ogzhnoTr
Üye
Belki daha fazla atılıyordur ama 9dan sonrakilerin önizlemesi görünmüyordur.
Kişiler hub'ı gibi done done değişebilirde
Arkadaşlar preview ilk çıktığından beri kullanıyorum ama iki haftadır saçma bi bug yakaladım . Score world goals oyununu bayağı bi oynamış ve bir sürü bölüm açmıştım . Sonra birgün oynarken acil oyundan çıkmam gerekti ve bir dahaki girişimde bütün save lerim gitmişti . Oyunla alakalıdır dedim fazla önemsemedim . Bugün de magnify de bazı takip ettiğim sitelerin rss haberlerini okuyordum yeni yazıları tararken çıktım girdiğimde uygulama kendini sıfırlamıştı . 8.1 preview ile alakalı bir bug olabilir diye buraya yazdım . Acaba bu durumla karşılaşan başka biri oldu mu ? Çözümü nedir ? Magnify de takip ettiklerimin hepsini de hatırlamıyorum aksi gibi , aklıma gelenleri ekledim gerisi kaldı .
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

İngilizce dünya dili ?
O yüzden öyle bizim dilimiz dünya dili olsaydı zor mu diyeceklerdi ? Bence yapacaklardı
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
yinede 9 yeterli bence. Belki şöyle yapabilirler ekran boyutuna göre bir sınırlandırma getirebilirler. 1520 de 9 dan fazla bile olabilir.Bazı oyunlarda şöyle bir sıkıntı var eğer oyunu multitasking açarak kill yaparsan yani geri tuşuyla kapatmazsan oyun saveleri kayboluyorArkadaşlar preview ilk çıktığından beri kullanıyorum ama iki haftadır saçma bi bug yakaladım . Score world goals oyununu bayağı bi oynamış ve bir sürü bölüm açmıştım . Sonra birgün oynarken acil oyundan çıkmam gerekti ve bir dahaki girişimde bütün save lerim gitmişti . Oyunla alakalıdır dedim fazla önemsemedim . Bugün de magnify de bazı takip ettiğim sitelerin rss haberlerini okuyordum yeni yazıları tararken çıktım girdiğimde uygulama kendini sıfırlamıştı . 8.1 preview ile alakalı bir bug olabilir diye buraya yazdım . Acaba bu durumla karşılaşan başka biri oldu mu ? Çözümü nedir ? Magnify de takip ettiklerimin hepsini de hatırlamıyorum aksi gibi , aklıma gelenleri ekledim gerisi kaldı .
Belki en büyük kutucuk geldiğinde daha fazla olabilirBu işler paraya bakar. Kaz gelecek yerden Cortana esirgenmez arkadaşlar.
Valla @bulutsuzgece dediği gibi 9 taneden fazla oalcaksa yanda uygulama listesinden bakılır yaniyinede 9 yeterli bence. Belki şöyle yapabilirler ekran boyutuna göre bir sınırlandırma getirebilirler. 1520 de 9 dan fazla bile olabilir.

Bazı oyunlarda şöyle bir sıkıntı var eğer oyunu multitasking açarak kill yaparsan yani geri tuşuyla kapatmazsan oyun saveleri kayboluyor
bende de subway surfde oldu aynısı sinirlendim kaldırdım oyunu oynamıyorum artıkArkadaşlar preview ilk çıktığından beri kullanıyorum ama iki haftadır saçma bi bug yakaladım . Score world goals oyununu bayağı bi oynamış ve bir sürü bölüm açmıştım . Sonra birgün oynarken acil oyundan çıkmam gerekti ve bir dahaki girişimde bütün save lerim gitmişti . Oyunla alakalıdır dedim fazla önemsemedim . Bugün de magnify de bazı takip ettiğim sitelerin rss haberlerini okuyordum yeni yazıları tararken çıktım girdiğimde uygulama kendini sıfırlamıştı . 8.1 preview ile alakalı bir bug olabilir diye buraya yazdım . Acaba bu durumla karşılaşan başka biri oldu mu ? Çözümü nedir ? Magnify de takip ettiklerimin hepsini de hatırlamıyorum aksi gibi , aklıma gelenleri ekledim gerisi kaldı .
bende de subway surfde oldu aynısı sinirlendim kaldırdım oyunu oynamıyorum artık
oyundan soğudum artık ya ama vardır mutlakaBir çözümü vardır illaki .
Hepsinden önce mağaza gelişmeli, donanım ust duzey olupta mağazada o donanımı zorlayacak bişey olmadıktan sonra pek bir anlamı yokSistem iyi oluyor ama biz sabredemiyoruz bende bazen isyan ediyorum ama sistem den ziyade yazılım değilde donanım da gelişmeli aslında
hocam donanım basit işlemci ve ram ı yükseltirsin iş biter,donanım açısından daha öncede yazmıştım sadece batarya geliştirilmeli,yazılım açısından ise Microsoft şu marketteki uygulama sayısını arttırmak için Bi an evvel yatırım yapmalı,bilinen uygulamalar bile hala yok ve bazıları da halâ betaSistem iyi oluyor ama biz sabredemiyoruz bende bazen isyan ediyorum ama sistem den ziyade yazılım değilde donanım da gelişmeli aslında
Bir instagram yüzünden telefonu değiştirme noktasına geldim. İsyanlardayım