bulutsuzgece
Üye
GDR1 in getireceği yenilikler tam olarak nedir?
Tam içeriği şu an bilmiyoruz.
Sızan bilgiler ise zaten önceki mesajlarda mevcut.
GDR1 in getireceği yenilikler tam olarak nedir?
GDR1'le ilgili WP üreticilerine ilişkin diğer haberler şu şekilde:
Üreticiler WP telefonlarında tıpkı LG ve HTC'nin kendi telefonlarında yaptığı gibi kendilerine özel cover (kılıf) uygulamaları kullanabilecekler.
Mağaza simgesi artık canlı kare olacak ve hem mağaza simgesini hem de adını gösterecek.
Üreticiler başlangıç ekranı simge sıralamasını/düzenini değiştirebilecekler.
Üreticiler mesajlaşma uygulamasında bazı özellikleri ayrıştırabilecekler.
Şu an varsayılan ayarda, kullanıcı sesli mesaj numarasını aradığında, çevrilen numara sesli mesajın altında gösteriliyor. GDR1'de bu gizlenebilir olacak.
SD kart destekleyen telefonlarda, üreticiler SD kartın telefon güncellemeleri için kullanılmasına izin verebilecek veya bunu engelleyebilecek.
Üreticiler ayarlarda "güncellemeleri otomatik bul" seçeneğini gösterebilecek veya gizleyebilecekler.
GDR1'de kullanıcının çektiği MP4 videolarda tarih ve konum bilgisine ilişkin metadata yer alacak.
Dediğin gibi yapsalar güzel olur ama herkes LG den çalmış diyecektir.
Çalmasa da çaldı derlerrrDiyemezler, saçma olur, onlar yaptı diye biz mahrum mu kalalım. Stilini değişik tutar yine yaparsın. Ayrıca kameranın titreşim engelleme özelliğini ilk Nokia kullandı şimdi birden çok markada var. Şimdi onlar çaldı mı. Örnekler çoğaltılabilir.
Dumanla gönderildi.

Çalmasa da çaldı derlerrr![]()
)İş klavye boyutunu ayarlayabilme kısmına gelene kadar daha neler var neyse oraya çok girmeyelimDiğer ülkeleri bilmem de, bu ülkede çalana bile çaldı diyebilen yok ki çalmayana desinler.
(Tekerleme gibi oldu ama anlayan anlamıştır sanırım)
Neyse...
Patent hakkı olmadığı sürece, markalar arası bu tarz etkileşimler çalma kapsamına girmez.
bu arada çalana çaldı diyebiliyoruz ama polis götürüyor hemen 
Diğer ülkeleri bilmem de, bu ülkede çalana bile çaldı diyebilen yok ki çalmayana desinler.
(Tekerleme gibi oldu ama anlayan anlamıştır sanırım)
Neyse...
Patent hakkı olmadığı sürece, markalar arası bu tarz etkileşimler çalma kapsamına girmez.
:P@papakudioflu @Mr.H @Sensation
- Canlı Klasörler, başlangıç ekranınızı organize etmenizi ve kişiselleştirmenizi daha da kolaylaştırıyor. Söylenenlere göre klasör şeklinde grupladığınızda bile kareler canlı olma özelliğini sürdürüyor ve bildirimleri gösteriyor. Klasörler tıpkı Androiddeki gibi kareler birbirinin üzerine sürüklenerek oluşturulabiliyor, isimleri kullanıcı tarafından değiştirilebiliyor.
- Canlı Mağaza Karosu güncellemeleri, mağazadaki yenilikleri ve güncellemeleri hızlıca görmenizi sağlıyor. Her altı saatte bir en yeni uygulamalarla ilgili haberleri canlı kareden öğrenmenizi sağlıyor.
- Çoklu SMS seçimi ile mesajları topluca silebiliyor ve başkalarına iletebiliyorsunuz.
- Uygulama Odası/Köşesi, iş yerleri için çalışanlarına yalnızca belli uygulamalara erişim sağlama imkanı veriyor.
- VPN ve Wifi geliştirmeleri ile bu bağlantılar üzerinden veri alma ve gönderme, ayrıca kendi kablosuz ev ağınızda daha ileri güvenliğe sahip kendi VPN'inizi oluşturma imkanı sağlanıyor.
- Xbox Müzik canlı karesinde ve uygulama performansında iyileştirmeler geliyor.
- İnternet Explorer'ın site görüntülemesinde iyileştirmeler geliyor.
- Snapdragon 800'lü cihazlar için Quick Charge 2.0 desteği yani çok daha hızlı şarj imkanı geliyor. Cihazlar neredeyse %75'e varan oranda daha hızlı şarj edilebiliyor. (Aşağıdaki tabloya göz atın)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3300 mAh'lik bir bataryanın şarj teknolojisine göre dolma hızı:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dipnot: GDR2'nin ise Kasım ayı sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor.
3-4 programı üst üste sürükleyince oluşan klasörün ismi değiştirile biliyor orada onu söylemek istediAbi şimdi ilk maddede şu dikkatimi çekti isimleri kullanıc tarafından değiştirilebiliyor derken mesela ben mesaj kutusunun ismini değiştirmeme imkanmı verecekler ?
çince dünyanın en zor dili ama tükçe nin de bi o kadar zor bir dil olduğunu biliyoruz ama ilk çince yaptılar demek ki kullanan çok kişi varO değil de Cortana ya Çince gibi zor bi dili öğrettiyseler Türkçe yi eklemeleri bu kadar zor olmamalı ya.
Türkçe de az kullanılan bir dil değil ki. Yanlış hatırlamıyorsam dünyada en çok konuşulan 4. dildi.çince dünyanın en zor dili ama tükçe nin de bi o kadar zor bir dil olduğunu biliyoruz ama ilk çince yaptılar demek ki kullanan çok kişi var
Yani Windows Phone kullanan çok kişi var çinde demek istemiştimTürkçe de az kullanılan bir dil değil ki. Yanlış hatırlamıyorsam dünyada en çok konuşulan 4. dildi.
Pardon yanlış anlamışım. O bakımdan haklı olabilirsinizYani Windows Phone kullanan çok kişi var çinde demek istemiştim

Galiba hala mobil veri kosayolunu koymamışlar ,o kadarda oylama yapmıştık. Wp 9 a koyarlar artık mobil veriyi...
