WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

thesenol

Üye
n8 kullanırken türkiye için dosyalaın gelmesini bile beklemiyorduk :) hollanda almanya dosyalarını yüklüyorduk şimdi türkiye dosyaları gelmiş yüklemiyoruz. kurtuluş diye biri vurdı hatta kendi işletim sistemini yaptıydı orjinal belleden daha güzel olduydu :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz güncel son denetleme : 2 saniye önce :off:

ÖEY

ÖEY

Üye
Yapın şu nsu'yu rahatlayın kasmayın :D:D

- - - Eklendi - - -

Tabi 920 ve 820 sahiplerine lafım :D

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Merhaba , telefonumun ses açma tuşunu kırdığım için servise vermiştim. Bu gün servisten geldi telefonum Amber güncellemesi yapmışlar :D Lumia 620

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben dediydim bu servisler her türlü içeri giren telefonlara yazılım güncellemesi yapıyor diye :D:D

respection123

Üye
Zaten 620 NSuda amber var :) Onlarda Nsu ile atmıslardır :)

skynet

Üye
Merhaba , telefonumun ses açma tuşunu kırdığım için servise vermiştim. Bu gün servisten geldi telefonum Amber güncellemesi yapmışlar :D Lumia 620

Hocam rica etsem hakkında bölümünün ekran görüntüsünü paylaşırmısın :)

skynet

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaslar forumda aradm ama bulamadm google baktm ama emin olamadm ve ayriyetten bi konu acmak istemedim .. Resmi distribütör garantisi nedir ? Net anlasilir bir sekilde yazarsanz memnun olurum ..

Satın almış olduğun ürünün için üreticisi firma tarafından verilen orjinal garantidir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ürünün doğrudan üreticisi veya ülkede resmi anlaşmalı olduğu dağıtım ve teknik servis firmalarınca (KVK, Genpa vb) verilen garantiye distribütör garantisi denir.

Distribütör kanalı dışında ülkeye resmi anlaşması bulunmayan (ancak ithalat izinli) firmalarca getirilen ürünler yalnızca getiren firmanın garantisindedir. Bu tür ürünlere zaten grey market ya da paralel ithalat ürünü denir. Distribütör garantili ürünlere göre desteği ve kalitesi daha zayıftır (Bu nedenle telefon fiyatları 100 ila 200 tl arasında daha ucuzdur). Yalnızca belli bir merkezden hizmet verirler. Aslen ithalat ihracat ticaret şirketi olduğu için ülke çapında getirdiği telefonlara yönelik yaygın ağı bulunmaz. Bu yüzden herhangi bir arıza durumunda getiren firmanın bulunduğu şehire gönderip sonucunu beklemeniz gerekir. Servis durumunu takip etme imkanınız yoktur.

Kısacası paralel ithalat ürünü normalden daha ucuzdur ancak servis desteği çok azdır.
Bu tipte ürün alırsanız bozmamaya gayret edin.

Ancak Maxicep ailesi olarak garanti güvenliği ve kalitesi açısından distribütör garantili ürün alınmasını tavsiye ederiz.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
PureFood

PureFood

Üye
Bizim bütün Nokia'lar zaten Nokia Komünikasyon A.Ş. garantili, yani Nokia Türkiye'nin kendisi ithal ediyor. Acaba Nokia dışında ithal eden bir firmanınkinde ne yazıyor :hmmm Hangi ülkeden ithalatı gerçekleştirdiyse onun garantisi mi yazıyor acaba. O zaman bu cihazlarda nasıl Türkçe dil seçeneği mevcut oluyor. Kafamda deli sorular :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
sebahattinART

sebahattinART

Üye
beyler ben bu Nokia Software Uploader' i indiremiyorum. tıklıyorum download butonuna hiç bir şey olmuyor. her tarayıcıda aynısı oluyor.

Churchil

Üye
Ürünün doğrudan üreticisi veya ülkede resmi anlaşmalı olduğu dağıtım ve teknik servis firmalarınca (KVK, Genpa vb) verilen garantiye distribütör garantisi denir.

Distribütör kanalı dışında ülkeye resmi anlaşması bulunmayan (ancak ithalat izinli) firmalarca getirilen ürünler yalnızca getiren firmanın garantisindedir. Bu tür ürünlere zaten grey market ya da paralel ithalat ürünü denir. Distribütör garantili ürünlere göre desteği ve kalitesi daha zayıftır (Bu nedenle telefon fiyatları 100 ila 200 tl arasında daha ucuzdur). Yalnızca belli bir merkezden hizmet verirler. Aslen ithalat ihracat ticaret şirketi olduğu için ülke çapında getirdiği telefonlara yönelik yaygın ağı bulunmaz. Bu yüzden herhangi bir arıza durumunda getiren firmanın bulunduğu şehire gönderip sonucunu beklemeniz gerekir. Servis durumunu takip etme imkanınız yoktur.

Kısacası paralel ithalat ürünü normalden daha ucuzdur ancak servis desteği çok azdır.
Bu tipte ürün alırsanız bozmamaya gayret edin.

Ancak Maxicep ailesi olarak garanti güvenliği ve kalitesi açısından distribütör garantili ürün alınmasını tavsiye ederiz.
tesekkur ederim kardes ..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Evet beyler kaç kişi kaldık bakalım

• Beğen
Tepkiler: drangela61

Üst Alt