Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

zaakaan

zaakaan

Üye
Güncellemeyi henüz yüklemedim de yedekleme gerekir mi?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi henüz yüklemedim de yedekleme gerekir mi?

Wifi ile yükleyeceğiniz için herhangi bir yedekleme yapmanıza gerek yok.
Güncelleme sırasında verileriniz korunacaktır.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
dakamon

dakamon

Üye
Hilmi bu tüyoyu sevdi :)

bu arada arkadaşlar gözlerim yaşarıyor. MS'un verdiği bu songüncellemede kimsenin gıkı çıkmadı, ön izleme olmasına rağmen yükleyen herkes (gördüğüm/okuduğum kadarıyla) memnun. henüz bi küfüre raslamadım. kıyamet mi kopacak ne? :) yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?! :dry:
Adamlar çalışıyor beyler bunu kimse inkar edemez hatta bence gayet güzel çalışıyorlar. Adamlara diyorsunuz ya bir klasör yapma bu kadar mı zor olur falan diye işte bu tarz bir klasörleme yapmak gerçekten zor öteki türlü olsa androidten kopyala yapıştır yapılsa belki hemen çıkardı ama önce bir tasarım evresi sonra oluşum sonra da optimizasyon evresi geçiriyor ve kısa bir süre içinde geldi. Siz 2015 teki sistemlerin birleştiren güncelemeyi hele bir görün diyorum ben. Millet wp9 a akın akın geçecek. :)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Esendağlı
zaakaan

zaakaan

Üye
Wifi ile yükleyeceğiniz için herhangi bir yedekleme yapmanıza gerek yok.
Güncelleme sırasında verileriniz korunacaktır.

Tamamdır o zaman şu klasörlerden faydalanayım bende hemen :)

PureFood

PureFood

Üye
Yüklemek için hazırlanıyor yüzde 60 bakalım :D

nofear3458

nofear3458

Üye
telefonu servise verdiğimi gördü heralde:(

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende yarın 8.1 yüklerim ozaman iyiymiş bu klasör bekleyın bende varım

İman Gücü ile gönderildi.

saynesim

saynesim

Üye
1020 alıp duvara vuracağım neden güncelleme gelmiyor

ArMaGeDdOn_87

Üye
Adamlar çalışıyor beyler bunu kimse inkar edemez hatta bence gayet güzel çalışıyorlar. Adamlara diyorsunuz ya bir klasör yapma bu kadar mı zor olur falan diye işte bu tarz bir klasörleme yapmak gerçekten zor öteki türlü olsa androidten kopyala yapıştır yapılsa belki hemen çıkardı ama önce bir tasarım evresi sonra oluşum sonra da optimizasyon evresi geçiriyor ve kısa bir süre içinde geldi. Siz 2015 teki sistemlerin birleştiren güncelemeyi hele bir görün diyorum ben. Millet wp9 a akın akın geçecek. :)
market için bir an evvel yatırım yapmaları gerekir,yoksa satış rakamlarında yükselme görmeleri zor olur :)

dakamon

dakamon

Üye
Şunu beğenmedim mesela klasoru en ufak karo boyutuna getirdiğinizde içindekilerde küçülüyor ve içindeki bir şeye bildirim gelince çok ufak bir şekilde gösteriyor fark etmeniz çok zorlaşıyor. Bence kuçuk karo da karonun tamamında gösterilecek bir bildirim gelse daha iyi olurdu.

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 925 kullanıcısıyım 8.1 Preview Lumia Cyan hepsi yüklü daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Preview for Developers a kayıtlıyım e uygulama da yüklü haliyle.. Gdr 1 indiriliyor ancak yüklenmiyor.. Yardımcı olursanız..
herhangi bi gelişme varmı bende 3. kere aynı sorun var :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Artık yazılım güncellemesini indirmek için hafızanız yetersizse hafıza kartı da kullanılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
mesutvision

mesutvision

Üye
herhangi bi gelişme varmı bende 3. kere aynı sorun var :D
Bir kaç yerde baktım burda hakkaten ilgilenen zahmet edip yazan bir moderatör admin arkadaş yok başka!! Telefona reset atıp deneyecem olmadı bakarız bekleriz..

• Beğen
Tepkiler: pissed26
pissed26

pissed26

Üye
Bir kaç yerde baktım burda hakkaten ilgilenen zahmet edip yazan bir moderatör admin arkadaş yok başka!! Telefona reset atıp deneyecem olmadı bakarız bekleriz..
bende kapatıp açtım klasik türk mantığı :kıskıs: baktım olmuyor format atıp deneyeceğim :D

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum servise gitti, karşıya ses gitme sorunu hâlâ düzelmemiş bir daha göndereceğim için ellemedim :)

Alt mikrofon değiştirilmedikçe kalıcı çözüm olmuyor. O yüzden mikrofon değişimi istediğini ısrarla belirt.

Ben Lumia 920'yi iki kere verdim, ikisinde de format + temizlik, hepsi o kadar. Birkaç gün yada bir hafta sonra aynı sorun tekrarlıyor.

Sonunda kendim gidip alt ve üst mikrofon aldım, içini açıp değiştirdim. Şu an hiçbir sorunum yok.

Sözün kısası, mikrofonu değiştirmezlerse daha çok gider gelir.

Maalesef özellikle ilk nesil 820 ve 920'lerde kapasitesiz, adi mikrofon kullanılmış. Telefonu ağza iyice dayamayınca yada konuşurken ağzın ve mikrofonun önünü elle kapatmayınca ses gitmiyor. Mikrofon yandan yada yukarıdan gelen sesleri doğru dürüst algılamıyor. Algılama gücü zayıf.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hemefox, kaygisiz43 ve Sensation

Üst Alt