WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Vay yavrum bekleseymişim daha çook beklerdim.emekliliğim geldi be.piuuuu

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bu OTA hepimizi gömer.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Hagios

Hagios

Üye
Vay arkadaş ne otaymış :D Bende sonuna kadar otacıyım diyodum ama olmadı artık bu kadar zaman beklemekte sıktı beni :D

LBY

Üye
Lumia 920 sahibiyim,valla sırf su konuya ben sonuna kadar otayı beklıcem yazabılmek ıcın uye oldumm. yasım 33 olmeden gorebılırsem otayı beklıceeeeemmmmmmmm bennnnnnnnnnn

mrtaksy

Üye
beyler bende pes ettim ama NSU sorun çıkardı . Win 8 32 bit 3.06 sürümü kurdum ama telefonu görmüyor. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
beyler bende pes ettim ama NSU sorun çıkardı . Win 8 32 bit 3.06 sürümü kurdum ama telefonu görmüyor. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

3.08 sürümünde dene 3.06 la bende aynı sorunu yaşadım

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
820 ota beklemiyor size kolay gelsin gencler

mrtaksy

Üye
çok teşekkürler link konusunda da yardım istesem . sabahtan beri link arıyorum konu kalabalık bulması baya sıkıntı oldu.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
çok teşekkürler link konusunda da yardım istesem . sabahtan beri link arıyorum konu kalabalık bulması baya sıkıntı oldu.

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=799068134&uk=2080552277

skynet

Üye

Buyur hocam :oke:

Hagios

Hagios

Üye
Yılan hikayesine döndü

ahmet***burak

Üye
ya vakti olan birisi varsa bana şu flashla yüklemeyi anlatsa ya avusturyadan alınma telefon hangi romu indirip yükleyeceğim ben

ÖEY

ÖEY

Üye
Yazılım destek bölümünde tüm istediğin konularda açıklamalı anlatımlı konular mevcut. Oraları bir karıştır:oke:

ahmet***burak

Üye
ya baktım oralara ama biraz yabancıyım bu işlere foruma falan yani bulamadım hiç bir şey.ben nsu'ya bağlayınca yeni bir güncelleme görmüyorum daha çıkmadı benim telefona ben çevrimdışı yapmak istiyorum ama onu da anlatan güzel bir konu bulamadım

mrtaksy

Üye
Link için teşekkürler bende sorunsuz bir NSU güncellemesi yaptım çok şükür :):) yalnız şu arama engelleme ve sms engelleme yok onun için hangi uygulamayı güncellemem gerekiyordu bir hatırlatır mısınız rica etsem . Tşk
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

narnia16

narnia16

Üye
Link için teşekkürler bende sorunsuz bir NSU güncellemesi yaptım çok şükür :):) yalnız şu arama engelleme ve sms engelleme yok onun için hangi uygulamayı güncellemem gerekiyordu bir hatırlatır mısınız rica etsem . Tşk

Ayarlarda en altta olması lazım :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye

http://www.windowsphone.com/s?appid=1fec88c8-3ac0-4b35-9881-f5b200379df4

bu uygulamayı yükle ve bütün sistem güncelleme lerini kontrol et

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya baktım oralara ama biraz yabancıyım bu işlere foruma falan yani bulamadım hiç bir şey.ben nsu'ya bağlayınca yeni bir güncelleme görmüyorum daha çıkmadı benim telefona ben çevrimdışı yapmak istiyorum ama onu da anlatan güzel bir konu bulamadım

cihazı nereden aldığınızın bir önemi yok. NSU cihaz id'sine göre uygun orjinal romu gösterir zaten.

Üst Alt