QuaLityDamage
Üye
Windows Phone 8.1 Update1 güncellemesiyle statik ip opsiyonu da gelebilir.
Admin kardeş bu hafta 1320 e veya bugun gelebilirmi kardeşim ?
Windows Phone 8.1 Update1 güncellemesiyle statik ip opsiyonu da gelebilir.
İnteraktif live tile desteğiyle Xbox Müzik veya Klasörlere iyi gider.

Evet abi haklısın, büyük kare karoda müzik kontrolleri ve albüm kapak resmi çok iyi durabilirKesinlikle klasörler için büyük karo çok toparlayıcı olacaktır. Ayrıca interaktif olarak müzikler için direk karonun üzerinden kumanda edilebilirse muhteşem olur.
Dumanla gönderildi.

Evet abi haklısın, büyük kare karoda müzik kontrolleri ve albüm kapak resmi çok iyi durabilir![]()

Ama bütün cihazlara gelirmi onuda düşünmek gerek
İman Gücü ile gönderildi.
gelmemesi için hiç bir neden yokNokia İngiltere'den sonra şimdi de Nokia Polonya, Büyük boy live tile içeren video yayınladı. (Süre 00:52)Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Büyük boy live tile bir afişte daha çaktırmadan göründü.
güzel bi reklam olmuşNokia İngiltere'den sonra şimdi de Nokia Polonya, Büyük boy live tile içeren video yayınladı. (Süre 00:52)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu reklamın aynısının Türkiye'de sevilen ve çok popüler bir yüzle çekilip o insanın en önemli davetlerinde ve çıktığı programlarda falan göstermesi lazım telefonu. Amerika da Jessica Albanın yaptığı gibi. O zaman Windows Phone Türkiye de baya tutulur. Birazcık para harcasalar tamam olacak bu iş ama gayret yok. 920nin çok satmasının sebeplerinden biriydi iyi reklam. Daha Türkiye'de çıkmadan almıştım telefonu. Reklamlarda bir çıkmaya başladı, sınıfımdaki herkes benim telefona bakmaya geliyordu. İyi reklam lazım bize de.Nokia İngiltere'den sonra şimdi de Nokia Polonya, Büyük boy live tile içeren video yayınladı. (Süre 00:52)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
direk andiroide geçek diyon yaniBildirimlerde "Tüm Ayarlar" dokununca ayarlara atmak yerine bildirim merkezinde kısayolların hepsi gözükse güzel olur.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
direk andiroide geçek diyon yani
Yok hacı ben ondan bahsetmiyorum. Andiroid de senin söylediğin şey de var mesela bi yere dokunuyorsun hızlı ayarlar gibi bir şey açılıyorAndroidde sağa sola kaydırıyorsun ben bildirim ekranı tamamen ikonlarla kaplansın diyorum bu şekilde bütün ikonları kullanıma insan verir.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.