WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bu data sense sorunu nedir yani? Global romluyum ve bana gelemdi? Önemli bir program gdr2 deki en önemli getirilerden bence ama gel görki gelmedi bana? Ne yapacağız. Yada MS bu olayı düzeltecek mi?

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim

Whykardesim

Whykardesim

Üye
şuan dağıtılan güncellemede data sense 820lerin hiç birinde görülmedi fakat belki ota dan gelicek olanlarda gelebilir çünkü yabancı ülkelerdeki güncellenmiş 820 cihazlarında datasense var bizim ülkemizde niye olmasın :) 620de varken 820 de olmaması saçma olur bence

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bu data sense sorunu nedir yani? Global romluyum ve bana gelemdi? Önemli bir program gdr2 deki en önemli getirilerden bence ama gel görki gelmedi bana? Ne yapacağız. Yada MS bu olayı düzeltecek mi?

Lumia 820'lerin zaten tek tür Rom'u var yanılmıyorsam. (Sadece Global)
Onda da DataSense yok. (Türkiye için olanda)

dakamon

dakamon

Üye
Yani flash atanlar o zaman otadan dağıtıldığında telefonu nsu dan tekrar güncellemek zorunda kalacaklar ama nsu ya otadaki haliyle verilmezse yine sahip olamayacaklar ayrıca senin dediğinle şu anlama geliyor demmekki otadan gelecek güncelleme değiştirilmiş olarak gelecek. Birde şu var belki merak edenler olur 1.14 gb tı benim indirdiğim romum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yalnız değilsin kardeşim :D Ben varım, Cumhur var, Ali Kemal üstad var :D Bir de Okan vardı ama o son anda sattı bizi :p :D:D
ben de OTAcıyım :ehe sadece yoğunluğumdan dolayı geç de olsa biriken mesajları sessiz sedasız takip ediyorum o kadar :islik

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yani flash atanlar o zaman otadan dağıtıldığında telefonu nsu dan tekrar güncellemek zorunda kalacaklar ama nsu ya otadaki haliyle verilmezse yine sahip olamayacaklar ayrıca senin dediğinle şu anlama geliyor demmekki otadan gelecek güncelleme değiştirilmiş olarak gelecek. Birde şu var belki merak edenler olur 1.4 gb tı benim indirdiğim romum.

OTA'dan gelecek olanın farklı olacağı kanaatine nereden vardınız orasını anlayamadım?

OTA'dan gelecek olan muhtemelen NSU'dan verilmiş olanın aynısı olacak.

Eğer farklılık olursa da, o farklı hali aynen NSU'ya da yüklenecektir. NSU'dan tekrar güncelleme (yada dosyaları indirip NCS üzerinden flaşlama) yoluyla son haline kavuşabilirsiniz.

Ancak değişiklik olup olmayacağı belli değil henüz.
Onun cevabını ancak güncelleme dağıtıldığında alacağız.

Benim düşüncem herhangi bir değişiklik olmayacağı yönünde.

serinaga

serinaga

Üye
Haber verin arkadaşlar, eğer 820'de data sense yoksa gerek yok güncellemeye, bir sonrakine bakarız ...

Whykardesim

Whykardesim

Üye

OTA'dan gelecek olanın farklı olacağı kanaatine nereden vardınız orasını anlayamadım?

Eğer farklılık olursa da, o farklı hali aynen NSU'ya da yüklenecektir. NSU'dan tekrar güncelleme (yada dosyaları indirip NCS üzerinden flaşlama) yoluyla son haline kavuşabilirsiniz.

peki hocam sonrada mağaza güncellemesi,olarak gelme ihtimali varmı data sense nin

texasteam

Üye
l820 mağaza güncellemeleri geldi arkadaşlar arama+sms filtresi geldi ekran saati artık 15 saniye flan kalıyo elinizi üstünden geçirdiğinizde tekrar aktif oluyo sürekli açıkta bırakabiliyosunuz ama saatin koybolma süresini kısaltmışlar iyi olmuş

dakamon

dakamon

Üye

Özgür bey bir şeyin kanaatine varmış değiliz bi öngörü yapıyorum orada hani bi önceki yazılan söze ithafen söylemiş bulunuyorum o sözü. Arkadaş orada otadan gelebilir demiş bende otada gelirse bizde tekrar nsu dan güncelleme yaparız dedim :)

- - - Eklendi - - -

şu siteye girinde data sense ile ilgili konulara 3 er oy verin arkadaşlar 1 dknızı bile almıyor.

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
ÖEY

ÖEY

Üye
Bana mı dedin abi :D

Yok diğer Okan sen değil :D O kendini biliyor :p :D Sen yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam önceden:oke:

- - - Eklendi - - -

ben de OTAcıyım :ehe sadece yoğunluğumdan dolayı geç de olsa biriken mesajları sessiz sedasız takip ediyorum o kadar :islik
Evet ya biz seni unuttuk değil mi? E, sende çok arka planda kaldın. Biraz ön saflara alalım seni :D Listeye ekledim seni de :p :D

narnia16

narnia16

Üye
Ben ben :emzik: Unutmayın beni de :D

dakamon

dakamon

Üye
Yok diğer Okan sen değil :D O kendini biliyor :p :D Sen yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam önceden:oke:

Valla sizi sattım ama valla canımı sıktı şu data sense. Umarım bi düzenleme ile verirler.

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Kimin canını sıkmadı ki inş gelir .

ardacumhur

ardacumhur

Üye
O değil de bayaa OTA'cı kalmış yav :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt