Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar sırf gıcıklığına yazıyorum bunu; 1520 candır :D

ozggurr

ozggurr

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

GDR1'i almak için 8.0'a dönüp resmi WP8.1+Cyan'ı yüklememe gerek var mı diye sormuşlar.
Joe da herhangi bir şey yapmanıza gerek yok demiş.

Haftaya otomatikman alıyoruz GDR1'i...
:eller:
developer preview kullanicisi iseniz birsey yapmaya gerek yok haftaya update alacaksiniz demis, cyan icin birsey dememis. cyan da alacak mi bu update'i hepbirlikte gorecegiz..

dakamon

dakamon

Üye
Valla MS ye prw sürümleri konusunda güvenin geciktirmeden veriyorlar ama asıl tam sürümlerde hiç güvenmeyin :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
alasulumurat

alasulumurat

Üye
developer preview kullanicisi iseniz birsey yapmaya gerek yok haftaya update alacaksiniz demis, cyan icin birsey dememis. cyan da alacak mi bu update'i hepbirlikte gorecegiz..
cyan almayacak tabiki preview ler için özel bu Update 1

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım olayı ters anlamışsınız.

Anlatılmak istenen durum şu.
Cyan gelse de gelmese de, tüm Previewli cihazlar GDR1'i otomatik olarak alacaklar.
(İster direk almış olsun, isterse downgrade yaparak geçmiş olsun) şu an Cyan yüklü olan arkadaşlar Preview for Developers uygulamasını aktif ederse onlar da alacak.

Zaten Preview kullandıkları için Cyan alamamış olan arkadaşlar da yine GDR1'i otomatik olarak alacak.
Ancak Cyan'ın GDR1'den önce mi, sonra mı yoksa GDR1'le mi bu cihazlara verileceği net değil.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
pissed26

pissed26

Üye
Sanırım olayı ters anlamışsınız.

Anlatılmak istenen durum şu.
Cyan gelse de gelmese de, tüm Previewli cihazlar GDR1'i otomatik olarak alacaklar.
(İster direk almış olsun, isterse downgrade yaparak geçmiş olsun) şu an Cyan yüklü olan arkadaşlar Preview for Developers uygulamasını aktif ederse onlar da alacak.

Zaten Preview kullandıkları için Cyan alamamış olan arkadaşlar da GDR1'i alacak.
Ancak Cyan'ın GD1'den önce mi, sonra mı yoksa GDR1'le mi bu cihazlara verileceği net değil.

Preview programında enable tiki işaretli kalıyor demi hocam

Lumia 925'le gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Preview programında enable tiki işaretli kalıyor demi hocam

Lumia 925'le gönderildi.

Nokia Recovery Tools ile downgrade yapıp Cyan yüklediyseniz Preview uygulamasında tik kalkmıştır muhtemelen.
Yeniden aktif etmeniz gerekecektir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
inş. gelir haftayı merakla bekliyorum :eller:

QuaLityDamage

Üye
Ben geliştirici hesabını kapadım ondan 8.0 dönem adam gibi verdikleri zaman geçerim ha.

pissed26

pissed26

Üye
Nokia Recovery Tools ile downgrade yapıp Cyan yüklediyseniz Preview uygulamasında tik kalkmıştır muhtemelen.
Yeniden aktif etmeniz gerekecektir.
yok ben betayı yüklerken kurmuştum cyanda yüklü şimdi beta kullanıyorum meraktan baktım enable tiki duruyo nisandan beri ilk defa girip baktım aklıma takıldı sadece :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Biride sormaz mı Ms Türkiyeye niye cyan ı vermiyorsunuz. Niye bu kadar bekletiyorsunuz? Gdr1 geldi hala cyan bekliyoruz. Sebepler neler?

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ArMaGeDdOn_87

QuaLityDamage

Üye
Biride sormaz mı Ms Türkiyeye niye cyan ı vermiyorsunuz. Niye bu kadar bekletiyorsunuz? Gdr1 geldi hala cyan bekliyoruz. Sebepler neler?

Dumanla gönderildi.

Soruyorum birşey demiyorlar windows phone de sordum ingilizce sabredin diyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
IE11 güncelleme ile mobil sürüm görünümünde diğer platformlara benzeyecek.

Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 Update

Firefox OS

iPhone with iOS7

Windows Phone 8.1

Firefox OS

Windows Phone 8.1 Update

iPhone with iOS7

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, emz, 4MaGuS ve 2 diğerleri
...decode...

...decode...

Üye
IE11 değişiklikleri:
az önce bende gördüm, iOS'un Safari'sinden esinlenmiş gibi duruyor değişiklikler. :) Nedense ben Microsoft ve Apple'ın stratejilerini birbirine benzer buluyorum. Her ikisi de kendi mobil ve masaüstü işletim sistemlerini bir çatı altında toplamak amacında ve Microsoft, en azından işletim sistemi konusunda Apple'ın geçmişteki yaptıklarından ve şu andakilerinden biraz esinleniyor gibi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
IE11 değişiklikleri:

Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 Update

Firefox OS

iPhone with iOS7

Windows Phone 8.1

Firefox OS

Windows Phone 8.1 Update

iPhone with iOS7
bana bunlar biraz ie de masaüstü sürüm ile mobil sürüm farkları gibi geldi ben kendi açımdam pc gibi olmasını isterim, ie ye ana ekranına kısayollar ekleme özelliği gelse ne iyi olurdu

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
bana bunlar biraz ie de masaüstü sürüm ile mobil sürüm farkları gibi geldi ben kendi açımdam pc gibi olmasını isterim, ie ye ana ekranına kısayollar ekleme özelliüi gelse ne iyi olurdu
Mesajımda düzenleme yaptım. Mobil sürüm daha iyi olacak, yani mobil sürümde; masaüstü sürümü gibi görünmeyecek :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekip 500'den fazla en iyi mobil web sitesini test etmiş ve IE11 yeni hali ile %40'tan fazla geliştirme sunmuş.

Windows Phone 8.1

Firefox OS

Windows Phone 8.1 Update

iPhone with iOS7

Windows Phone 8.1

Firefox OS

Windows Phone 8.1 Update

iPhone with iOS7

Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 Update

iPhone with iOS7

Windows Phone 8.1