ardacumhur
Üye
abi 16.00'da %10'du 18.26'da kapandı
Abi şarjda müthiş iyileşme var.

abi 16.00'da %10'du 18.26'da kapandı

Abi şarjda müthiş iyileşme var.
![]()
sonlara dogru çok az gidiyo

Arkadaşlar ie den telefonla onedrive a giriyorum yedeklemem orda ama telefondan yedeklemelerime girdiğimde (ayarlardan) görünmüyor . Nasıl geri yükleyebilirim ?
Bu arada ileteyim.
Mağaza hareketli live tile sadece Amerika da aktif.
Orada aktif edip geri yurdumuza döndüğünüzde ilk güncellemede pasif oluyor.
Güzel yurdumunda içine ettiler ya hayırlısı
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
))))Telefonun bölgesi Türkiye ve live tile çalışıyor ?
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))

Microsoft'un İnternet Explorer'da Google'a karşı yaptığı User Agent çakallığıBu arada artık telefon burada iphone diye görünüyor.

Bu arada kamera sorunum çözüldü . Düşündüğüm gibi yazılımsal bir sorunmuş .Telefonun bölgesi Türkiye ve live tile çalışıyor ?
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))
Arkadaşlar downgrade yapıp cyan yükledim sonra gdr1 yükledim . Ama ilginç bişey oldu . Ekranın görüntü kalitesi arttı nasıl oldu bende anlamadım . Bir de yaklaşık 2.5 saat oldu bir fiil mobil veri kullanıyorum ama daha %56 yı yeni gördüm . Mixradio nun anasını ağlattım . Şarjda ciddi düzelme varBu arada kamera sorunum çözüldü . Düşündüğüm gibi yazılımsal bir sorunmuş .
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .
Aslında normal çünkü Cyan telefona özgü optimizasyonu sağlarken GDR1 Windows işletim sistemini güncelliyor. Downgrade ile telefonda birikmiş dosya birikintilerini de temizlemiş oldunuz. Boş alanınız eskiye oranla daha da artmış olmalı. Geçmiş olsun.

Aynen ne var ne yok dedim sitenin uygulaması varsa öneri yapıyor.Bu arada artık telefon burada iphone diye görünüyor.
Türkiyeye geçip ilk güncellemeden sonra pasif oluyor.arka plan açık
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
))))Ooo hocam sizin için sevindim. Cyan bugün akşam gelir heralde 920'ye ilk önce 8.0 a döneceğim sonra cyan sonrada GDR1 yapacağımTeşekkür ederim iki gündür başınızı çok ağrıttım kamera kamera diye hakkınızı helal edin
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .
biraz daha açık anlatabilir misiniz?Microsoft'un İnternet Explorer'da Google'a karşı yaptığı User Agent çakallığı![]()
GDR1' de mi?920de kamera performansında iyileşme var mı acaba?