Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bulanık çeken arkadaşın focus'u manuel ve en yakın ayarında kalmış olabilir mi :hmmm

@ErturkSahin

Tüm ayarlar otomatik te hiçbir şeyi değiştirmedim .

resimden anladığım kadarı ile siz lensin camını sildiniz mi hiç veya önde jelatin falan olmasın genelde böyle bulanık çekimi o durumlarda olur eğer yoksa ve yine oluyorsa farklı kamera programını deneyin bundan mesela ms ise nokia camerayı deneyin uzak çekimler işin sonsuz tıklıyarak değilde sonsuza alarak çekemeye çalışın bir, normal şartlarda böyle çekmesi imkansız sizde bir sorun var ama ney

Telefon odaklayamıyor sorun bu . Odaklamaya çalışırken netleşiyor tekrar bulanıklaşıp çekimi tamamlıyor. Odaklanamama sorunu yazılımsal mıdır donanımsal mı bende bilmiyorum . Kayıtlı savelerimin gitmeyeceğini bilsem downgrade yapıp güncellemeleri baştan yüklüycem .

zbahadir

Üye
Onunla ilgili açıklamayı da Daniel Rubinho abimiz yapmış. Rengin orjinali çok hoş bir renk aslında. Gerekli açıklama burada :)

Anladım şimdi Debian pembesi :)

pissed26

pissed26

Üye
Başlangıç ekranına da ekleyebilirsin, fotoğraflar kutucuğunda dönen bazı fotoğraflar arka planlarda yok onu da belirteyim. Başlangıç ekranına eklemek için; Ayarlar>Başlangıç+Tema>Fotoğrafı seç>Arka planlar.

Ayrıca şunlarda olabilir:
Hocam çok teşekkürler çok güzel duvar kağıtları var ;)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tüm ayarlar otomatik te hiçbir şeyi değiştirmedim .

Telefon odaklayamıyor sorun bu . Odaklamaya çalışırken netleşiyor tekrar bulanıklaşıp çekimi tamamlıyor. Odaklanamama sorunu yazılımsal mıdır donanımsal mı bende bilmiyorum . Kayıtlı savelerimin gitmeyeceğini bilsem downgrade yapıp güncellemeleri baştan yüklüycem .
tm işte benim söylediğim şeyde de odaklama sorunu oluyor siz islmişsinizdir büyük ihtimalde neyse şuan sizde sistem ney acaba güncelelme veya geri yükleme yapmayı deneyin birde bana nokiabeamerdan ekran paylaşırmısınız merak ettim o kadar kötü olamaz ya

zbahadir

Üye
Arkadaşlar bu arada telefonun bekleme süresi oldukça artmış ama uygulama çalıştırınca eskisine oranla iki kat daha fazla batarya kullanımı meydana geliyor. Eskiye oranla kaşıkla kazanılan batarya performansı kepçeyle geri alınmış. Günde bir kere şarj yeterli olurken şimdi iki kere şarj etmem gerekiyor. Yeniden güncelleme beklemeye devam. :(

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
tm işte benim söylediğim şeyde de odaklama sorunu oluyor siz islmişsinizdir büyük ihtimalde neyse şuan sizde sistem ney acaba güncelelme veya geri yükleme yapmayı deneyin birde bana nokiabeamerdan ekran paylaşırmısınız merak ettim o kadar kötü olamaz ya

GDR1 preview yüklü . Yedekleme yapamadığım için telefonu downgrade te yapamıyorum . Yedekleme %97 de hata veriyor forumda birçok arkadaşta olduğu gibi . Ekran derken hangi görüntüyü istiyorsunuz tam olarak buraya yükleyeyim .

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
4MaGuS

4MaGuS

Üye
GDR1 preview yüklü . Yedekleme yapamadığım için telefonu downgrade te yapamıyorum . Yedekleme %97 de hata veriyor forumda birçok arkadaşta olduğu gibi . Ekran derken hangi görüntüyü istiyorsunuz tam olarak buraya yükleyeyim .
ekran görüntüsü değil ben canlı bağlantı istiyorum anlık olarak kamerada çekerken nasıl gözüküyor diye

zbahadir

Üye

Yedekleme yaparken bende de hata yapıyordu yedekleri yönet diyerek OneDrive üzerindeki mevcut yedekleri sildim ondan sonra yedekleme başarılı oldu.

Bu arada bazı oyunların verilerini geri getiremiyorsunuz örneğin Subbway Surfers leveller ve coins'ler uçuyor. Falz oyun kullanmıyorum ama eminim başka uygulamalarında verilerinin gitme olasılığı yüksek.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ekran görüntüsü değil ben canlı bağlantı istiyorum anlık olarak kamerada çekerken nasıl gözüküyor diye

Aslında canlı bağlantıya gerek yok . Olay şu . Kamerayı açıyorum görüntü falan harika sonra ekranda bir yere odaklmak için dokunuyorum , görüntü daha da netleşiyor derken hop bi anda bulanıklaşıyor . Tekrar dokunuyorum ekrana odaklıyor düzeldi bu sefer diyorum hop tekrar bulanık . Kameradan çıkıp tekrar giriyorum bu sefer odaklamadan direkt çekeyim kendi odaklasın diyorum . Fotoğrafı çekerken odaklıyor netleşiyor tam çekecekken bir daha bulanıklaşıyor , bulanıkken çekiyor . Bu işlemleri 8-9 kez tekrarladığım da bir tane düzgün fotoğraf çekebilmiş oluyorum .

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aslında canlı bağlantıya gerek yok . Olay şu . Kamerayı açıyorum görüntü falan harika sonra ekranda bir yere odaklmak için dokunuyorum , görüntü daha da netleşiyor derken hop bi anda bulanıklaşıyor . Tekrar dokunuyorum ekrana odaklıyor düzeldi bu sefer diyorum hop tekrar bulanık . Kameradan çıkıp tekrar giriyorum bu sefer odaklamadan direkt çekeyim kendi odaklasın diyorum . Fotoğrafı çekerken odaklıyor netleşiyor tam çekecekken bir daha bulanıklaşıyor , bulanıkken çekiyor . Bu işlemleri 8-9 kez tekrarladığım da bir tane düzgün fotoğraf çekebilmiş oluyorum .
tm o zaman sizin oturduğunuz yeri bilmiyorum ancak teknoloji magazası falan varsa oraya gidip farklı 1020 lerle deneme yaparmısınız bende de 1020 var kullanıyorum ama sizin çektiğiniz giib olmuyor tek seferde netliyorum istediğim yeri yani sorun ne acaba aynı şekilde orada sorun devam ediyorsa çok ufak yerlere veya algıyıyamadığı yerlere tıklıyor olabilirsiniz eğer sorun orada yok ise telefonu servise verin başka çözüm yok

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
tm o zaman sizin oturduğunuz yeri bilmiyorum ancak teknoloji magazası falan varsa oraya gidip farklı 1020 lerle deneme yaparmısınız bende de 1020 var kullanıyorum ama sizin çektiğiniz giib olmuyor tek seferde netliyorum istediğim yeri yani sorun ne acaba aynı şekilde orada sorun devam ediyorsa çok ufak yerlere veya algıyıyamadığı yerlere tıklıyor olabilirsiniz eğer sorun orada yok ise telefonu servise verin başka çözüm yok

İşte bende dediğim gibi yedekleme yapamıyorum . Yedekleme yapabilsem vericem servise yada downgrade yapıcam ama az önceki arkadaşın dediği gibi yedekleri silip tekrar yedeklemeyi denedim yine %97 de hata veriyor .

zbahadir

Üye
İşte bende dediğim gibi yedekleme yapamıyorum . Yedekleme yapabilsem vericem servise yada downgrade yapıcam ama az önceki arkadaşın dediği gibi yedekleri silip tekrar yedeklemeyi denedim yine %97 de hata veriyor .

Uygulama verileri önemli değilse uygulamaları geri yüklemeniz sorun olmaz.
Uygulama geçmişinden elle yüklersiniz.
Resimleri eğer varsa USB'den bilgisayara atabilirsiniz.
Geri kalan sadece ayar yedekleri onları yedeklemek zaman alma.

Tam olarak yedekleme de takıldığınız yer neresidir?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Çok soru sordum bugun son bi sorum daha olucak telefon ingilizce oldugu için ingilizcelerini yazıcam magzada güncelleme olarak 3 uygulama var 1 Battery Saver 2 podcasts 3 Calender bunlar güncellenmiyor hata veriyor nasıl güncellerim bunları

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Uygulama verileri önemli değilse uygulamaları geri yüklemeniz sorun olmaz.
Uygulama geçmişinden elle yüklersiniz.
Resimleri eğer varsa USB'den bilgisayara atabilirsiniz.
Geri kalan sadece ayar yedekleri onları yedeklemek zaman alma.

Tam olarak yedekleme de takıldığınız yer neresidir?

%97 ye kadar gelip orada yedeklenemedi diyor . Çok fazla uygulama var yedeklemezsem sorun yaşarım . Fotoğraflar zaten bilgisayarda da var . Onları yedeklemiyorum .

zbahadir

Üye
%97 ye kadar gelip orada yedeklenemedi diyor . Çok fazla uygulama var yedeklemezsem sorun yaşarım . Fotoğraflar zaten bilgisayarda da var . Onları yedeklemiyorum .

Zaten uygulama yedekleme denilen şey uygulamaların isimlerini alıyor ama uygulamanın kendisini yedeklemiyor.
Örneğin bazı uygulamalar sizde kurulu ama mağazada artık yer almıyorsa o uygulama yedeklenmiyor. Yedeklendi sanıyorsun ama geri yükleme de o uygulama zaten mağazada olmadığı için yüklenemiyor. Bazı uygulamalarımı o şekilde kaybettim bu aklınızda olsun.

Düşünün 5-6GB uygulamanız varsa teknik olarak zaten onu OneDrive gibi depolama alanlarına boyutundan dolayı yedeklemeniz mümkün görünmüyor en azından mobil ile.

KenanK

KenanK

Üye

daha önceki yedeği telefondan silip sonra tekrardan yedek almayı dene.

bende silmeden aldığımda hata veriyodu %98 de sonra sildim aldı yedeği.

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar telefonu sifirlayacagim ama resimlerde gidecek. Simdi bunlari ben onedrive a kaydetmemistim daha once simdi kaydetmek istiyorum ama secenek yada ayar bulamadim . Mevcut resimleri onedrive a atamiyiormuyuz ?

Üst Alt