Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Boşuna uğraşmayın. Ben yapılabileceklerin hepsini yaptım sorun aynen devam ediyor. Güncelleme paketinde ufak bir sorun var. Bugün çözülür muhtemelen.

Siz bilirsiniz ben ısrar etmiyorum geçen akşam defalarca denememe rağmen yapamayınca bu şekilde yaptığımda oldu. Bir şeyleri atlıyor olabilirsiniz. bu yöntemle güncelleme yapanların olduğunu görebilirsiniz.

İsterseniz ekran görüntüsü ekleyebilirim.

skynet

Üye

Bende sd kart bilgisinide gösteriyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Öncelikle Bluetooth üzerinden internet alacak telefonun Bluetooth özelliğinin bunu desteklemesi lazım, ben şimdiye kadar Bluetooth'dan internete bağlanan telefon görmedim ama PC ile eşleştirip ona internet verebiliyoruz. Genelde Bluetooth'u olan PC'lerde modem bağlantı özelliği var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 480 kbps hız oluyordu maksimum, pek pratik değil.
şuan internet paketim yok ama en aykın zamanda alıp n73 ile bir deneme yapacağım burada paylaşırım takipte olun, bence paylaşacak belki n73 görmiyebilir ancak lumia 520 de de deneme yapacağım o kesin görür bence
Dostlar bende radyo sıkıntı çıkardı. Başlangıç ekranına sabitlediğim kanalların üstünde radyo simgesi vardı artık yok. Ayrıca herhangi bir istasyonu başlangıç ekranına atamıyorum. Benzer durumda olan var mı ??
demin bir istasyonu başlangıç ekranına sabitledim sorunsuz olarak tıkladığımda da giriyordu daha önceden pek kullanmadığım için radyo simgesi varmıydı bilmiyorum ancak şuan yok dediğiniz gibi
Onu denemedim de klasörü açıp içindeki uygulamaları üst üste getirip yeni bir klasör oluşturmaya çalışmışlığım var :kıskıs:

Sonuç: Başarısız :zzz:
bne bunu değilde şey denedim klasör uygulaması ile oluşturulan bir live tile yi yeni klasörün içine attım oldu sonuç başarılı pek lazım değil ama denemelik birde şeyi deneyen oldumu bu kısayol programları oluyorya wifi-bt-konum tarzı ana ekrana atıp birleştirme oluyordur onlarada galibadün 3 tane 8.1 beta kurulu cihaza gdr1 kurdum 925,920,520 hiç birinde sorun çıkmadı

zbahadir

Üye
Eski telefonlar örneğin N95 ile denedim Bluetooth ile internete erişemiyor sanırım bu işlem sadece akıllı telefonlar ile mümkün. Wi-Fi Bluetooth ile paylaşılamıyor sadece Şebeke için geçerli.

Eve gidince diğer telefonlarımla denerim bende bakalım sadece Lumia'lar için mi geçerli. :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bende sd kart bilgisinide gösteriyor

allah allah çıkarıp taktım telefonu açıp kapadım yine aynı, illa bir sorun olacak

• Beğen
Tepkiler: lost68

yunusiyunus

Üye
Arkadaşlar gdr1 sonrasında klavyede enter gönder işlevi görüyor öncesinde böyle değildi yanlış mı hatırlıyorum acaba

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar gdr1 sonrasında klavyede enter gönder işlevi görüyor öncesinde böyle değildi yanlış mı hatırlıyorum acaba

Ben gdr1 yüklemedim Ama, ayarlardan bu değiştiriliyor diye biliyorum.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Joe Belfiore tarafından bir çok kullanıcının içini rahatlatacak açıklama geldi.Açıklamaya göre;GDR 1 preview güncellemesi yapan kullanıcılar Lumia Cyan güncellemesini de yükleyebilecekler.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve skynet
Serhan

Serhan

Üye
Lan bana niye hala cayın bile gelmedi tel unlock ondan olabilirim sıfırlarım geçerim teli unlockPardon biraz kaba konuştum ama :(

...decode...

...decode...

Üye
Joe Belfiore tarafından bir çok kullanıcının içini rahatlatacak açıklama geldi.Açıklamaya göre;GDR 1 preview güncellemesi yapan kullanıcılar Lumia Cyan güncellemesini de yükleyebilecekler.
Bu konuyla alakalı tweeti de gösterelim :) Hatta soruyu soran kişi de Türk.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
barannn79

barannn79

Üye
Gdr1 guncellemesini yaptıktan sonra format attım telefona, hediye kuponu silindi, mağazada indirmeye tıkladığımda bu cihazınızda kullanılamamaktadır diye uyarı çıkıyor, bolgeyi birleşik krallılta yaptım olmadı. Format atan arkadaşlar acaba hediye kuponunu tekrar nasıl yuklediler

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yükleyebilecek ama soru şu: Ne zaman?

braayn

braayn

Üye
beyler gdr1'in bir özelliğini keşfettim müzik dinliyordum ve maxicepte youtubeden paylaşılan bir video izleyeyim derken müzik sustu video sesi devam etti önceden müzik otomatik olarak susmuyordu

• Beğen
Tepkiler: Sensation
barannn79

barannn79

Üye
Gdr1 guncellemesini yaptıktan sonra format attım telefona, hediye kuponu silindi, mağazada indirmeye tıkladığımda bu cihazınızda kullanılamamaktadır diye uyarı çıkıyor, bolgeyi birleşik krallılta yaptım olmadı. Format atan arkadaşlar acaba hediye kuponunu tekrar nasıl yuklediler

E-maili aktif edince oldu

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar PfD olduğu için ie de youtubede atma sorunu devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt