WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler Özgür bey sağolun yardımınız için :)

- - - Eklendi - - -

Amberli günler başlasın :D

Hayırlı olsun.
Rom yükleme işlemi bittikten sonra şunları güncellemeyi unutmayın.

- Nokia Hesabı
- Aksesuarlar
- Erişim Noktası
- Ekran ve Dokunma
- Ekstralar ve Bilgi
- Verilerimi Aktar
- HERE Drive+
- HERE Maps
- Ayrıca HERE City Lens'i kendiniz tekrar sıfırdan kurmalısınız. ROM'la birlikte gelmiyor.
- Bir de HERE Maps'e girince Haritaları İndir diyerek çevrimdışı Türkiye haritasını tekrar kurmanız gerekiyor (Eğer haritalar hafıza kartında değilse).

Tüm bunları yapınca telefonu yeniden başlatın.

Eğer güncellemelerin linklerini bulmakta zorlanırsanız YAZILIM DESTEK bölümündeki Nokia QR Kodları konusuna göz atın...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, dakamon ve -Börteçine-

dakamon

dakamon

Üye
Tamam hallediyorum :) şimdi programlarım yükleniyor en son onları yaparım :) tekrar teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tamam hallediyorum :) şimdi programlarım yükleniyor en son onları yaparım :) tekrar teşekkürler

Geri yükleme sırasında uygulamalarınızın bazıları yüklenmeyebilir. Yanlarında "İlgilenmeniz gerekiyor, buraya dokunun" yazar. (Bunlar genelde beta olan, mağazadan kaldırılan uygulamalar ya da Nokia uygulamaları gibi doğrudan erişilmeyen uygulamalardır). Eğer dokunup tekrar indirmeyi başlatmanıza rağmen aynı uyarı çıkarsa üzerine basılı tutup iptal edin. Bu normal bir durumdur ;)

Kalan indirmeler bitince de söylediğim güncellemeleri yapın.

Uyumadan peşin peşin söyleyeyim de, sonradan niye kimse cevap vermiyor demeyin :)

Hadi iyi geceler...

dakamon

dakamon

Üye
Heheheh sağol :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada sürüm numarası neden değişti acaba,beklenen bir güncelleme falan varmıydı,ben amber güncellemesini yaptıktan sonra sonu 2002 ile bitiyordu şimdi ise 2003 hayırdır inşallah

texasteam

Üye
Arkadaşlar gdr2 güncellemesi hakkında ufak Bi ayrıntı bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama telin şarjı bitince kapanınca şarja taknda nerdeyse 5 dk açılmasını bekliyorum ya artık öyle değil şarja taktıktan sonra 1dk içinde tel açılıyo eskiden şarj %4 olduğunda telefon kapanıyodu şimdi %6 kapanıyo ve şarja takılınca bekletmeden açılıyo iyi olmuş bu olay

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bilgi için teşekkürler,benim tel şarzı bitince soft formatla anca açabilmiştim,bu iyi oldu:)

Serhanas35

Üye
marketten kaldırılmıs olan uygulamanın xap dosyasını ındırdım sd karta atsam yuklenırmı acıba doodle jump bu arada :D

- - - Eklendi - - -

cvp yazan yokmu la :D

dakamon

dakamon

Üye
Bu arada sürüm numarası neden değişti acaba,beklenen bir güncelleme falan varmıydı,ben amber güncellemesini yaptıktan sonra sonu 2002 ile bitiyordu şimdi ise 2003 hayırdır inşallah

Valla benimkinin sonu 3001 diye bitiyor :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Farkettiğim yeni güncellemeler data sense gelmiş renk profili gelmiş iyi iyi nokia ve MS sıkı çalışmaya başladı.

- - - Eklendi - - -

marketten kaldırılmıs olan uygulamanın xap dosyasını ındırdım sd karta atsam yuklenırmı acıba doodle jump bu arada :D

- - - Eklendi - - -

cvp yazan yokmu la :D
Bildiğim kadarı ile mağaza harici uygulama yüklenemiyor.

dakamon

dakamon

Üye
Global romlu L820 mim var malesef data sense yok :) hayırlı olsun ddiyorum kendi kendime ve hüngür hüngür ağlamak istiyorum :'(:'(:'(:'(

blackcemre

Üye

Sen TURKCELL'in ROM'unu kurmuşsun.

- - - Eklendi - - -

Sen TURKCELL'in ROM'unu kurmuşsun.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nokia ve Microsoft güncellemeleri boşa dağıtacak galiba... Herkes flaş'layarak kuruyor galiba.p

braayn

braayn

Üye
arkdaşlar cihazı malum otayı beklemeden flaşladık ve 3047.0000.1328.10157 sürüm no oldu şimdi iise cihazı NSU'a bağladığımda aşağıdaki bilgi çıkıyor anlamadım :) cihaz üzerindeki sürüm noyuda yanlış okudu deyyuz

- - - Eklendi - - -

ne dersiniz ota gelince bir dahamı bu guncellenecek yada NSU'nun kollarına bırakayım mı cihazı ???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkdaşlar cihazı malum otayı beklemeden flaşladık ve 3047.0000.1328.10157 sürüm no oldu şimdi iise cihazı NSU'a bağladığımda aşağıdaki bilgi çıkıyor anlamadım :) cihaz üzerindeki sürüm noyuda yanlış okudu deyyuz

- - - Eklendi - - -

ne dersiniz ota gelince bir dahamı bu guncellenecek yada NSU'nun kollarına bırakayım mı cihazı ???
Elindeki operatör cihazı, sen global sürümü flashlamış olsanda NSU cihaz bilgilerine göre sana orjinal yazılımı (operatör sürümünü) yüklemeni öneriyor.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
OTA'cıyım, tek kalsam da bekleyeceğim o otayı :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
braayn

braayn

Üye
tşkler Yükleyeceğiz ozaman elimiz mahkum :)

Elindeki operatör cihazı, sen global sürümü flashlamış olsanda NSU cihaz bilgilerine göre sana orjinal yazılımı (operatör sürümünü) yüklemeni öneriyor.

realname11

Üye
Bu güncellemeyi yapsam bir şey değişir mi ?

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt