Arkadaşlar bu data sense sorunu nedir yani? Global romluyum ve bana gelemdi? Önemli bir program gdr2 deki en önemli getirilerden bence ama gel görki gelmedi bana? Ne yapacağız. Yada MS bu olayı düzeltecek mi?
OTA'cıyım, tek kalsam da bekleyeceğim o otayı![]()
Ben varım, Cumhur var, Ali Kemal üstad var
Bir de Okan vardı ama o son anda sattı bizi

ben de OTAcıyımYalnız değilsin kardeşimBen varım, Cumhur var, Ali Kemal üstad var
![]()
![]()
sadece yoğunluğumdan dolayı geç de olsa biriken mesajları sessiz sedasız takip ediyorum o kadar 
Yani flash atanlar o zaman otadan dağıtıldığında telefonu nsu dan tekrar güncellemek zorunda kalacaklar ama nsu ya otadaki haliyle verilmezse yine sahip olamayacaklar ayrıca senin dediğinle şu anlama geliyor demmekki otadan gelecek güncelleme değiştirilmiş olarak gelecek. Birde şu var belki merak edenler olur 1.4 gb tı benim indirdiğim romum.
OTA'dan gelecek olanın farklı olacağı kanaatine nereden vardınız orasını anlayamadım?
OTA'dan gelecek olan muhtemelen NSU'dan verilmiş olanın aynısı olacak.
Eğer farklılık olursa da, o farklı hali aynen NSU'ya da yüklenecektir. NSU'dan tekrar güncelleme (yada dosyaları indirip NCS üzerinden flaşlama) yoluyla son haline kavuşabilirsiniz.
Ancak değişiklik olup olmayacağı belli değil henüz.
Onun cevabını ancak güncelleme dağıtıldığında alacağız.
Benim düşüncem herhangi bir değişiklik olmayacağı yönünde.
OTA'dan gelecek olanın farklı olacağı kanaatine nereden vardınız orasını anlayamadım?
OTA'dan gelecek olan muhtemelen NSU'dan verilmiş olanın aynısı olacak.
Eğer farklılık olursa da, o farklı hali aynen NSU'ya da yüklenecektir. NSU'dan tekrar güncelleme (yada dosyaları indirip NCS üzerinden flaşlama) yoluyla son haline kavuşabilirsiniz.
Ancak değişiklik olup olmayacağı belli değil henüz.
Onun cevabını ancak güncelleme dağıtıldığında alacağız.
Benim düşüncem herhangi bir değişiklik olmayacağı yönünde.

Bana mı dedin abiYalnız değilsin kardeşimBen varım, Cumhur var, Ali Kemal üstad var
![]()
![]()

Bana mı dedin abi![]()
O kendini biliyor
Sen yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam önceden
Evet ya biz seni unuttuk değil mi? E, sende çok arka planda kaldın. Biraz ön saflara alalım seniben de OTAcıyımsadece yoğunluğumdan dolayı geç de olsa biriken mesajları sessiz sedasız takip ediyorum o kadar
![]()
Listeye ekledim seni de

Ben benUnutmayın beni de
![]()
Seni de unuttuk bir an için
Yaşlılık işte 
Sen de vardın evetSeni de unuttuk bir an için
Yaşlılık işte
![]()

Yok diğer Okan sen değilO kendini biliyor
![]()
Sen yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam önceden