Benim nickimi defter diye çeviriyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Onu denemedim de klasörü açıp içindeki uygulamaları üst üste getirip yeni bir klasör oluşturmaya çalışmışlığım varKlasörü başka bir klasörün üzerine getirerek içine atmaya çalışıp başarısız olanlar like
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.

KlasörceptionOnu denemedim de klasörü açıp içindeki uygulamaları üst üste getirip yeni bir klasör oluşturmaya çalışmışlığım var
Sonuç: Başarısız![]()

banada düzelmiş gibi geldi sanki eskiye göre

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar klasör olayını yapamayanlar için bu videoAyrıca güzel de bir ayrıntı var videoda. Klasör isimlerine nasıl simge ekleyebiliriz onu göstermişler
![]()
teşekkürlerHilmi bu tüyoyu sevdiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar klasör olayını yapamayanlar için bu videoAyrıca güzel de bir ayrıntı var videoda. Klasör isimlerine nasıl simge ekleyebiliriz onu göstermişler
![]()

yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?! 
Ama düşününce çok mantıklı geldi bak. Mesela oyunlar diye bir klasör açıp bütün oyunları atıyorsun sonra da içinde yarış, savaş vs. oyunları diye ayrı klasörler açıyorsun. On numara olurduKlasörception![]()

Hilmi bu tüyoyu sevdi
bu arada arkadaşlar gözlerim yaşarıyor. MS'un verdiği bu songüncellemede kimsenin gıkı çıkmadı, ön izleme olmasına rağmen yükleyen herkes (gördüğüm/okuduğum kadarıyla) memnun. henüz bi küfüre raslamadım. kıyamet mi kopacak ne?yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?!
![]()

Hemen uservoice'da konu açalımAma düşününce çok mantıklı geldi bak. Mesela oyunlar diye bir klasör açıp bütün oyunları atıyorsun sonra da içinde yarış, savaş vs. oyunları diye ayrı klasörler açıyorsun. On numara olurdu![]()

Bir şey daha öğrenmiş olduk simge de ekleniyor klasör ismineteşekkürler
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Aynen. Başımıza taş yağmasa bariHilmi bu tüyoyu sevdi
bu arada arkadaşlar gözlerim yaşarıyor. MS'un verdiği bu songüncellemede kimsenin gıkı çıkmadı, ön izleme olmasına rağmen yükleyen herkes (gördüğüm/okuduğum kadarıyla) memnun. henüz bi küfüre raslamadım. kıyamet mi kopacak ne?yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?!
![]()

aynı sorun bendede oldu kardeşimArkadaşlar Nokia Lumia 925 kullanıcısıyım 8.1 Preview Lumia Cyan hepsi yüklü daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Preview for Developers a kayıtlıyım e uygulama da yüklü haliyle.. Gdr 1 indiriliyor ancak yüklenmiyor.. Yardımcı olursanız..
Bu konuyu açacak bir baba yiğit aranıyor @bulutsuzgeceHemen uservoice'da konu açalım![]()

e Cyan'ı versinler ama artık ben hala 8.0Bu haftayı Cyan'ı da vererek kapatırlarsa, yeme de yanında yat
GDR1 arası kaymaklı Cyan![]()

beyler şarjdan azdı bende yükle dedim farkında olmadan çarklar döndü az kaldı dedi falan dedi kapandı ve artık açılmıyor.şarja koyuyorum müthiş derecede ısınma oluyor.el yakan cinsten.Allah rızası için yardım ne yapmalımıyım.telefonsuz kaldım???