Invoke
Üye
Haklısın. Türkçe Japonca vs sondan eklemeli dil. Konuşmalarımızı makinanın anlaması çok zor şöyle ki. ım coming ben geliyor demek ama geliyorum olarak okunuyor bizde sondan ekleme olduğu için son harf değişirse kelime olduğu gibi değişiyor. Geliyoru m z gibi. Yani ms yapmazÇincenin Türkçeden zor olduğunu kim söyledi?
Türkçe'deki gibi ekler, Almancadaki gibi artikeller ya da geçmiş, gelecek zaman için çekimler yok denecek kadar az. Gramer olarak daha basit yani.
Ve adamların ekonomileri, pazarı, sanayisi, kalabalığı vs dilleri bizimkinden daha çok önem arzediyordur ms için.
Turkçenin sondan eklemeli olduğu için çok daha zor bir dil olduğunu söylemiştim önceki mesajlarda.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Android neymiş,ortalık malı.
Tabletini kullanıyorum bin pişmanım.
Satacağım alan olurmu diye kararsızım,1 yıldır kullanıyorum berbat
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Haklısın. Türkçe Japonca vs sondan eklemeli dil. Konuşmalarımızı makinanın anlaması çok zor şöyle ki. ım coming ben geliyor demek ama geliyorum olarak okunuyor bizde sondan ekleme olduğu için son harf değişirse kelime olduğu gibi değişiyor. Geliyoru m z gibi. Yani ms yapmazsabaha kadar uğraşsın çok zor.
Kaça satıyon
İman Gücü ile gönderildi.
Siri Türkçe oldu ama pek kaliteli değil. Her yerde cortananın ustunluğu konuşuluyor. Ama bir yandan da ms bizi iplemiyor doğru bu.Sorun zorluğunda deyil siri bile Türkçe guncellendi
İman Gücü ile gönderildi.
Siri Türkçe oldu ama pek kaliteli değil. Her yerde cortananın ustunluğu konuşuluyor. Ama bir yandan da ms bizi iplemiyor doğru bu.
siri apple kendisi tarafından direk türkçe olarak sunulmadı bende bir çok kez nette gördüm yaptılar sandım ancak sonradan fark ettim 5s kullanınca öyle bir şey yok diyeSiri Türkçe oldu ama pek kaliteli değil. Her yerde cortananın ustunluğu konuşuluyor. Ama bir yandan da ms bizi iplemiyor doğru bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?