Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Tom Warren paylaşmış. Yerleşik klasörlere ait olabilir :)

Bazı uygulamaları açmadan da içindeki seçenekleri kullanabileceğiz anlaşılan.
Bu aynı zamanda Klasörler özelliğinin de yolda olduğunun göstergesi :eller:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bazı uygulamaları açmadan da içindeki seçenekleri kullanabileceğiz anlaşılan.
Bu aynı zamanda Klasörler özelliğinin de yolda olduğunun göstergesi :eller:

Böyle saçma olan aynı zamanda harika olan özellikler gelirse çok güzel olur saçmadan kastım değişik :D

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve alasulumurat
beats

beats

Üye
Hadi şimdiden Nokianın Gdr 1 ile vereceği güncellemenin adını düşünmeye başlayalım. A-B-C sırsıyla gittiğine göre yine cins bir D ile başlayan renk adı olacaktır. Tahminleri alalım :)
Daffodil (nergis; sarının tonlarından), dandelion (karahindiba; sarının tonlarından), desire (arzu, kırmızının tonlarından) ve diamond (elmas, beyazın tonlarından) en çok ihtimal verdiklerim. Dark ve deep ile başlayan çok renk var, ama şimdiye kadar kısa isim kullanıldığı için öyle düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dark red olabilir dark green yada.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Daffodil (nergis; sarının tonlarından), dandelion (karahindiba; sarının tonlarından), desire (arzu, kırmızının tonlarından) ve diamond (elmas, beyazın tonlarından) en çok ihtimal verdiklerim. Dark ve deep ile başlayan çok renk var, ama şimdiye kadar kısa isim kullanıldığı için öyle düşündüm.
İçlerinden biri olursa Desireye ihtimal veriyorum :)

versino2

versino2

Üye
Cyan ı verdiler de sanki , Gdr1 i konuşuyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Oha çok iyi tespit yapmışsınız :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Rock Ve Roll
serinaga

serinaga

Üye
Güzel haberler gelmeye devam ediyor, heyecan artıyor, teşekkürler paylaşım için ...

Geçmişten Gönderildi ...

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben diamond diye düşündüm ama elmas isimli bir güncellemenin baya bir şeyi tamamlaması gerekir.Htc den dolayı Desire yapmayabilirler bence. Tahminim yok ama güzel bulmuşsun :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cortana Türkçe olmadıkça siriyi sollasa ne yazar

İman Gücü ile gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
2015in başlarında turkçe gelecek denmişti yada ben yanlış hatırlıyorum

neyle gönderildiyse gönderildi.
o zamanlara bekliyoruz çünkü şöyle bir şey söylenmişti 40 tane dile çevirilecek denmişti bizde bu 40 dilde Türkçe nin de olacağına çok inandık :) ama eğer 40 dile gelecekse bu dillerin içinde Türkçe vardır bence.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
O değilde bi duşınun klasorler interaktif live tile android gibi apk yükleme 3d touch turkçe cortana falan gelse düşünüyorum da android ile iosun işi çok zor

• Beğen
Tepkiler: Serhan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
O değilde bi duşınun klasorler interaktif live tile android gibi apk yükleme 3d touch turkçe cortana falan gelse düşünüyorum da android ile iosun işi çok zor

Bu dediklerin olana kadar diğerleri de boş boş bekleyecekler mi yani. Hiç sanmıyorum. :)

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve skynet
Serhan

Serhan

Üye
Herkesin küfrettiği işletim sistemi herkese küfreder :ehe Acayip olur gerçekten.Bence isim Sıraya göre :Bleue-Cyan-DarkBlue olur daha mantıklı. Bu arada telefonuı ingilizce kullanırken mavi renge ccyan diyodu blue demiyodu ikisi aynı anlamdamı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Herkesin küfrettiği işletim sistemi herkese küfreder :ehe Acayip olur gerçekten.Bence isim Sıraya göre :Bleue-Cyan-DarkBlue olur daha mantıklı. Bu arada telefonuı ingilizce kullanırken mavi renge ccyan diyodu blue demiyodu ikisi aynı anlamdamı
Cyan turkuaz rengine yakın parlak bir mavi tonudur. Türkçesi Cam göbeğidir. Fizikteki iki ana rengin karışımının (Yeşil-Mavi) sonucu oluşan ara renktir. benim bildiğim bu, eksiğim yanlışım varsa affola :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

yunusiyunus

Üye
bence arka plan renki siyah ve beyaz olduğu için "dalmaçya/dalmacia" olabilir :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
O değil de ilk guncellememiz "portico" idi. O ne alaka ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt