respection123
Üye
düşmezse ? enee ben bıktım la bundan![]()
620 daha avaible (aktif) deilken ota geldi. 520 4-5 ülkede aktif bile . En kısa sürede nsu düşer.
düşmezse ? enee ben bıktım la bundan![]()
Evet arkadaşlar son durum nedir?![]()

beyler bende pes ettim ama NSU sorun çıkardı . Win 8 32 bit 3.06 sürümü kurdum ama telefonu görmüyor. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
çok teşekkürler link konusunda da yardım istesem . sabahtan beri link arıyorum konu kalabalık bulması baya sıkıntı oldu.
çok teşekkürler link konusunda da yardım istesem . sabahtan beri link arıyorum konu kalabalık bulması baya sıkıntı oldu.

Link için teşekkürler bende sorunsuz bir NSU güncellemesi yaptım çok şüküryalnız şu arama engelleme ve sms engelleme yok onun için hangi uygulamayı güncellemem gerekiyordu bir hatırlatır mısınız rica etsem . Tşk
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Link için teşekkürler bende sorunsuz bir NSU güncellemesi yaptım çok şüküryalnız şu arama engelleme ve sms engelleme yok onun için hangi uygulamayı güncellemem gerekiyordu bir hatırlatır mısınız rica etsem . Tşk
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
ya baktım oralara ama biraz yabancıyım bu işlere foruma falan yani bulamadım hiç bir şey.ben nsu'ya bağlayınca yeni bir güncelleme görmüyorum daha çıkmadı benim telefona ben çevrimdışı yapmak istiyorum ama onu da anlatan güzel bir konu bulamadım