Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
siri apple kendisi tarafından direk türkçe olarak sunulmadı bende bir çok kez nette gördüm yaptılar sandım ancak sonradan fark ettim 5s kullanınca öyle bir şey yok diye

Sonuç olarak siride Türkçe var cortanada o bile yok :)

İman Gücü ile gönderildi.

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar
aşağıdaki linkte google arama uygulaması türkçe beni anlıyor ve aradığımı karşıma getiriyorsa olay bitmiştir.Türkçe anlayabiliyor kıçı kırık google uygulaması koçaman cortana şuan anlamıyor.Cahilliğine verelim Türkçe bilmiyorsa.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar
aşağıdaki linkte google arama uygulaması türkçe beni anlıyor ve aradığımı karşıma getiriyorsa olay bitmiştir.Türkçe anlayabiliyor kıçı kırık google uygulaması koçaman cortana şuan anlamıyor.Cahilliğine verelim Türkçe bilmiyorsa.

Valla ms nin bazı konularda google ı geçmesi çok zor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar

ne söyledin mesela merak ettim kaç defa deneme yaptın

dakamon

dakamon

Üye
Ne söylersen yazıyor merak etmeyin en afilli küfürlerimi bile anlıyor daha ne diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve GianniInfantino
braayn

braayn

Üye
en az 10 defa deneme yaptım çok hızlı şekilde şunu söyledim
1.fifa 2014 hareketler= aynısını yazdı
2.Playstation 4 hataları =aynısı yazdı
3. =aynısı yazdı buldu getirdiyükleyin test edin .Anlıyorsa bence Cortanada anlayacaktır bence verilecek ama uzun süre bekletmeseler iyi olur .Hani çok kullanırmıyım cortanayı bilinmez ama sonuçda Türkçe çıkmaması veya geç çıkması insanın canını sıkıyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Türkçe sondan eklemeli çok zor gelmez demedi kimse kimsenin kendini avuttuğuda yok. Cortana'nın turkçe olmasını istiyorsanız biraz uzun sürer oyle ingilizce çince gibi anında verilmez. Üzerinde ilgi uğraşı ister.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
en az 10 defa deneme yaptım çok hızlı şekilde şunu söyledim
1.fifa 2014 hareketler= aynısını yazdı
2.Playstation 4 hataları =aynısı yazdı
3. =aynısı yazdı buldu getirdiyükleyin test edin .Anlıyorsa bence Cortanada anlayacaktır bence verilecek ama uzun süre bekletmeseler iyi olur .Hani çok kullanırmıyım cortanayı bilinmez ama sonuçda Türkçe çıkmaması veya geç çıkması insanın canını sıkıyor.
daha önce denemiştim ben şimdi tekrar kurup kontrol ettim doğru şekilde algılamaya algılıyor, ama şunu unutmayın sakın bu normal tarayıcıda arama yapıyor sadece başka bir şey degil, eğer bu kadar iyi ise google kendi telefonlarında sesli asistanı niye türkçe yapmıyor eğer o kadar kolay olsaydı tarayıcada aramak kadar oda olurdu, cortanda bu yok diye google 1 adım önde olabilir buna lafım yok ama buda biraz telefon seçimine giriyor o konuyuda herkez biliyordur tekrar tekrar söylemeye gerek yok, cortana gelelim daha ne kadar oldu neler oluyor adamlar çince yaptılar kimilerine göre dünyanın en zor dili bunun üzerine belgeseller izlemiştim bazı kelimeleri hiç duymamış bile oluyorsunuz o kadar fazla kelime varki artık neyse türkçeye gelelim oda zamanla gelicektir çalışmalar var elbette

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
daha önce denemiştim ben şimdi tekrar kurup kontrol ettim doğru şekilde algılamaya algılıyor, ama şunu unutmayın sakın bu normal tarayıcıda arama yapıyor sadece başka bir şey degil, eğer bu kadar iyi ise google kendi telefonlarında sesli asistanı niye türkçe yapmıyor eğer o kadar kolay olsaydı tarayıcada aramak kadar oda olurdu, cortanda bu yok diye google 1 adım önde olabilir buna lafım yok ama buda biraz telefon seçimine giriyor o konuyuda herkez biliyordur tekrar tekrar söylemeye gerek yok, cortana gelelim daha ne kadar oldu neler oluyor adamlar çince yaptılar kimilerine göre dünyanın en zor dili bunun üzerine belgeseller izlemiştim bazı kelimeleri hiç duymamış bile oluyorsunuz o kadar fazla kelime varki artık neyse türkçeye gelelim oda zamanla gelicektir çalışmalar var elbette

evet normal tarayıcıda arama yapıyor aksini idda etmedim ben sadece Türkçe anlayabiliyormu onu anlatmaya çalıştım yoksa sen Türkçe konuş browserdan arasın ayrı birşey.Türkçe konuş şu uygulamayı açsın veya annem aradığında markete gideceğimi hatırlat diyip hafızasında tutsun ayrı birşey zaten cortanada geldiğinde bu google kadar bizi anlasın yeter

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
bazı türklere türkçe anlatamıyoruz cortanamı anlıyacak :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, YkPkY, alical33 ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bir video daha paylaşılmış sanırım.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

YkPkY

YkPkY

Üye

Çok ilginç değişik bişey olmuş.
Bütün düzeni yine değiştircez .
İki kutudan 3 kutuya,şimdide klasöre :|

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

KenanK

KenanK

Üye
Metro arayüzü için yapılabilecek en iyi klasörlemeyi yapmışlar bence.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bunun dille zorlukla alakası yok pazar payı ile alakası bar ne yani en zor dil ingilizce olsaydı vermezlermiydi ing varken bizemi verecekler

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bunun dille zorlukla alakası yok pazar payı ile alakası bar ne yani en zor dil ingilizce olsaydı vermezlermiydi ing varken bizemi verecekler

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

İngilizce dünya dili ?

dakamon

dakamon

Üye
Türkçe sondan eklemeli çok zor gelmez demedi kimse kimsenin kendini avuttuğuda yok. Cortana'nın turkçe olmasını istiyorsanız biraz uzun sürer oyle ingilizce çince gibi anında verilmez. Üzerinde ilgi uğraşı ister.
Hala uğraş diyorsunuz emin olun hepsinde uğraş çok tekrar söylüyorum Türkler wp telefonlara deli gibi rabet gösterse o zaman Türkçe de çıakr hiç merak etmeyin. Zorluk morluk hikaye olur. Yeterki sen paradan haber ver. Çin şu an en büyük pazar o yüzden oraya oynuyorlar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
neyse teknik olan yerleri söyledim ekonomik kısımla microsoft ilgilenir. gelince/gelirse kullanacakmıyım ? hayır.

braayn

braayn

Üye

gayet hoş güzel acaba bir klasöre maximum kaçtane uygulama atabiliyoruz ?
Videodaki klasörde küçük kutu sayısı 9 acaba maximum 9 tanemi atabiliyoruz ?

dakamon

dakamon

Üye
Perşembe günü akşamı bekliyorum ben güncellemeyi :)

Invoke

Invoke

Üye
Belki daha fazla atılıyordur ama 9dan sonrakilerin önizlemesi görünmüyordur.

Üst Alt