Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Cortana İngilizce olarak kullanılabiliyor ama Telefonun Türkçe'ye özgü bazı özelliklerini kullanamadığımız için şu an cazip gelmiyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
Yükleyen arkadaşlara hayırlı,Şarj konusunda da geçmiş oldu herkese ;)

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende artık kortana bile yok,bırak cortanayı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Lumia 520 cihazıma GDR1 güncellemesini kurdum fakat youtube ile video izlerken her videoda decode error veriyor bu sorun bir tek bendemi var acaba?

İmza.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lumia 520 cihazıma GDR1 güncellemesini kurdum fakat youtube ile video izlerken her videoda decode error veriyor bu sorun bir tek bendemi var acaba?

İmza.
hayır bütün videoalarda olmuyor ve bir süre sonra bende site yapısı masaüstü video yapısı mobil gibi açmaya başladı anlamadım bende düzelir inş.

luckysleven

luckysleven

Üye
Sorun duzeldi efsaneler geri dondu herkes rahat olsun : )

dakamon

dakamon

Üye
Ben cortana'yı kullanıyorum çok iyi :)

Lumia 620 ile gönderildi.
İşte sen kullanıyorsun ingilizcen iyi olabilir yada az da olsa bi kaç cümle kurup nimetlerinden faydalanabiliyorsundur belki ama ben ucundan koklamaktansa tadına doya doya varmak isterim :) o yüzden hiç uğraşmıyorum. Geleceği günü bekliyorum. :)

Serhan

Serhan

Üye
Gdr2 yenilikler nelerdir ? Bide tarih ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Her ne kadar İngilizce bilsemde Türkçe'nin verdiği keyfi vermiyor :/

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

zbahadir

Üye
Cortana sadece dil değişerek kullanılamıyor. Bögeyi de değiştirmek gerekiyor o zamanda mağaza içeriği bölgeye göre değişiyor. Örneğin bir adres aramaya kalksam seçtiğim bölge varsayılan olacağı için o işlemlerde sıkıntılı olacak.

Keşke Cortana bölge bağımlı olmasaydı. Türkçe telefonla Cortana'yı İngilizce olarak kullanmak mümkün olabilirdi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Son durumda 925 kullanıcıları ikiye bölünmüş oldu.

1. Cyan yükleyenler.
Edit: Gdr 1 yüklediler (gecikmeli)

2. Cyan yükleyemeyenler
Gdr 1 yüklediler (direkt)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 920 ye nasıl kurucam pek iyi bilmiyorum bu işleri :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Windows Phone için "Preview for Develo..." uygulamasına göz atın

Bunu indirin. Alttaki konudan hesap açın. Sonra güncelleme kontrolü yapın. Gelecek güncelleme paketini yüklerseniz 8.1 gdr1 beta sürümüne geçersiniz. ;)

Püf Noktası - Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz? - MaxiCep

JosephLion

JosephLion

Üye
bu nedir biri yardımcı olabilirmi ? geri dönemiyorum ?

...decode...

...decode...

Üye
benimkisi çok saçma bir soru olacak ama Nokia bu GDR1'e de Cyan, Black gibi firmware güncellemesi yapacak mı acaba? Gerçi daha doğru düzgün Cyan dağıtılmadı ama yine de sorayım dedim.

YkPkY

YkPkY

Üye
benimkisi çok saçma bir soru olacak ama Nokia bu GDR1'e de Cyan, Black gibi firmware güncellemesi yapacak mı acaba? Gerçi daha doğru düzgün Cyan dağıtılmadı ama yine de sorayım dedim.

Yapacak bizde onu bekliyoruz,
8.1 in buglarında kurtulmak için

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

zbahadir

Üye
yok telefonu 2 gündür bağlıyorum deniyorum yok olmuyor ?
Offline olarak yükleme yapmayı deneyebilirsin ama öncesinde RM892_3051.40000.1345.1001_RETAIL_eu_turkey_361_01_349980_prd_signed.ffu dosyasını normal yollardan indirmen gerekiyor. Dosya adı telefonunuza göre farklılık gösterebilir ben bunu kullanıyorum.

Üst Alt