bulutsuzgece
Üye
Bu konuyu açacak bir baba yiğit aranıyor @bulutsuzgece![]()
Klasörception olayı Live Folders'ın doğasına aykırı olur, böyle iyi sanki

Bu konuyu açacak bir baba yiğit aranıyor @bulutsuzgece![]()

O da doğru bildirim geldiğinde göremeyebilirizKlasörception olayı Live Folders'ın doğasına aykırı olur, böyle iyi sanki![]()

Güncellemeyi henüz yüklemedim de yedekleme gerekir mi?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.
Adamlar çalışıyor beyler bunu kimse inkar edemez hatta bence gayet güzel çalışıyorlar. Adamlara diyorsunuz ya bir klasör yapma bu kadar mı zor olur falan diye işte bu tarz bir klasörleme yapmak gerçekten zor öteki türlü olsa androidten kopyala yapıştır yapılsa belki hemen çıkardı ama önce bir tasarım evresi sonra oluşum sonra da optimizasyon evresi geçiriyor ve kısa bir süre içinde geldi. Siz 2015 teki sistemlerin birleştiren güncelemeyi hele bir görün diyorum ben. Millet wp9 a akın akın geçecek.Hilmi bu tüyoyu sevdi
bu arada arkadaşlar gözlerim yaşarıyor. MS'un verdiği bu songüncellemede kimsenin gıkı çıkmadı, ön izleme olmasına rağmen yükleyen herkes (gördüğüm/okuduğum kadarıyla) memnun. henüz bi küfüre raslamadım. kıyamet mi kopacak ne?yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?!
![]()

Wifi ile yükleyeceğiniz için herhangi bir yedekleme yapmanıza gerek yok.
Güncelleme sırasında verileriniz korunacaktır.

NasiiiiWindows Phone 8 kullanıyorum![]()

market için bir an evvel yatırım yapmaları gerekir,yoksa satış rakamlarında yükselme görmeleri zor olurAdamlar çalışıyor beyler bunu kimse inkar edemez hatta bence gayet güzel çalışıyorlar. Adamlara diyorsunuz ya bir klasör yapma bu kadar mı zor olur falan diye işte bu tarz bir klasörleme yapmak gerçekten zor öteki türlü olsa androidten kopyala yapıştır yapılsa belki hemen çıkardı ama önce bir tasarım evresi sonra oluşum sonra da optimizasyon evresi geçiriyor ve kısa bir süre içinde geldi. Siz 2015 teki sistemlerin birleştiren güncelemeyi hele bir görün diyorum ben. Millet wp9 a akın akın geçecek.![]()

Telefonum servise gitti, karşıya ses gitme sorunu hâlâ düzelmemiş bir daha göndereceğim için ellemedimNasiiii![]()

herhangi bi gelişme varmı bende 3. kere aynı sorun varArkadaşlar Nokia Lumia 925 kullanıcısıyım 8.1 Preview Lumia Cyan hepsi yüklü daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Preview for Developers a kayıtlıyım e uygulama da yüklü haliyle.. Gdr 1 indiriliyor ancak yüklenmiyor.. Yardımcı olursanız..

Bir kaç yerde baktım burda hakkaten ilgilenen zahmet edip yazan bir moderatör admin arkadaş yok başka!! Telefona reset atıp deneyecem olmadı bakarız bekleriz..herhangi bi gelişme varmı bende 3. kere aynı sorun var![]()
bende kapatıp açtım klasik türk mantığıBir kaç yerde baktım burda hakkaten ilgilenen zahmet edip yazan bir moderatör admin arkadaş yok başka!! Telefona reset atıp deneyecem olmadı bakarız bekleriz..
baktım olmuyor format atıp deneyeceğim 
Telefonum servise gitti, karşıya ses gitme sorunu hâlâ düzelmemiş bir daha göndereceğim için ellemedim![]()
Bende fortmatladım şimdi yeniden preview for deelopers kurdum bi bakıcambende kapatıp açtım klasik türk mantığıbaktım olmuyor format atıp deneyeceğim
![]()