Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Benim telefonum çok yavaş şarj olmaya başladı şarj iyi gidiyor ama

Şarj cihazından veya açık olan uygulamalardan olabilir. Mesela facebook gibi batarya düşmanı uygulamalar açıkken şarj yavaş olur. Benim şarjım ortalama yarım saat - 45 dakika gibi doluyor ama tam boşaltmıyorum. Öğrendiğim kadarıyla akılllı telefonların bataryalarını %10'un altına düşürmeden şarj etmeliymişiz yoksa bataryanın ömrü az olurmuş.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şarj cihazından veya açık olan uygulamalardan olabilir. Mesela facebook gibi batarya düşmanı uygulamalar açıkken şarj yavaş olur. Benim şarjım ortalama yarım saat - 45 dakika gibi doluyor ama tam boşaltmıyorum. Öğrendiğim kadarıyla akılllı telefonların bataryalarını %10'un altına düşürmeden şarj etmeliymişiz yoksa bataryanın ömrü az olurmuş.
Kapandıktan sonra şarj ediyorum ben ama normalde 30-45 dakikada %100 olan şarj 3saattir dolmadı

skynet

Üye
Güncellemeyi yükledikten sonra 1 saate yakın şarj % desi hep aynı kaldı ama sonra yine eski haline döndü :)
Yani ne iyi nede kötü :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Üvey evlat 620 de batarya performansı gene yerlerde sürünüyor bende. Sıfırlamayı da düşünmüyor değilim. Ama o kadar uygulama oyunun geri yükleme sorunu canımı sıkıyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925te sorun devam ediyor, indirildi ancak açılamadı.

screamofcnc

Üye
Arkadaşlar telefon bildirimlerinde acayip derecede iyileşme var, aynı e-posta'yı kullandığım s4'e mesajlar daha geç geliyor, facebook messenger de dahil, telefon yağ gibi oldu, ana ekran klasörü de çok güzel oldu.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Biz yükleyemeyecek miyiz abi ya @papakudioflu

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Sadece kameradaki sararma kaldı onuda yaptılar mı vuhuuu!! :D

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Cyan ne zaman gelecek bilen varmı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Üvey evlat 620 de batarya performansı gene yerlerde sürünüyor bende. Sıfırlamayı da düşünmüyor değilim. Ama o kadar uygulama oyunun geri yükleme sorunu canımı sıkıyor.
Sıfırlama hocam bir şey değişmez. Ama ısınma sorunu büyük ölçüde azaldı. Benim 920 de öyle.
Kapandıktan sonra şarj ediyorum ben ama normalde 30-45 dakikada %100 olan şarj 3saattir dolmadı
30-45 dk da %100 derken??

PureFood

PureFood

Üye
Yav mağaza canlı kutucuğu nasıl yapacağız arkadaşlar bende canlı falan değil :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sıfırlama hocam bir şey değişmez. Ama ısınma sorunu büyük ölçüde azaldı. Benim 920 de öyle.
2g de bile ısınma var. Şarj ise rezalet durumda. Sıfırlayıp 3 4 gün hiç bir şey yüklemeyim diyorum. O derecede soğudum yani.!

KenanK

KenanK

Üye
Bence nasıl yapıldığını bilelim de sonra cansız kullanalım

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

benim GDR1 kurulumunun bitişinden beri canlı. 6 saatte bir günlük uygulamlar değişiyor sadece.

Üst Alt