Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Telefon kararli surumde kalamadi bi turlu :D

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve QuaLityDamage

enessrsy

enessrsy

Üye
Cyan, Nokia'nın hazırladığı bir güncelleme olduğu için Microsoft'un sistem güncellemesi sıralamasıyla/sürümleriyle ilişkilendirmek pek doğru olmaz.
Biz sistem güncellemesini alalım da, Cyan ne zaman gelirse gelsin. :tebessüm:
İsterse GDR1'den sonra gelsin.

Söylediklerinizde haklısınız elbette ama şunu söylemek istedim; Nokia Microsoft'un bizim deyimimizle tapulu malı. İlk zamanlar güncellemeler hakkında iki firma arasında kopukluk olduğunu yöneticileri dile getiriyordu. Satın alma sırasında-sonrasında ise bu kopukluğu sıfıra indirip en hızlı şekilde son kullanıcıya sunacakları sözünü vermişlerdi çok net hatırlıyorum. Şimdi biz nisan ayında tanıtılan sistem güncellemesinin kararlı sürümünü hala alamadık bu verdikleri sözü bir defa havada bırakıyor bence. Şimdi de gerçekten gerekli olan GDR1 güncellemesini bekliyoruz ama yerlerde sürünen batarya performansı herkesin şikayet ettiği bir konu ve kararlı sürümü alıp biraz biraz bahsettiğim durumu düzeltmeden yerine sistem güncellemesi verilirse belki de bekleme süresi yine şu anda olduğundan da beter hale gelecek. İnşallah bir çözüm bulurlar, bende nasıl dolmuşsam yazdım da yazdım kusura bakmasın vaktini aldıklarım :ah

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

GDR1'i almak için 8.0'a dönüp resmi WP8.1+Cyan'ı yüklememe gerek var mı diye sormuşlar.
Joe da herhangi bir şey yapmanıza gerek yok demiş.

Haftaya otomatikman alıyoruz GDR1'i...
:eller:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, 4MaGuS, Krnl386 ve 6 diğerleri
braayn

braayn

Üye
haftaya bizim için bayram ozaman :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hehehehehe klavye tahminleri umarım düzelir :(

• Beğen
Tepkiler: kursat99
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, emz ve ogzhnoTr
YkPkY

YkPkY

Üye
Ben yine temizden bir kurulum yapmak istiyorum.en son blackda flash atmıştım.cyan gelsin artık

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
@Safak

@Safak

Üye
aslında işe yarıyor. geçen otobüsteyken telefonu kurcalıyordum kalabalıktı otobüs. çok güzel bir kız geldi başlangıç arka plan resmini görmüş, aa onu nasıl yaptınız bana da öğretin lütfen vs telefon numarasını verdi hala konuşuyoruz kızla :D
ben buyuk bol eklentili guncel konular aciyorum ama senin yazdigin yoruma gelen begeninin yanindan gecemiyom

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Burakkkk250
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
haftaya cidden geleceğine inanıyormusun kardeşim :D

Kardeşim microsoft şu ana kadar tarih verdiği hiçbir konuda bizi bekletmedi . Böyle konuşarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz . Bizi beklettiler dediğiniz şeyler de sızıntılara göre sizin beklenti içine girmenizdir . Microsoft tarafından geçmişte yayınlanan uygulamalara ve güncelleşirmelere verilen tarihler hep gerçekleşmiştir . Genelde zaten direkt tarih vermek yerine önümüzdeki hafta,yaz ayları,önümüzdeki ay vs. demeyi tercih ediyorlar ama o zaman aralığında mutlaka geliyor .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet, KenanK ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kardeşim microsoft şu ana kadar tarih verdiği hiçbir konuda bizi bekletmedi . Böyle konuşarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz . Bizi beklettiler dediğiniz şeyler de sızıntılara göre sizin beklenti içine girmenizdir . Microsoft tarafından geçmişte yayınlanan uygulamalara ve güncelleşirmelere verilen tarihler hep gerçekleşmiştir . Genelde zaten direkt tarih vermek yerine önümüzdeki hafta,yaz ayları,önümüzdeki ay vs. demeyi tercih ediyorlar ama o zaman aralığında mutlaka geliyor .

Gdr1 dp için önümüzdeki hafta dendi :D

neyle gönderildiyse gönderildi.

pissed26

pissed26

Üye
ben burda ms yi eleştirenlerden değilim ama evet bekleme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz bu işi hazır edip haber verseler insanlar boşuna bekleyiş içinde olmazlar demi :)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ben burda ms yi eleştirenlerden değilim ama evet bekleme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz bu işi hazır edip haber verseler insanlar boşuna bekleyiş içinde olmazlar demi :)

Bu konuda hemfikiriz bittiğinde haber verip bize sunsalar daha iyi olur tabiki ama bize verdikleri zaman aralıklarından hiçbir zaman sapmadılar . Ben bundan bahsediyorum :)

pissed26

pissed26

Üye
Bu konuda hemfikiriz bittiğinde haber verip bize sunsalar daha iyi olur tabiki ama bize verdikleri zaman aralıklarından hiçbir zaman sapmadılar . Ben bundan bahsediyorum :)
bende şunu söyleyim kardeşim kararlı sürüme geçiş tarihine ne dediler kaç gün oldu sonuç ne :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Gdr1 dp için önümüzdeki hafta dendi :D

neyle gönderildiyse gönderildi.

Kilit ekranları için de önümüzdeki hafta demişlerdi geldi :) Bu da gelecektir merak etme . Bu haftanın son günü 3'ü . 10'una kadar gelecek demektir bu :D Adamlar matematiğimiz gelişsin diye sırf direkt tarih vermiyor zaman aralığı veriyor . Hep bizi düşündüklerinden :D

bende şunu söyleyim kardeşim kararlı sürüme geçiş tarihine ne dediler kaç gün oldu sonuç ne :)

8.1+Lumia Cyan güncellemesinin yaz aylarında tüm kullanıcılara sunulacağını söylediler . Yaz ayları bitmedi daha :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
pissed26

pissed26

Üye
Kilit ekranları için de önümüzdeki hafta demişlerdi geldi :) Bu da gelecektir merak etme . Bu haftanın son günü 3'ü . 10'una kadar gelecek demektir bu :D Adamlar matematiğimiz gelişsin diye sırf direkt tarih vermiyor zaman aralığı veriyor . Hep bizi düşündüklerinden :D

kilit ekranı geldi bende dahil 925 kullanıcıları hariç memnun olan bi kişi görmedim :)

8.1+Lumia Cyan güncellemesinin yaz aylarında tüm kullanıcılara sunulacağını söylediler . Yaz ayları bitmedi daha :)

haziranın 2. haftasından itibaren dedikodular çıktı gelecek diye demi anlatmak istediğim şu kardeşim yapamıyosan şu zaman bu zaman deme çıktı dağıtıyoruz de yaz aylarında dağıtılacak diye bişey mi var ben şunu merak ediyorum koskoca ms apple ı geçtim hadi google mühendisleriyle bile yarışamıyormu :sinir

Üst Alt