Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar flaşı vurdum şükür kazasız belasız şimdi uygulamalar yükleniyor ama birşey dikkatimi çekti şu göz atma bölümünde özet seçeneği çıkmadı bende zamanlanmış kapalı ve her zaman var ama özet yok neden böyle oldu
arkadaşlar flaşı vurdum şükür kazasız belasız şimdi uygulamalar yükleniyor ama birşey dikkatimi çekti şu göz atma bölümünde özet seçeneği çıkmadı bende zamanlanmış kapalı ve her zaman var ama özet yok neden böyle oldu
valla dediğinden bişey anlamadım flash felan atıp hiç uğraşmayım ben en iyisi ota güncellemesini bekleyeyim bende ki bu şanssızlık varken yazılımı tamamen çökertirim
Bana öyle geliyor ki bunlar OTA ya 920 ler için amberi 620 720 520 içinde amberi eylül sonuna kadar verecekler ve bitirecekler 820 lere düzeltilmiş güncellemeyi vermeyecekler. Data sense içinde flash atmak zorunda kalcaz.
respection123
Üye
Eylül Sonuna Kadar OTA verseler Ondan 1,2 Hafya Öncede NSU ya gelir Yane 15 Eylüle Kadar
anilakbay
Üye
Endonezya'da NSU üzerinden Lumia 520 için Amber verilmiş. Çok kalmaz Türkiye içinde gelir. 1, 2 haftaya sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mia Alfanso
Üye
8.1 ne zaman gelcen amber gelmesin 8.1 gelsin
Dejavuex
Üye
Lumia 920 için OTA sizce ne zaman verilir tahmini süre?
dakamon
Üye
Valla açık konuşmak gerekirse eylül sonuna kadar bekleyebilirler. Adamlar eylül sonunda tüm lumialarda olacak dediler bekliyoruz. Bence sen eylül sonuna şartla kendini ki hayal kırıklığı olmasın
dakamon
Üye
Tapatalkın azizliğine uğradım iki kere yazdı aynı yazıyı