emz
Üye
Bende NSRT yüklemiyor bile daha yeni bir windovs sürümü gerekli olduğunu söylüyor
Pil tasarrufuda açık değilBenim telefonun şarjına bi haller oldu. Ali Kemal'in L930 şarjının inanılmaz değerlerini bildirmesinden sonra sanırım benim telefon kıskançlık yaptı. Kendini aştı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hiç bir şekilde olmuyor ben halledeceğim akşam kardeşimin win 7 orada olur herhaldeAbi o sorunu bugün arkadaşa kurmaya çalışırken yaşadım. Exe dosyasını al ve kopyala. Aynı yere yapıştır. Kopya olan çalışacaktır. Sebebi ise uyumluluk ayarı vistaya takılı kalmış
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Win 7 de oluyor. Bende arkadaşımın pc sinde güncelleme yaptım benim üvey evladahiç bir şekilde olmuyor ben halledeceğim akşam kardeşimin win 7 orada olur herhalde
yapıcam herhalde cyan gelmeyecek prev beklemede gdr1 kurulu ama olsun sonra ona gecerim olmadı gdr2 yüklerimWin 7 de oluyor. Bende arkadaşımın pc sinde güncelleme yaptım benim üvey evlada
Gdr1 güncellemesi. Adı üstünde BETA. Optimizasyon olmadığı için olabilir. Birde arka plan görevlerini durdurup bir bakın pil ömrüne. (Menü > Ayarlar > Bildirimler + Eylemler)Beyler çok net bir soru: Lumia 1520'in 1 günün üzerinde kalan süre demesini 13-15 saate indiren cyan güncellemesi mi? Yoksa cyan üzerine kurulu gdr 1 mi?
Başka bir usb kablosu takıp denediniz mi? Belki kablo sorunlu olabilir. Olmazsa başka bir usb porttan deneme yapınız.NSRT Yi yükledim fakat telefonu görmüyor farklı telefonuda denedim ama olmadı telefon pc ye bağlanıyor sadece program görmüyor
Gdr1 güncellemesi. Adı üstünde BETA. Optimizasyon olmadığı için olabilir. Birde arka plan görevlerini durdurup bir bakın pil ömrüne. (Menü > Ayarlar > Bildirimler + Eylemler)
Başka bir usb kablosu takıp denediniz mi? Belki kablo sorunlu olabilir. Olmazsa başka bir usb porttan deneme yapınız.
Eğer gene görmezse pc nin usb driverlerini güncelleyin.
aynı problemi ben yaşadığımda bilgisayarın usb sürücüleri yuklu değildi.Pc ye takınca şarj alıyor hatta sürücüler bölümünde telefon görünüyor amam Nokia programı görmüyor yani telefon takılı olmasına rağmen bağlayın yazıyor oysa ki bağlı
aygıt yöneticen o görüyor diyorsunz ya onu silin teli tekrar çıkartıp takınca çözülmesi lazım kendi tekrar kuaracak programınıPc ye takınca şarj alıyor hatta sürücüler bölümünde telefon görünüyor amam Nokia programı görmüyor yani telefon takılı olmasına rağmen bağlayın yazıyor oysa ki bağlı
İlginç olan da Denim daha sonra gelecekmiş. Microsoft bu sefer ayrı ayrı gönderiyorMicrosoft now rolling out Windows Phone 8.1 Update 1 for Lumia 930
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?