WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Okan hallederse okey oynarız OTA'cılar olarak :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

umutorer

Üye
arkadaşlar bıktım otadan :D flashın son surumunn linkini atabilirmisiniz

narnia16

narnia16

Üye
Lumia kullanıcıları kulübü gibi bir kulüp kuralım kendimize flashlayanları almayalım içeri :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben hala ncs yi kurmayı başaramadım,pc de win7 yüklü format attım olmadı yine. win8 kurdum yine olmadı.hala turkcell romdayım birtürlü flash atıp da global roma geçemedim.o yüzden bende data sense yok çok:off:

ÖEY

ÖEY

Üye
Kızma abi sakin :) Sen kesin önceki sayfalarda anlatmışsındır sorunu ama ne gibi bir hata alıyorsun kurarken?

umutorer

Üye
application hatası alan tek benmiyim ? (Görevde Bekleme tarafından veya onun Exception özelliğine erişilirken Görevin özel durumları gözlemlenmedi. Sonuç olarak, gözlemlenmeyen özel durum sonlandırıcı iş parçacığı tarafından yeniden gönderildi.)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kızma abi sakin :) Sen kesin önceki sayfalarda anlatmışsındır sorunu ama ne gibi bir hata alıyorsun kurarken?
Setup yüklemeyi tamamlamadı tekrar çalıştırın deyip kurulumu bitiriyor.özgür team dan yardımcı olmak için baya uğraştı ama nafile

Murat Alper

Murat Alper

Üye
evet arkadaşlar baktımda Windows Phone mağaza guncellemelesi konularını baya bir geçmişiz ya :ehe
:kop:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
OTA güncellemesi gelip tamamlanana kadar bu konu durulmayacak gibi görünüyor :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
İnternal eror aldım indirdikten sonra arkadaşlar ne yapmam egrekiyo :(

frogan

Üye
harbiden nerede bu ota gelsin bakalım neler yapacağımı biliyorum ben

PureFood

PureFood

Üye
Dead flaşı deneyin arkadaşlar nsu hata veriyor. Globali indirin gereken yere atın işlemleri halledin ve siz de ambere geçin artık bir zahmet :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye

NSU'da güncelleme yaparken internal error veriyor. Size özel bir durum değil.

NSU şu an dosyaları gereken yere indirmiştir.
Sizin tek yapmanız gereken NCS'yi kurup şuradakileri yapmak.

http://www.maxicep.com/windows-phon...-sunuculari-uzerinden-rom-indirme-829179.html

Konuyu nceledim de bi indirme durumu söz konusu ben o indirme yapılan kısımları es geçip dosyaların indiği kısımdan sonraki açıklamaları dikkate alacağım herhalde dimi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuyu nceledim de bi indirme durumu söz konusu ben o indirme yapılan kısımları es geçip dosyaların indiği kısımdan sonraki açıklamaları dikkate alacağım herhalde dimi.

Aynen öyle.
Open product ve recovery dediğinde zaten senin NSU ile indirdiğin dosyaları görecektir.
Sen sonraki aşamaları dikkate alacaksın.

dakamon

dakamon

Üye

Aynen öyle.
Open product ve recovery dediğinde zaten senin NSU ile indirdiğin dosyaları görecektir.
Sen sonraki aşamaları dikkate alacaksın.

Teşekkürler :) uygulamaya geçeceğim bi sıkıntı olursa yazarım yine :)

Üst Alt