Wp9 da gelirse 2016 da gelir ancakTürkçe Cortana GDR2'ye yetişmez.
WP9'a doğru belki...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
developer preview kullanicisi iseniz birsey yapmaya gerek yok haftaya update alacaksiniz demis, cyan icin birsey dememis. cyan da alacak mi bu update'i hepbirlikte gorecegiz..Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GDR1'i almak için 8.0'a dönüp resmi WP8.1+Cyan'ı yüklememe gerek var mı diye sormuşlar.
Joe da herhangi bir şey yapmanıza gerek yok demiş.
Haftaya otomatikman alıyoruz GDR1'i...
![]()
cyan almayacak tabiki preview ler için özel bu Update 1developer preview kullanicisi iseniz birsey yapmaya gerek yok haftaya update alacaksiniz demis, cyan icin birsey dememis. cyan da alacak mi bu update'i hepbirlikte gorecegiz..
developer preview kullanicisi iseniz birsey yapmaya gerek yok haftaya update alacaksiniz demis, cyan icin birsey dememis. cyan da alacak mi bu update'i hepbirlikte gorecegiz..
Sanırım olayı ters anlamışsınız.
Anlatılmak istenen durum şu.
Cyan gelse de gelmese de, tüm Previewli cihazlar GDR1'i otomatik olarak alacaklar.
(İster direk almış olsun, isterse downgrade yaparak geçmiş olsun) şu an Cyan yüklü olan arkadaşlar Preview for Developers uygulamasını aktif ederse onlar da alacak.
Zaten Preview kullandıkları için Cyan alamamış olan arkadaşlar da GDR1'i alacak.
Ancak Cyan'ın GD1'den önce mi, sonra mı yoksa GDR1'le mi bu cihazlara verileceği net değil.
Preview programında enable tiki işaretli kalıyor demi hocam
Lumia 925'le gönderildi.
Ben geliştirici hesabını kapadım ondan 8.0 dönem adam gibi verdikleri zaman geçerim ha.developer preview kullanicisi iseniz birsey yapmaya gerek yok haftaya update alacaksiniz demis, cyan icin birsey dememis. cyan da alacak mi bu update'i hepbirlikte gorecegiz..
yok ben betayı yüklerken kurmuştum cyanda yüklü şimdi beta kullanıyorum meraktan baktım enable tiki duruyo nisandan beri ilk defa girip baktım aklıma takıldı sadeceNokia Recovery Tools ile downgrade yapıp Cyan yüklediyseniz Preview uygulamasında tik kalkmıştır muhtemelen.
Yeniden aktif etmeniz gerekecektir.

Biride sormaz mı Ms Türkiyeye niye cyan ı vermiyorsunuz. Niye bu kadar bekletiyorsunuz? Gdr1 geldi hala cyan bekliyoruz. Sebepler neler?
Dumanla gönderildi.
az önce bende gördüm, iOS'un Safari'sinden esinlenmiş gibi duruyor değişiklikler.IE11 değişiklikleri:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedense ben Microsoft ve Apple'ın stratejilerini birbirine benzer buluyorum. Her ikisi de kendi mobil ve masaüstü işletim sistemlerini bir çatı altında toplamak amacında ve Microsoft, en azından işletim sistemi konusunda Apple'ın geçmişteki yaptıklarından ve şu andakilerinden biraz esinleniyor gibi.bana bunlar biraz ie de masaüstü sürüm ile mobil sürüm farkları gibi geldi ben kendi açımdam pc gibi olmasını isterim, ie ye ana ekranına kısayollar ekleme özelliği gelse ne iyi olurduIE11 değişiklikleri:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8.1
Windows Phone 8.1 Update
Firefox OS
iPhone with iOS7
Windows Phone 8.1
Firefox OS
Windows Phone 8.1 Update
iPhone with iOS7
Mesajımda düzenleme yaptım. Mobil sürüm daha iyi olacak, yani mobil sürümde; masaüstü sürümü gibi görünmeyecekbana bunlar biraz ie de masaüstü sürüm ile mobil sürüm farkları gibi geldi ben kendi açımdam pc gibi olmasını isterim, ie ye ana ekranına kısayollar ekleme özelliüi gelse ne iyi olurdu

yazını okumamıştım hiç bilmeden doğru şeyi söylemişimMesajımda düzenleme yaptım. Mobil sürüm daha iyi olacak, yani mobil sürümde; masaüstü sürümü gibi görünmeyecek![]()