Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
daha önceki yedeği telefondan silip sonra tekrardan yedek almayı dene.

bende silmeden aldığımda hata veriyodu %98 de sonra sildim aldı yedeği.

Denedim sonuç olumsuz . Ayarlarınızı yedeklemede bir sorun oluştu . Daha sonra yeniden deneyin diye bir uyarı alıyorum .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Çok soru sordum bugun son bi sorum daha olucak telefon ingilizce oldugu için ingilizcelerini yazıcam magzada güncelleme olarak 3 uygulama var 1 Battery Saver 2 podcasts 3 Calender bunlargüncellenmiyor hata veriyor nasıl güncellerim bunları

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çok soru sordum bugun son bi sorum daha olucak telefon ingilizce oldugu için ingilizcelerini yazıcam magzada güncelleme olarak 3 uygulama var 1 Battery Saver 2 podcasts 3 Calender bunlargüncellenmiyor hata veriyor nasıl güncellerim bunları
ingilenmeniz gerekiyor diye boyna hata veriyorsa wifi yi kapatıp açın sonra tekrar deneyin mobil ise mobili kapatın, sorun çözülmezse farklı bir internete baglanıp tekrar deneyin büyük ihtimal sorun çözülür

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu arada ileteyim.
Mağaza hareketli live tile sadece Amerika da aktif.
Orada aktif edip geri yurdumuza döndüğünüzde ilk güncellemede pasif oluyor.
Güzel yurdumunda içine ettiler ya hayırlısı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll, PureFood ve emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaslar telefonu sifirlayacagim ama resimlerde gidecek. Simdi bunlari ben onedrive a kaydetmemistim daha once simdi kaydetmek istiyorum ama secenek yada ayar bulamadim . Mevcut resimleri onedrive a atamiyiormuyuz ?
Resimleri seçip Onedrive'a kaydet diyorsun.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
ingilenmeniz gerekiyor diye boyna hata veriyorsa wifi yi kapatıp açın sonra tekrar deneyin mobil ise mobili kapatın, sorun çözülmezse farklı bir internete baglanıp tekrar deneyin büyük ihtimal sorun çözülür

Denedim olmadı yine :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar sıkıntısız yedek alıyorum. Sizde neden olmuyor? Bende sorun yok. ( L 520 )

Telgrafla gönderildi. (L520)

zbahadir

Üye
Denedim olmadı yine :(

Mağazada uygulama ile ilgili bir sorun olabilir.

Uygulamaları yüklemeden veya güncellemeden vazgeçerek adresi Satın alma Geçmişi bölümünden sorunlu uygulamaları seçerek Yeniden Yüklemeyi deneyin

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
GD1 neler getirmiş neler:

• Beğen
Tepkiler: beats ve Dexter Morgan
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar artık eminim sorun yazılımsal . Nokia Kamera ya girip varsayılan ayarlara sıfırlayıp çıktım . Hala çok net çekmiyor ama odaklaması bayağı düzeldi . Demekki son aldığı güncellemeler yüzünden bozulmuş nokia kamera . Ama dediğim gibi hala netlik ve odaklama da sorun var .

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İşte bende dediğim gibi yedekleme yapamıyorum . Yedekleme yapabilsem vericem servise yada downgrade yapıcam ama az önceki arkadaşın dediği gibi yedekleri silip tekrar yedeklemeyi denedim yine %97 de hata veriyor .

Backup olayı kronik bir sorun haline geldi. Ben de aynı dertten muzdaribim.

@papakudioflu hocam bu konuyla ilgili bir bilgi var mı acaba?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Mağazada uygulama ile ilgili bir sorun olabilir.

Uygulamaları yüklemeden veya güncellemeden vazgeçerek adresi Satın alma Geçmişi bölümünden sorunlu uygulamaları seçerek Yeniden Yüklemeyi deneyin

Buda fayda etmedi kafayı yicem :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft sitesine de Windows Phone 8.1 Update1 işletim sistemi yüklemiş. Harika olmuş bence:)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, trepcan ve ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar ie den telefonla onedrive a giriyorum yedeklemem orda ama telefondan yedeklemelerime girdiğimde (ayarlardan) görünmüyor . Nasıl geri yükleyebilirim ?

fraps34

Üye
Microsoft sitesine de Windows Phone 8.1 Update1 işletim sistemi yüklemiş. Harika olmuş bence:)
Aslında wp telefonlardada geçiş animasyonu böyle hızlı ve görsel olsaydı. Yani kutuya bastığımızda kutu dönüp arkasından uygulama çıksaydı. Türksatın reklamında böyle bir efekt vardı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Radyo'nun simgesi değişmiş :)

İman Gücü ile gönderildi.

pissed26

pissed26

Üye
Gdr1 den sonra bende genelde ilgilenmeniz gerekiyor hatası alıyorum ve fiber kullanmama rağmen eskiden uçuş modunda indirirken şimdi sanki 1mn hızında gibi indiriyor 5 mb lık uygulamayı 20 25 saniyede güncelleme yapıyor sorun markette mi bende mi çözemedim

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Gdr1 den sonra bende genelde ilgilenmeniz gerekiyor hatası alıyorum ve fiber kullanmama rağmen eskiden uçuş modunda indirirken şimdi sanki 1mn hızında gibi indiriyor 5 mb lık uygulamayı 20 25 saniyede güncelleme yapıyor sorun markette mi bende mi çözemedim

Aşırı canımı sıkmaya başladı bu güncelleme hatası

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ya hiç bir şey yapmıyorum. Normal bir kullanım. Hücresel 2Gde. Kafayı yicem. Neredeyse 8 kat daha hızlı gidiyor şarjım. Hocam bir öneriniz var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece

Üst Alt