Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Daha önceki bir kaç mesajımda da belirtmiştim.
WP'de bu tarz sistem güncellemelerinden sonra şarjın tam performansını ancak 2 haftalık süreden sonra gözlemleyebiliyorsunuz.
Genellikle güncellemelerden sonraki 2 hafta içinde, güncelleme öncesine göre daha kötü oluyor.
Ancak sonra düzene giriyor ve iyileşmenin az mı çok mu olduğu daha net görülebiliyor.
Yani muhtemelen Ağustos'un 15'ine doğru ısınma ve şarj düzenini daha iyi göreceksiniz.

Sızan bilgilere göre bunlar gelecek.
Sistem ilk çıktığından beri şu Xbox Müzik ve Video uygulamalarını tam kullanıcıların istediği düzene ve performansa bir türlü kavuşturamadılar.
Ancak üzerinde yoğun olarak çalışıyorlar orası belli.
Gelen yeniliklerle sistem biraz daha oturaklı hale gelirken, o uygulamalar da zamanla istenen düzeye erişecektir.
Hocam bunun mantıklı açıklaması var mı? Normal bataryayı kullanırsan çabuk biter, az kullanırsan yavaş biter. Yani güncellemede güncelleme 2 hafta sonrasını neden etkiler onu merak ediyorum :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bunun mantıklı açıklaması var mı? Normal bataryayı kullanırsan çabuk biter, az kullanırsan yavaş biter. Yani güncellemede güncelleme 2 hafta sonrasını neden etkiler onu merak ediyorum :hmmm

Windows Phone ilk çıktığı günden beri bu böyle.
Güncellemelerden sonraki bir haftalık süreçte şarj düzeni eskisinden daha kötü oluyor genelde.
Az da kullansan öncekinden çabuk bitiyor.
10-15 gün içinde düzene giriyor.
O zaman daha rahat ve net anlayabiliyorsun eskisinden iyi olup olmadığını.

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte ve Rainesto
enessrsy

enessrsy

Üye
GDR1 Cyan'dan önce gelirse komik ve saçma olmaz mı sizce?

ykd96

ykd96

Üye
:thumbup::thumbup: Beklediğim geliyor demek :thumbup::thumbup:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
GDR1 Cyan'dan önce gelirse komik ve saçma olmaz mı sizce?

Cyan, Nokia'nın hazırladığı bir güncelleme olduğu için Microsoft'un sistem güncellemesi sıralamasıyla/sürümleriyle ilişkilendirmek pek doğru olmaz.
Biz sistem güncellemesini alalım da, Cyan ne zaman gelirse gelsin. :tebessüm:
İsterse GDR1'den sonra gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
R.A.M

R.A.M

Üye
Microsoft un arayüzü komple değiştirmesi lazım

• Beğen
Tepkiler: byibo
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Cyan, Nokia'nın hazırladığı bir güncelleme olduğu için Microsoft'un sistem güncellemesi sıralamasıyla/sürümleriyle ilişkilendirmek pek doğru olmaz.
Biz sistem güncellemesini alalım da, Cyan ne zaman gelirse gelsin. :tebessüm:
İsterse GDR1'den sonra gelsin.

Gdr1 guncellemesinede kendi yazılımını eklemezmi ? Karışıklık çıkmaması için bu hafta bitirmeye çalışırlar bence

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Gdr1 guncellemesinede kendi yazılımını eklemezmi ? Karışıklık çıkmaması için bu hafta bitirmeye çalışırlar bence

Hayır, GDR1'e Nokia'nın ayrı bir katkısı olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WP8.1 GDR1 Preview güncellemesi yayınlandığı anda ilgili emulatörler de yayınlanacakmış.

@kesasd @teAtalay

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Invoke

Invoke

Üye
:eller : boşlukluz. :p

KenanK

KenanK

Üye
gelsin bakalım GDR1, klasörlemenin babasını görelim. o değilde GDR2 de neler olacak acaba. Cortana Türkiye ye açılır umarım. en azından.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dejavuex

Dejavuex

Üye
:eller:bu hafta gelir umarım beeee

KenanK

KenanK

Üye
gelmeli bence. bu kadar beklettiklerinin onlarda farkındadır, bir şekilde gönülleri almaları lazım.

ayrıca konunun 1. sayfasında düzenleme gelse iyi olur. baya eskiden kalmış yazılanlar.

Invoke

Invoke

Üye

Ancak oturur sistem. Androidde rom yüklediğin zamanda aynı şekilde tam performansı 1-2 hafta içinde gösterir, derler.(ben gözlemlemedim bunu ama bu şekilde yorumlar okudum)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
o değilde GDR2 de neler olacak acaba. Cortana Türkiye ye açılır umarım. en azından.

Türkçe Cortana GDR2'ye yetişmez.
WP9'a doğru belki...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KenanK

KenanK

Üye
Türkçe Cortana GDR2'ye yetişmez.
WP9'a doğru belki...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yetişeydi iyi be. neyse canlı sağolsun yapcak bişe yok :D bekliyecez :D tabi biz görürsek wp9 u

Üst Alt