Özgür bey bir şeyin kanaatine varmış değiliz bi öngörü yapıyorum orada hani bi önceki yazılan söze ithafen söylemiş bulunuyorum o sözü. Arkadaş orada otadan gelebilir demiş bende otada gelirse bizde tekrar nsu dan güncelleme yaparız dedim
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu siteye girinde data sense ile ilgili konulara 3 er oy verin arkadaşlar 1 dknızı bile almıyor.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Haydi 820 kullananlar, 3 oy verdim, yüklenelim, yoksa gelmez bu meret toplam 66 oy var![]()

N e güncellemeymiş be arakadaş, bir türlü gelmedi gitti,
O TA ne zaman gelecek diye sormaktan, dilinizde tüy bitti,
K eçi inadı mı var la sizde, niye bekliyorsunuz OTA'yı,
I srarla beklemenin anlamı yok ki, çakın gitsin flaşı,
A h ah gördükçe sizi burada, nasıl üzülüyorum halinize,
O TA inadınızdan vazgeçin de, hadi bakın keyfinize,
T amamı şakaydı arakadaşlar, siz bana aldırmayın,
A llah'tan sabır diliyorum size, lütfen yanlış anlamayın.![]()
![]()
![]()
ellerin dert görmesin Gökçen
hem ben "OTA ne zaman gelecek" diye hiç sormadım
sabır taşı gibi bekliyorum mübarek sessiz sedasız 
üşeniyorum ben sıfırlanma sonrası işlemlere 
Teşekkürler Murat, şakasına yazdım inşallah kimse üzerine alınmaz. Aslında ben de mağazadan kaldırılmış ve arşivi bulunan bir kaç uygulama vardı, bu uygulamaların silinmesini istemediğim için OTA güncellemesini bekliyordum. Fakat ne olduysa bir anda tüm yedeği alıp amber güncellemesini flash'layarak temiz bir kurulum olsun istedim.fenaa olmuşellerin dert görmesin Gökçen
hem ben "OTA ne zaman gelecek" diye hiç sormadım
sabır taşı gibi bekliyorum mübarek sessiz sedasız
aslında benim tek inadım verilerin silinmesinden kaynaklı, o tik kalkıyo olsaydı eminim çoktan denemiştim bileüşeniyorum ben sıfırlanma sonrası işlemlere
![]()

![]()

nerden biliyorsun aynı olduğunu belki bu sefer aynı olmaz düzenleme olur..ayrıca yükleyen yükledi, yüklemek istemeyen benim gibi bekler otayı..GDR2 betayı flaş ile yüklemiştim,resmen isyan ettim sonra.. bir sürü uğraş dur.. dedimki flaş yok bundan sonra.. ama 1 hafta önce dead flş attım yine. sırf test amaçlı.. global GDR2 Beta romu yükledim, bakalım güncelleme otadan gelince ne olacak diye. yani anlıycan otayı bekleyen insanların düşüncesi varki bekliyorlar.. ısrar edip durmayın.. isteyen flaşlar, isteyen flaşlamaz...aekadaşlar ota ile dead flash ile yüklediğiniz yazılım aynı boşa heveslenmeyin aynı symbian^3'ü symbian anna'ya ota ile ggüncellemek gibi.
[/URL][/IMG]
ya millet ben amberiönceden yüklemiştim tekrar 3001 olan kod şimdi 3002 ne ayak bu..
nerden biliyorsun aynı olduğunu belki bu sefer aynı olmaz düzenleme olur..ayrıca yükleyen yükledi, yüklemek istemeyen benim gibi bekler otayı..GDR2 betayı flaş ile yüklemiştim,resmen isyan ettim sonra.. bir sürü uğraş dur.. dedimki flaş yok bundan sonra.. ama 1 hafta önce dead flş attım yine. sırf test amaçlı.. global GDR2 Beta romu yükledim, bakalım güncelleme otadan gelince ne olacak diye. yani anlıycan otayı bekleyen insanların düşüncesi varki bekliyorlar.. ısrar edip durmayın.. isteyen flaşlar, isteyen flaşlamaz...
soruma cevap yok mu ??
cihazı zaten türkcelden aldım turkcell rom sanırım bısı farkeder mi güncellesemkardeş ota yıböylede bekleyebilirsiniz. şimdilik amberi flashlayıp ondan sonra dowgrade yaparak ota çıktığında yüklerseniz de olur.
- - - Eklendi - - -
kardeş bu sürüme güncellersen cihazın turkcell romlu olur.
Yok usta ya eğer şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadıysan güncelle gitsin otadan gelecekte turkcell romlu olacak sonuçta
- - - Eklendi - - -
Ki bizde global romlu indirip kurduk 820 ye data sense gelemdi belki sana gelir

valla kardeş pro cam ve diğerlerini 820 kurdum güncellesem gideceko yüzden yapamıyorum![]()
ama amberin var zaten ama sen bilirsin ya data sense için bi kumar olabilir güncellemek belki gelir belki gelmez gelirse güzel olur gelmezse de hem procam gidecek hemde telefon sıfırlanacak