WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Bence o 2003 numaralı rom artık yeni Turkcell rom :good: Datasense'li turkcell rom
inşallah kardeşim bu rom herşeyi düzeltilmiş romdur ki, öyle düşünüyorum ben.. ama şu varki, global roma sahip biride bağlarsa nsu ya, nasıl sürüm numarası görüncek merak ediyorum..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
inşallah kardeşim bu rom herşeyi düzeltilmiş romdur ki, öyle düşünüyorum ben.. ama şu varki, global roma sahip biride bağlarsa nsu ya, nasıl sürüm numarası görüncek merak ediyorum..

Tahminim 2001 olarak gözükecektir ;)

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Abiler soruma cevap verebilcek yokmu otadan gelicek güncellemeden sonra pro kamera yükleme ihtimali söz konusumudur

n000k

n000k

Üye
Abiler soruma cevap verebilcek yokmu otadan gelicek güncellemeden sonra pro kamera yükleme ihtimali söz konusumudur
bunu şimdi nasıl bilelim otadan güncelleme gelmeden.. :hmmm

bu arada rom yükleniyor şimdi tele.. benim korkum vardı ncs ile global rom çaktımdı ama benim orjinali turkcel romluydu. ya yüklemezse diye korktum ama şimdi yüklüyor bakalım..

Whykardesim

Whykardesim

Üye
bunu şimdi nasıl bilelim otadan güncelleme gelmeden.. :hmmm

bu arada rom yükleniyor şimdi tele.. benim korkum vardı ncs ile global rom çaktımdı ama benim orjinali turkcel romluydu. ya yüklemezse diye korktum ama şimdi yüklüyor bakalım..

Hani amber güncellemesi ota ile gelicek ya bu yöntem i kullanarak yükleyebilirmiyiz onu sordum bu yöntem sadece amber güncellemesi olanlarda geçerli ya onu merak ediyorum eğer otada sıkıntı olursa şimdi telefonu güncelliycem

dakamon

dakamon

Üye
Şöyle söyleyeyim amberliyse telefon 9xx serlerine pro cam video trimmer yükleyebileceksin mağazadan diğer telefonlarda şu kaçak şekilde yükleme yöntemini kullanmak zorundalar. Güncelleme sanırım nsu aracılığı ile dağıtılıyor farketmedikleri bir sorun olduğunu kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre düzünleme yapıyorlar. Daha önce şunu diyenler oldu, nsu ile otadan gelecek tamamen aynı olacak diye bi yönden haklılar bi ota dan bi gün önceki nsu güncellemesi ile aynı olabilir ama gördükki 820 lerdeki data sense sorunu için bi düzenleme geldi telefona. Sanırım turkcell mürkcell romlu olması pek bir şeyi değiştirmeyecek gibi. Bence telefonlarınızı şimdiye akdar nasıl kullandıysanız nasıl alıştıysanız o şekil devam nsu da farklı bir güncellemeniz varsa da isterseniz yükleyin isterseniz bekleyin otadan da alabilirsiniz farklı sürümde olduğu için. Ama olurda ota dan gelmezse telefonunuz güncel derse nsu dan yüklersiniz flashlama yolu ile. Ben en çok data sense üzülmüştüm gelemdi diye ama düzelttiler allahtan :) arkadaşlar gördüğünüz her sıkıntıyı her platformdan twitter facebook yada nokiaya geri bildirim den yetkililere yazın bir şekilde haberleri olsun emin olun okuyorlar ve bir gün düzeltiyorlar. Biz sorunları anlatmazsak istediğimizi alamayız

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Gel artık güncelleme sabır taşım patlıyacak 14 ağustosu geçeli 1 hafta oldu!!!

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
dakamon

dakamon

Üye
1 haftaya laf mı ediyorsun adamlar eylül sonuna btecek güncellemeler diyo :D o zamana kadar vaktimiz var :D

eyup ensar

eyup ensar

Üye
E o zaman wblue güncellemesiyle birleştirsinler bari saçmalığa bak Bi kaç gün bekleyimde nsu dan guncelliycem..

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
lumia 820 pc den güncelliyorum şu an fakat sürüm numarası 3047. 0000. 1328. 3002 . acaba doğrumu bu yani data sense olan mı

[/IMG]

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
telefonunuz güncel son denetleme 2 saniye önce

Serhanas35

Üye
520 ye nsu dan geldimi__? :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye

bildiğim kadarı ile 920 ve üzeri telefonlara yükleyebilirsin. 820 ve daha düşük olanlara ise hile yapmak koşulu ile yukleyebiliyorsun. Bende 820 var Pro cam ı yükledim.

Whykardesim

Whykardesim

Üye
bildiğim kadarı ile 920 ve üzeri telefonlara yükleyebilirsin. 820 ve daha düşük olanlara ise hile yapmak koşulu ile yukleyebiliyorsun. Bende 820 var Pro cam ı yükledim.

Peki otodan sonrada hile ile yükleyebiliriz dimi bunu öğrensem yeterli :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet 920 için son durum nedir arkadaşlar? NSU'da görünen Türkcell rom data sense hatası giderilmiş rom mudur?

n000k

n000k

Üye
Evet 920 için son durum nedir arkadaşlar? NSU'da görünen Türkcell rom data sense hatası giderilmiş rom mudur?
evet arkadaşım o.. turkcel rom ve içinde data sense var :oke: yükledim.. ugulamalar yüklenmeye çalışıyor.. offf uzun iş. bunu hiç sevmiyorum işte :(

Whykardesim

Whykardesim

Üye
100 kb hız ile kaç dk da iner dosyalar ? 820 için

ÖEY

ÖEY

Üye
evet arkadaşım o.. turkcel rom ve içinde data sense var :oke: yükledim.. ugulamalar yüklenmeye çalışıyor.. offf uzun iş. bunu hiç sevmiyorum işte :(

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun o zaman :) Cumhur ve diğer OTA'cı alemi artık OTA'yı beklemek için bahane kalmadı galiba ha ne dersiniz?:D:D

n000k

n000k

Üye
100 kb hız ile kaç dk da iner dosyalar ? 820 için
nsu dan indiriyorsan orda yazıyor zaten romun ne kaar zamanda ineceği net hızına göre.. takip etmiyormusun?

- - - Eklendi - - -

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun o zaman :) Cumhur ve diğer OTA'cı alemi artık OTA'yı beklemek için bahane kalmadı galiba ha ne dersiniz?:D:D
valla bence kalmadı :) ..yalnız işte flaş sonrası uygulmalrın oyunların yüklenmesi çok uzun sürüyor.. bu beni deli ediyor..ama napalım artık katlanıyoruz.. :)

Üst Alt