Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Belki daha fazla atılıyordur ama 9dan sonrakilerin önizlemesi görünmüyordur.

yada 9 tane uygulamaya kadar karoların büyüklüğü videodaki gibi 9 'dan fazla uygulama attığımızda karoların boyutu en küçük hale gelip aşağıya doğru açılabilir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
9'dan fazla atıp ne yapacaksınız :)
Klasör içinde o kadar çok öğeye bakana kadar yana çekip listeden açarsınız zaten.

Eğer 9 tane ile sınırlıysa o da yeterli bence.

• Beğen
Tepkiler: byibo, emz, ArMaGeDdOn_87 ve 2 diğerleri
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar preview ilk çıktığından beri kullanıyorum ama iki haftadır saçma bi bug yakaladım . Score world goals oyununu bayağı bi oynamış ve bir sürü bölüm açmıştım . Sonra birgün oynarken acil oyundan çıkmam gerekti ve bir dahaki girişimde bütün save lerim gitmişti . Oyunla alakalıdır dedim fazla önemsemedim . Bugün de magnify de bazı takip ettiğim sitelerin rss haberlerini okuyordum yeni yazıları tararken çıktım girdiğimde uygulama kendini sıfırlamıştı . 8.1 preview ile alakalı bir bug olabilir diye buraya yazdım . Acaba bu durumla karşılaşan başka biri oldu mu ? Çözümü nedir ? Magnify de takip ettiklerimin hepsini de hatırlamıyorum aksi gibi , aklıma gelenleri ekledim gerisi kaldı .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar preview ilk çıktığından beri kullanıyorum ama iki haftadır saçma bi bug yakaladım . Score world goals oyununu bayağı bi oynamış ve bir sürü bölüm açmıştım . Sonra birgün oynarken acil oyundan çıkmam gerekti ve bir dahaki girişimde bütün save lerim gitmişti . Oyunla alakalıdır dedim fazla önemsemedim . Bugün de magnify de bazı takip ettiğim sitelerin rss haberlerini okuyordum yeni yazıları tararken çıktım girdiğimde uygulama kendini sıfırlamıştı . 8.1 preview ile alakalı bir bug olabilir diye buraya yazdım . Acaba bu durumla karşılaşan başka biri oldu mu ? Çözümü nedir ? Magnify de takip ettiklerimin hepsini de hatırlamıyorum aksi gibi , aklıma gelenleri ekledim gerisi kaldı .

Olabilir, gereksiz dosyalar temizlenirken save dosyaları gitmiş olabilir :s

dakamon

dakamon

Üye
Bu işler paraya bakar. Kaz gelecek yerden Cortana esirgenmez arkadaşlar.

Valla @bulutsuzgece dediği gibi 9 taneden fazla oalcaksa yanda uygulama listesinden bakılır yani :) yinede 9 yeterli bence. Belki şöyle yapabilirler ekran boyutuna göre bir sınırlandırma getirebilirler. 1520 de 9 dan fazla bile olabilir.

Screamore

Screamore

Üye

Bazı oyunlarda şöyle bir sıkıntı var eğer oyunu multitasking açarak kill yaparsan yani geri tuşuyla kapatmazsan oyun saveleri kayboluyor

skynet

Üye
Bu işler paraya bakar. Kaz gelecek yerden Cortana esirgenmez arkadaşlar.

Valla @bulutsuzgece dediği gibi 9 taneden fazla oalcaksa yanda uygulama listesinden bakılır yani :) yinede 9 yeterli bence. Belki şöyle yapabilirler ekran boyutuna göre bir sınırlandırma getirebilirler. 1520 de 9 dan fazla bile olabilir.
Belki en büyük kutucuk geldiğinde daha fazla olabilir :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bazı oyunlarda şöyle bir sıkıntı var eğer oyunu multitasking açarak kill yaparsan yani geri tuşuyla kapatmazsan oyun saveleri kayboluyor

Ama sadece oyunlarda olmuyor . Çeşitli uygulamalarda da oluyor . Magnify örneğinde olduğu gibi .

alical33

alical33

Üye

bende de subway surfde oldu aynısı sinirlendim kaldırdım oyunu oynamıyorum artık

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
dakamon

dakamon

Üye
Şu pil tasarrufunda ki kullanım bilgileri ne zaman androidteki gibi olur acep ya. Onlarda acayip detaylı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sistem iyi oluyor ama biz sabredemiyoruz bende bazen isyan ediyorum ama sistem den ziyade yazılım değilde donanım da gelişmeli aslında

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Sistem iyi oluyor ama biz sabredemiyoruz bende bazen isyan ediyorum ama sistem den ziyade yazılım değilde donanım da gelişmeli aslında

Hepsinden önce mağaza gelişmeli, donanım ust duzey olupta mağazada o donanımı zorlayacak bişey olmadıktan sonra pek bir anlamı yok

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet

ArMaGeDdOn_87

Üye

hocam donanım basit işlemci ve ram ı yükseltirsin iş biter,donanım açısından daha öncede yazmıştım sadece batarya geliştirilmeli,yazılım açısından ise Microsoft şu marketteki uygulama sayısını arttırmak için Bi an evvel yatırım yapmalı,bilinen uygulamalar bile hala yok ve bazıları da halâ beta

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bir instagram yüzünden telefonu değiştirme noktasına geldim. İsyanlardayım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bir instagram yüzünden telefonu değiştirme noktasına geldim. İsyanlardayım

Neden? Ben instagram kullanmıyorum ama kullananlar Rudy Huyn'un uygulaması için epey iyi yorumlar yazmışlar.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt