bulutsuzgece
Üye
Tom Warren paylaşmış. Yerleşik klasörlere ait olabilir![]()
Bazı uygulamaları açmadan da içindeki seçenekleri kullanabileceğiz anlaşılan.
Bu aynı zamanda Klasörler özelliğinin de yolda olduğunun göstergesi

Tom Warren paylaşmış. Yerleşik klasörlere ait olabilir![]()

Bazı uygulamaları açmadan da içindeki seçenekleri kullanabileceğiz anlaşılan.
Bu aynı zamanda Klasörler özelliğinin de yolda olduğunun göstergesi![]()

Daffodil (nergis; sarının tonlarından), dandelion (karahindiba; sarının tonlarından), desire (arzu, kırmızının tonlarından) ve diamond (elmas, beyazın tonlarından) en çok ihtimal verdiklerim. Dark ve deep ile başlayan çok renk var, ama şimdiye kadar kısa isim kullanıldığı için öyle düşündüm.Hadi şimdiden Nokianın Gdr 1 ile vereceği güncellemenin adını düşünmeye başlayalım. A-B-C sırsıyla gittiğine göre yine cins bir D ile başlayan renk adı olacaktır. Tahminleri alalım![]()
İçlerinden biri olursa Desireye ihtimal veriyorumDaffodil (nergis; sarının tonlarından), dandelion (karahindiba; sarının tonlarından), desire (arzu, kırmızının tonlarından) ve diamond (elmas, beyazın tonlarından) en çok ihtimal verdiklerim. Dark ve deep ile başlayan çok renk var, ama şimdiye kadar kısa isim kullanıldığı için öyle düşündüm.

Cyan ı verdiler de sanki , Gdr1 i konuşuyoruz![]()
Ben diamond diye düşündüm ama elmas isimli bir güncellemenin baya bir şeyi tamamlaması gerekir.Htc den dolayı Desire yapmayabilirler bence. Tahminim yok ama güzel bulmuşsunDaffodil (nergis; sarının tonlarından), dandelion (karahindiba; sarının tonlarından), desire (arzu, kırmızının tonlarından) ve diamond (elmas, beyazın tonlarından) en çok ihtimal verdiklerim. Dark ve deep ile başlayan çok renk var, ama şimdiye kadar kısa isim kullanıldığı için öyle düşündüm.

Cortana Türkçe olmadıkça siriyi sollasa ne yazar
İman Gücü ile gönderildi.
o zamanlara bekliyoruz çünkü şöyle bir şey söylenmişti 40 tane dile çevirilecek denmişti bizde bu 40 dilde Türkçe nin de olacağına çok inandık2015in başlarında turkçe gelecek denmişti yada ben yanlış hatırlıyorum
neyle gönderildiyse gönderildi.
ama eğer 40 dile gelecekse bu dillerin içinde Türkçe vardır bence.O değilde bi duşınun klasorler interaktif live tile android gibi apk yükleme 3d touch turkçe cortana falan gelse düşünüyorum da android ile iosun işi çok zor

Katılmamak elde mi ?Cortana Türkçe olmadıkça siriyi sollasa ne yazar
İman Gücü ile gönderildi.
Herkesin küfrettiği işletim sistemi herkese küfrederO değilde bi duşınun klasorler interaktif live tile android gibi apk yükleme 3d touch turkçe cortana falan gelse düşünüyorum da android ile iosun işi çok zor
Acayip olur gerçekten.Bence isim Sıraya göre :Bleue-Cyan-DarkBlue olur daha mantıklı. Bu arada telefonuı ingilizce kullanırken mavi renge ccyan diyodu blue demiyodu ikisi aynı anlamdamıCyan turkuaz rengine yakın parlak bir mavi tonudur. Türkçesi Cam göbeğidir. Fizikteki iki ana rengin karışımının (Yeşil-Mavi) sonucu oluşan ara renktir. benim bildiğim bu, eksiğim yanlışım varsa affolaHerkesin küfrettiği işletim sistemi herkese küfrederAcayip olur gerçekten.Bence isim Sıraya göre :Bleue-Cyan-DarkBlue olur daha mantıklı. Bu arada telefonuı ingilizce kullanırken mavi renge ccyan diyodu blue demiyodu ikisi aynı anlamdamı