Cyan, Nokia'nın hazırladığı bir güncelleme olduğu için Microsoft'un sistem güncellemesi sıralamasıyla/sürümleriyle ilişkilendirmek pek doğru olmaz.
Biz sistem güncellemesini alalım da, Cyan ne zaman gelirse gelsin.
İsterse GDR1'den sonra gelsin.

Hehehehehe klavye tahminleri umarım düzelir![]()
ben buyuk bol eklentili guncel konular aciyorum ama senin yazdigin yoruma gelen begeninin yanindan gecemiyomaslında işe yarıyor. geçen otobüsteyken telefonu kurcalıyordum kalabalıktı otobüs. çok güzel bir kız geldi başlangıç arka plan resmini görmüş, aa onu nasıl yaptınız bana da öğretin lütfen vs telefon numarasını verdi hala konuşuyoruz kızla![]()
Evet yaa o mesele çok can sıkıcı.
8.0'da çok iyiydi.
8.1 Preview'de cortu çekti.
Noktalı harf kullanamıyoruz![]()
Bizim MS Türkiye ye bilgi vermek lazım bu konuda ilgilensinler.Evet yaa o mesele çok can sıkıcı.
8.0'da çok iyiydi.
8.1 Preview'de cortu çekti.
Noktalı harf kullanamıyoruz![]()
haftaya cidden geleceğine inanıyormusun kardeşimhaftaya bizim için bayram ozaman![]()

Özgür abi gelir diyorsa gelir harbi bakhaftaya cidden geleceğine inanıyormusun kardeşim![]()

valla inan şu tarhite gelecek şeylere odaklanmayı bıraktım kardeşim mutlaka fazla bekliyoruz çünkü en iyisi bu modda devam etmekÖzgür abi gelir diyorsa gelir harbi bak![]()

haftaya cidden geleceğine inanıyormusun kardeşim![]()
Kardeşim microsoft şu ana kadar tarih verdiği hiçbir konuda bizi bekletmedi . Böyle konuşarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz . Bizi beklettiler dediğiniz şeyler de sızıntılara göre sizin beklenti içine girmenizdir . Microsoft tarafından geçmişte yayınlanan uygulamalara ve güncelleşirmelere verilen tarihler hep gerçekleşmiştir . Genelde zaten direkt tarih vermek yerine önümüzdeki hafta,yaz ayları,önümüzdeki ay vs. demeyi tercih ediyorlar ama o zaman aralığında mutlaka geliyor .

ben burda ms yi eleştirenlerden değilim ama evet bekleme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz bu işi hazır edip haber verseler insanlar boşuna bekleyiş içinde olmazlar demiKardeşim microsoft şu ana kadar tarih verdiği hiçbir konuda bizi bekletmedi . Böyle konuşarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz . Bizi beklettiler dediğiniz şeyler de sızıntılara göre sizin beklenti içine girmenizdir . Microsoft tarafından geçmişte yayınlanan uygulamalara ve güncelleşirmelere verilen tarihler hep gerçekleşmiştir . Genelde zaten direkt tarih vermek yerine önümüzdeki hafta,yaz ayları,önümüzdeki ay vs. demeyi tercih ediyorlar ama o zaman aralığında mutlaka geliyor .

ben burda ms yi eleştirenlerden değilim ama evet bekleme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz bu işi hazır edip haber verseler insanlar boşuna bekleyiş içinde olmazlar demi![]()

bende şunu söyleyim kardeşim kararlı sürüme geçiş tarihine ne dediler kaç gün oldu sonuç neBu konuda hemfikiriz bittiğinde haber verip bize sunsalar daha iyi olur tabiki ama bize verdikleri zaman aralıklarından hiçbir zaman sapmadılar . Ben bundan bahsediyorum![]()

Gdr1 dp için önümüzdeki hafta dendi
neyle gönderildiyse gönderildi.
Bu da gelecektir merak etme . Bu haftanın son günü 3'ü . 10'una kadar gelecek demektir bu
Adamlar matematiğimiz gelişsin diye sırf direkt tarih vermiyor zaman aralığı veriyor . Hep bizi düşündüklerinden 
bende şunu söyleyim kardeşim kararlı sürüme geçiş tarihine ne dediler kaç gün oldu sonuç ne![]()

Kilit ekranları için de önümüzdeki hafta demişlerdi geldiBu da gelecektir merak etme . Bu haftanın son günü 3'ü . 10'una kadar gelecek demektir bu
Adamlar matematiğimiz gelişsin diye sırf direkt tarih vermiyor zaman aralığı veriyor . Hep bizi düşündüklerinden
kilit ekranı geldi bende dahil 925 kullanıcıları hariç memnun olan bi kişi görmedim
8.1+Lumia Cyan güncellemesinin yaz aylarında tüm kullanıcılara sunulacağını söylediler . Yaz ayları bitmedi daha![]()