WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla sizi zorunlu olarak yarı yolda bıraktım dostlar :D Ya ben yapacaktım ya da servis, benim yapmam yakışır didim :D:kop:

- - - Eklendi - - -

Ama GDR3'e söz sizinleyim :D

Hagios

Hagios

Üye
Kafa bazen gidiyor açıp bakıyorum nsu ya sonra kapatıyorum güncellemeyi kontrol etmeye devam ediyorum :D

dakamon

dakamon

Üye
Böyle giderse ota da kalmayacak gibime geliyor :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
620 için geldi mi ota :megafon:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben her daim burdayım abiler :duello:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu konu da eskisi gibi yorum almıyor artık herkes NSU'dan hallettiği için :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

O değil de "Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce"

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tamamdır artık Amber'lı oldum ben de :D:naughty:

Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin :P Bak sana demiştim acımıycak diye. Şimdi kendinde bir hafifleme hissetmiş olmalısın. :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu konu da eskisi gibi yorum almıyor artık herkes NSU'dan hallettiği için :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

O değil de "Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce"

Sizide aramıza çekelim Arda bey, valla acımıyo. Bir girip çıkıyorsun sonunda büyük bir rahatlama :kop2:

ÖEY

ÖEY

Üye
:kop::kop: Acımadı acımadı :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin :P Bak sana demiştim acımıycak diye. Şimdi kendinde bir hafifleme hissetmiş olmalısın. :ehe

- - - Eklendi - - -

Sizide aramıza çekelim Arda bey, valla acımıyo. Bir girip çıkıyorsun sonunda büyük bir rahatlama :kop2:

Hocam ayıboluyo ama :kop2: :kop2:

Şaka bir yana şu işler bir rahatlasa ROM hazırda bekliyor zaten :good:

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu konu da eskisi gibi yorum almıyor artık herkes NSU'dan hallettiği

tatildeyiz bea :D
e tabi e tabi zor şartlar altında bile nsu dan güncellemenin yorgunluğuda var,30₺ ye mal oldu internetcafelerde.evde aylık 60₺ ödüyorum bea.
,ama hala otayı bekleyenlere şaşıyorum.
çakın nsuya en temizi bea.forumda yoruldu :kop:

yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar şuan kabloyu taktım nsu güncellicem birazdan 2003 gördü ben fotoğraf ve videoları yedekledim pcye uygulama ve oyunları nasıl kurtarıcam ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Microsoft hesabında yedekleme olması lazım.önce oraya yedekle,ama İnternet paketin olması lazım az bişey,format sonrası soracak sana.hesabını girip geri yüklemeye başlıycak,yükleme bittikden sonra da uygulamaları yüklemeye başlıycak.o sırada wifi varsa hemen eşle cihazla datayı kapat,uygulamalarına da ordan devam edecek yüklemeye.

yeminli06

yeminli06

Üye
Microsoft hesabında yedekleme olması lazım.önce oraya yedekle,ama İnternet paketin olması lazım az bişey,format sonrası soracak sana.hesabını girip geri yüklemeye başlıycak,yükleme bittikden sonra da uygulamaları yüklemeye başlıycak.o sırada wifi varsa hemen eşle cihazla datayı kapat,uygulamalarına da ordan devam edecek yüklemeye.

Sağolun :oke:

Churchil

Üye
Arkadaslar forumda aradm ama bulamadm google baktm ama emin olamadm ve ayriyetten bi konu acmak istemedim .. Resmi distribütör garantisi nedir ? Net anlasilir bir sekilde yazarsanz memnun olurum ..

Üst Alt