Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şarj hâlâ kötü galiba kimse şarj hakkında birsey dememiş

zbahadir

Üye
GDR1 yükeleyen arkadaşlar. Batarya durumu nedir sizde. Daha önce %4.5 - 5 olan batarya kullanımı %3-3.5'lara düşmüş hatta daha fazla bildirim özeliği açtığım halde.

beats

beats

Üye
Arkadaşlar PfD olduğu için ie de youtubede atma sorunu devam ediyor.
Bende GDR1'den önce de vardı, o zaman Microsoft'un uygulamasını hata raporu alsın diye açtım. Hata raporu oluşturamadı uygulama kayıt alamadı kapandı, ama gariptir Youtube'dan atma sorunu da kayboldu. Uygulama:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ardacumhur

ardacumhur

Üye
GDR1 yükeleyen arkadaşlar. Batarya durumu nedir sizde. Daha önce %4.5 - 5 olan batarya kullanımı %3-3.5'lara düşmüş hatta daha fazla bildirim özeliği açtığım halde.

Batarya mükemmel, harika olmuş.

Çok ciddiyim benim şarj inanılmaz iyi gidiyor, bitmeyecek galiba :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler yukleme hatasi hakkinda bir gelisme varmi ? Yukleyebilen oldumu bulundugum yerde wifi yok deneyemiyorum

zbahadir

Üye
Batarya mükemmel, harika olmuş.

Çok ciddiyim benim şarj inanılmaz iyi gidiyor, bitmeyecek galiba :)

Ne yalan söyleyeyim ben beklemiyordum bu kadar batarya iyileşmesi. :)

edit:
Bir çözüm var bende işe yaradı ama sizde işe yarar mı bilmiyorum. Biraz gerideki mesajlarımda bağlantısını verdim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Mağaza halen göbek atmıyor bende.sonradan atan varmı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Batarya ve ısınma iyi olmuş.

Serhan

Serhan

Üye
Bana hala cyan gelmedi 925 e. Gdr 1 yükledim klasör süper olmuş diğer yenilikler nelerdir eski sayfalardan bakamadım

zbahadir

Üye
Bana hala cyan gelmedi 925 e. Gdr 1 yükledim klasör süper olmuş diğer yenilikler nelerdir eski sayfalardan bakamadım
Klasörleme dışında gözle görülür yeniklikler yok. Daha çok ince işçilik diyelim. :)

Edit:
Bu arada Live Tile klasörlere ile eski Klasör uygulaması farklı. Eskisi de duruyor yani. Bu özellik Live Tile görünümüne uygulanmış. Bir an için IPhone kullanıyorum sandım. Garipsemedim de değil hani :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: m542tf

zbahadir

Üye
narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
enessrsy

enessrsy

Üye
Şarjı düzelmeyen bir ben varım sanırım. Pili değiştireyim diye düşünüyorum bugün 3 kez şarja taktım telefonu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Merak edenler olursa sorunlu GDR1 güncellemesini denemek isteyenler için biraz ayrıntı vereyim. Denemek isteyenler olabilir ama hepsinde olur mu bilmem ama genelde oluyor.

Developer hesabı gerekli.
  1. Güncelleme için telefon boş olmalı.
  2. Resimler çoksa USB ile resimleri ve müziklerinizi bilgisayarınıza atın.
  3. SMS yedeklemeyi, ayarları ve uygulamaları OneDrive yedekleyin.
  4. Kesin çözüm için Nokia Software Recovey ile Windows Phone 8.0'a downgrade yapın (zorunlu değil ama önerilir).
  5. Preview for Developer yükleyin ve aktif edin.
  6. Güncellemeleri arka arkaya yapın.
  7. En son GDR1 sorunsuz yüklenecek.
  8. Ayarlar-Hakkında bölümünden Hard Reset yapın.
  9. Yeniden başlatın ve geri yüklemeleri yapın.
Bazı oyunları level'ları vs gidebilir bunu göze almalısınız. bu işlem sonucunda örneğin 16GB dolu telefonlar için bir kaç GB yer açılabilir. Çünkü baştan beri silinemeyen bazı atıl dosyalar silinecektir.

Bana sorarsanız çok vakti olanlar için deneyin derim aksi halde bekleyin. Bir kaç güne kadar düzeltme yayınlanacaktır. Bu yöntem başka sorunları gidermek ve temiz kurulum yapmak için de kullanılabilir.

Joe Belfiore sorunla ilgili açıklaması

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Nasıl hesaplıyoruz ?

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

Üst Alt