WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet***burak

Üye
arkadaşlar flaşı vurdum şükür kazasız belasız şimdi uygulamalar yükleniyor ama birşey dikkatimi çekti şu göz atma bölümünde özet seçeneği çıkmadı bende zamanlanmış kapalı ve her zaman var ama özet yok neden böyle oldu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar flaşı vurdum şükür kazasız belasız şimdi uygulamalar yükleniyor ama birşey dikkatimi çekti şu göz atma bölümünde özet seçeneği çıkmadı bende zamanlanmış kapalı ve her zaman var ama özet yok neden böyle oldu

uygulamasını yükle, "Ekran ve Dokunma", "Ekstralar ve Bilgi" güncellemelerini yap, telefonu yeniden başlat.
Hepsi gelecektir.

KenanK

KenanK

Üye
520 ve 720 için herhangi bir gelişme yok herhalde bu cumadan. Artık önümüzdeki cumalara bakıcaz :)

Serhanas35

Üye
Ya neden cumaki ?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
InternalError hatası veriyo güncelleme yaparken napmamız gerekiyor ?

dakamon

dakamon

Üye
Bulutsuzgece den yardım alabilirisiniz bu noktadan sonra :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dejavuex

Dejavuex

Üye

bu hatanın nedeni bilinmiyor (diye biliyorum) bu yüzden hazır romu indirmişken ncs ile Flash at gitsin.

valla dediğinden bişey anlamadım flash felan atıp hiç uğraşmayım ben en iyisi ota güncellemesini bekleyeyim :D bende ki bu şanssızlık varken yazılımı tamamen çökertirim :D

dakamon

dakamon

Üye
nsu ile de zaten flash atmış olacaktın ki :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ota dan yükleyince güncellemeyi veri kaybı olmuyo mu?

dakamon

dakamon

Üye
Bana öyle geliyor ki bunlar OTA ya 920 ler için amberi 620 720 520 içinde amberi eylül sonuna kadar verecekler ve bitirecekler 820 lere düzeltilmiş güncellemeyi vermeyecekler. Data sense içinde flash atmak zorunda kalcaz.

respection123

Üye
Eylül Sonuna Kadar OTA verseler Ondan 1,2 Hafya Öncede NSU ya gelir Yane 15 Eylüle Kadar :hmmm

anilakbay

Üye
Endonezya'da NSU üzerinden Lumia 520 için Amber verilmiş. Çok kalmaz Türkiye içinde gelir. 1, 2 haftaya sanırım :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
8.1 ne zaman gelcen amber gelmesin 8.1 gelsin :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Lumia 920 için OTA sizce ne zaman verilir tahmini süre?

dakamon

dakamon

Üye
Valla açık konuşmak gerekirse eylül sonuna kadar bekleyebilirler. Adamlar eylül sonunda tüm lumialarda olacak dediler bekliyoruz. Bence sen eylül sonuna şartla kendini ki hayal kırıklığı olmasın

dakamon

dakamon

Üye
Tapatalkın azizliğine uğradım :) iki kere yazdı aynı yazıyı :)

Üst Alt