca parlaklık full ve pil tasarrufu açık. Şarjım %50 kaldı. Sadece 1-1,5 saat aralığında kullandım. Önceden en az 3 saat sürerdi. Ayrıca 15 ses seviyesinde kulaklıktan müzik dinliyorum. Tüm olay bu. Eskiden bana daha çok dayanırdı. Şimdi yanımda dc-16 ile geziyorum. Yetmiyor yoksa birgün. :(

zbahadir

Üye
Arkadaşlar ie den telefonla onedrive a giriyorum yedeklemem orda ama telefondan yedeklemelerime girdiğimde (ayarlardan) görünmüyor . Nasıl geri yükleyebilirim ?

Ayarlar - Hakkında
bölümünden telefonu sıfırla yeniden başladığında geri yüklemeyi soracak evet dersiniz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu arada ileteyim.
Mağaza hareketli live tile sadece Amerika da aktif.
Orada aktif edip geri yurdumuza döndüğünüzde ilk güncellemede pasif oluyor.
Güzel yurdumunda içine ettiler ya hayırlısı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Telefonun bölgesi Türkiye ve live tile çalışıyor ?

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

emz

emz

Üye
Bu arada artık telefon burada iphone diye görünüyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar downgrade yapıp cyan yükledim sonra gdr1 yükledim . Ama ilginç bişey oldu . Ekranın görüntü kalitesi arttı nasıl oldu bende anlamadım . Bir de yaklaşık 2.5 saat oldu bir fiil mobil veri kullanıyorum ama daha %56 yı yeni gördüm . Mixradio nun anasını ağlattım . Şarjda ciddi düzelme var :) Bu arada kamera sorunum çözüldü . Düşündüğüm gibi yazılımsal bir sorunmuş .

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Sensation
YkPkY

YkPkY

Üye
Telefonun bölgesi Türkiye ve live tile çalışıyor ?

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

Türkiyeye geçip ilk güncellemeden sonra pasif oluyor.arka plan açık

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

zbahadir

Üye
Arkadaşlar downgrade yapıp cyan yükledim sonra gdr1 yükledim . Ama ilginç bişey oldu . Ekranın görüntü kalitesi arttı nasıl oldu bende anlamadım . Bir de yaklaşık 2.5 saat oldu bir fiil mobil veri kullanıyorum ama daha %56 yı yeni gördüm . Mixradio nun anasını ağlattım . Şarjda ciddi düzelme var :) Bu arada kamera sorunum çözüldü . Düşündüğüm gibi yazılımsal bir sorunmuş .

Aslında normal çünkü Cyan telefona özgü optimizasyonu sağlarken GDR1 Windows işletim sistemini güncelliyor. Downgrade ile telefonda birikmiş dosya birikintilerini de temizlemiş oldunuz. Boş alanınız eskiye oranla daha da artmış olmalı. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Aslında normal çünkü Cyan telefona özgü optimizasyonu sağlarken GDR1 Windows işletim sistemini güncelliyor. Downgrade ile telefonda birikmiş dosya birikintilerini de temizlemiş oldunuz. Boş alanınız eskiye oranla daha da artmış olmalı. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim iki gündür başınızı çok ağrıttım kamera kamera diye hakkınızı helal edin :)

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

fraps34

Üye
Ne günlere kaldık be , şimdi iphone olarak göründüğü için sitelerde aslında wp uygulaması olsa bile gidip bize iphone uygulaması önerisi yapacak. Ms ye bunu yakıştıramadım.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Teşekkür ederim iki gündür başınızı çok ağrıttım kamera kamera diye hakkınızı helal edin :)

Ooo hocam sizin için sevindim. Cyan bugün akşam gelir heralde 920'ye ilk önce 8.0 a döneceğim sonra cyan sonrada GDR1 yapacağım

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Dejavuex

Dejavuex

Üye
920de kamera performansında iyileşme var mı acaba?

Üst Alt