Sadece kameradaki sararma kaldı onuda yaptılar mı vuhuuu!!![]()
müzik uygulamasında sorun var zaten bazı albüm kapaklarını görüyor bazılarını görmüyor. Görev yöneticide tümünü kapat butonu olmalı. Ama şu son iki güncelleme ile telefonlar telefon oldu çalışıyorlar yani güzel gelişmeler oldu son iki güncelleme ile
ilk aldığımda uygulamaları x ile kapatma bile yoktu çok şaşırmıştım
ama şu yükleniyor sürdürülüyor kısımlarını yok etmeleri lazım çok sinir bozucu batır batır açması lazım ayarlarda felan oyunda felan neysede sistem uygulamalarında bunu görmek hoş değil 
Daha çok eksiği var ama ufak tefek detaylar bunlar. Mesela 72345 yazdığımız zaman birini aramak için numara girdiğimiz ekranda bu rakamlardan oluşan isimleri bulmalı, biriyle konuşurken başkasından numara aldık bunu telefona yazınca arama bitince yazdığımız numara gidiyor. Symbianda usb ye bağlayınca bağlantı modu geliyordu pc suite, depolama , modem olarak kullan gibi bunları desteklemesi lazım. Yeniden başlat olmalı mesela. Müzik kontrolleri tile üzerinden de destek sağlayacak diyorlar bu güzel olur meselamüzik uygulamasında sorun var zaten bazı albüm kapaklarını görüyor bazılarını görmüyor. Görev yöneticide tümünü kapat butonu olmalı. Ama şu son iki güncelleme ile telefonlar telefon oldu çalışıyorlar yani güzel gelişmeler oldu son iki güncelleme ile
ama şu yükleniyor sürdürülüyor kısımlarını yok etmeleri lazım çok sinir bozucu batır batır açması lazım ayarlarda felan oyunda felan neysede sistem uygulamalarında bunu görmek hoş değil
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Okusam mı acaba
İman Gücü ile gönderildi.
nokia suiteden uygulama güncellemesi sistem güncellemesi mesaj yazma telefon senkronize etme telefonu modem olarak kullanma gibi bir çok şeye imkan sağlıyor 
Onu oyundan oyuna geçerken falan yaşıyorum da sıkıntı..Daha çok eksiği var ama ufak tefek detaylar bunlar. Mesela 72345 yazdığımız zaman birini aramak için numara girdiğimiz ekranda bu rakamlardan oluşan isimleri bulmalı, biriyle konuşurken başkasından numara aldık bunu telefona yazınca arama bitince yazdığımız numara gidiyor. Symbianda usb ye bağlayınca bağlantı modu geliyordu pc suite, depolama , modem olarak kullan gibi bunları desteklemesi lazım. Yeniden başlat olmalı mesela. Müzik kontrolleri tile üzerinden de destek sağlayacak diyorlar bu güzel olur meselamüzik uygulamasında sorun var zaten bazı albüm kapaklarını görüyor bazılarını görmüyor. Görev yöneticide tümünü kapat butonu olmalı. Ama şu son iki güncelleme ile telefonlar telefon oldu çalışıyorlar yani güzel gelişmeler oldu son iki güncelleme ile
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Batarya mükemmel diyen benim :-)
Nokia Lumia 920 kullanıyorum
var bir değişmeler.Banada öyle geldi ama tam emin olmam için 1-2 gün daha geçmesi lazımevet bana da eskisine nazaran bir olumlu farklılık sezdim.var bir değişmeler.
925 kullanıpta bu güncellemeyi yapabilen var mı arkadaşlar?
Benim dün çalışmıyordu bugün kendi kendine çalışmaya başladı abi.

Şarjda farklılık olup olmadığı bir hafta sonra daha iyi görülür.
bir hafta ne ki. 
Bosver canliyi zaten 6 saatte 1 guncelleniyirmus : )
Hani var mı bari görelim halinibenim GDR1 kurulumunun bitişinden beri canlı. 6 saatte bir günlük uygulamlar değişiyor sadece.

benim mağaza kutucuğu hala cansız