Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
buyuk u boşluğa basınca büyük yapıyor ama kotu yü kötü yapmıyor ya onu demek istemiştim :)
ya çok saçma bir teori gibi gelebilir ama kotu yazınca giydiğimiz kot pantolon gibi anlıyor olabilir telefon, misal günlük hayatta " kotu ütüledin mi" gibisinden cümleler kurabiliyoruz ya, o yüzden de otomatik " kötü " olarak düzeltmiyor olabilir telefon ama büyük, küçük, düşünüyorum gibi kelimeler bu güncelleme ile otomatik düzeltmiş. 8.1 preview'de noktalı harfleri yazmayınca algılamıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Güncelleme sonrası Prognoza hava durumu uygulaması çalışmıyor. Canlı karo güncellemiyor ve uygulamayı açınca veriler indiriliyor diyor öylece kalıyor.

Bende de aynı şekilde... Saydam olduğu için bütünlük sağlıyordu temada umarım düzelir...

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alical33

alical33

Üye
ya çok saçma bir teori gibi gelebilir ama kotu yazınca giydiğimiz kot pantolon gibi anlıyor olabilir telefon, misal günlük hayatta " kotu ütüledin mi" gibisinden cümleler kurabiliyoruz ya, o yüzden de otomatik " kötü " olarak düzeltmiyor olabilir telefon ama büyük, küçük, düşünüyorum gibi kelimeler bu güncelleme ile otomatik düzeltmiş. 8.1 preview'de noktalı harfleri yazmayınca algılamıyordu.
benimde aklıma o gelmişti ama sanki kötü kelimesi kottan daha çok kullanılan bi kelime direk çevirse daha iyi olurdu aslında da öneriyor bakalım şimdilik :)

dakamon

dakamon

Üye
Kotu yazınca üstte kötü çıkıyorsa olay tamamdır siz oradan bir iki kez kötü yü seçince bir dahaki sefere sanırım kendi otomatik kötü diye size sormadan dönüştürür :) Bildiğim kadarıyla bizdeki klavye kullanım alışkanlıklarımıza göre şekilleniyor.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve Sensation
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu arada yeni SDK ve Emulatör güncellemeleri de indirmeye sunulmuş.
Forumumuzdaki geliştirici arkadaşlardan yeni API'lere ilişkin bilgileri ve bu yeni apilerin marifetlerine ilişkin örnek uygulamaları bekliyoruz.

@kesasd @teAtalay

wp maxicep uygulamasınada artık güncelleme gelsin yav ne hatası varsa öyle gelsin :zzz:
Klavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler? :hmmm
@Sensation

Dü-zel-miş-mi ???? buna heycanlandığıma inanamıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
giray38

giray38

Üye
klasorler yok mu ne? İndirmek mi gerekiyor mağazadan?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İnterneti Bluetoothla paylaşcaz da karşıdaki nasıl bağlanacak bilen var mı?

@bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, Dexter Morgan, mesutcinik ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Karşıdaki cihazda wifi özelliği varsa, wifi dururken bluetoothla paylaşma özelliğini pek kullanan olmaz.

Ancak karşıdaki cihaz çok eski ve wifi özelliği olmayan, yalnızca bluetooth özelliği bulunan bir cihazsa, o tür bir cihaza internet sağlayabilmek açısından yararlı olabilir.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Karşıdaki cihazda wifi özelliği varsa, wifi dururken bluetoothla paylaşma özelliğini pek kullanan olmaz.

Ancak karşıdaki cihaz çok eski ve wifi özelliği olmayan, yalnızca bluetooth özelliği bulunan bir cihazsa, o tür bir cihaza internet sağlayabilmek açısından yararlı olabilir.
Abi iyi olur da nasıl bağlanacak Bluetoothu açıp bağlan deyince bağlanıp nete mi girecek

beats

beats

Üye

@bulutsuzgece
Öncelikle Bluetooth üzerinden internet alacak telefonun Bluetooth özelliğinin bunu desteklemesi lazım, ben şimdiye kadar Bluetooth'dan internete bağlanan telefon görmedim ama PC ile eşleştirip ona internet verebiliyoruz. Genelde Bluetooth'u olan PC'lerde modem bağlantı özelliği var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 480 kbps hız oluyordu maksimum, pek pratik değil.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar bu site benim telefonu iphone sanmaya başladı
daha önce surface tablet diyordu

• Beğen
Tepkiler: dawid, Aytaç-01 ve ogzhnoTr
pissed26

pissed26

Üye
beyler güncelleme mi geldi 925 güncelleme var dedi kuruyorum bakalım

dakamon

dakamon

Üye
Benim güncelleme de çarklar dönerken alttaki yükleme çubuğu full doldu ama orada kaldı sizde de öyle oldu mu? Orada çok bekliyormu?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
mobile alınca iphone masa üstü yapınca surface tablet yazıyor

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Öncelikle Bluetooth üzerinden internet alacak telefonun Bluetooth özelliğinin bunu desteklemesi lazım, ben şimdiye kadar Bluetooth'dan internete bağlanan telefon görmedim ama PC ile eşleştirip ona internet verebiliyoruz. Genelde Bluetooth'u olan PC'lerde modem bağlantı özelliği var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 480 kbps hız oluyordu maksimum, pek pratik değil.

Eskiden Nokia PC Suite üzerinden yapılıyordu hatırlarsınız belki.

hatırlıyorum ama dediğiniz gibi telefondan pc ye aktarırdık telden tele değildi. Belki bu da sadece telden pc yedir. Masaüstü pcler için falan.

trepcan

trepcan

Üye
arkadaşlar bu site benim telefonu iphone sanmaya başladı
daha önce surface tablet diyordu

Google mobil de benim cihazı iphone sanmıştı bugün

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hatanın her türlüsü var bizde:kop:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ogzhnoTr

Üst Alt