iyi de verizon 928e veriyormuş :D bize gelene kadar :D
dakamon Üye Arkadaşlar bi kontrol edin gene ncs leri mi verdi bu hıyarlar güncellemeyi - - - Eklendi - - - haberin altına bak 920 içinde dağıtılmaya başlanmış http://www.wpcentral.com/gdr2-and-amber-updates-nokia-lumia-920-rolling-out
Arkadaşlar bi kontrol edin gene ncs leri mi verdi bu hıyarlar güncellemeyi - - - Eklendi - - - haberin altına bak 920 içinde dağıtılmaya başlanmış http://www.wpcentral.com/gdr2-and-amber-updates-nokia-lumia-920-rolling-out
dakamon Üye Daha bizim ülkeye gelmedi yapılan yorumlara göre biri ispanya vodafone veriyo demiş bide hindistan 920 için açılmış indirme
Daha bizim ülkeye gelmedi yapılan yorumlara göre biri ispanya vodafone veriyo demiş bide hindistan 920 için açılmış indirme
PureFood Üye dakamon' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linkten ülke ülke bakılabiliyor sanırım Genişletmek için tıkla ... o zaman 920 820 eli kulağında, diğerleri biraz daha bekleyecek
dakamon' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linkten ülke ülke bakılabiliyor sanırım Genişletmek için tıkla ... o zaman 920 820 eli kulağında, diğerleri biraz daha bekleyecek
respection123 Üye PureFood' Alıntı: dağıtılmaya başlanmış harbi harbi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... walaha dağıtım başlamış
PureFood' Alıntı: dağıtılmaya başlanmış harbi harbi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... walaha dağıtım başlamış
PureFood Üye Tacettinn' Alıntı: Y-mobile mi Genişletmek için tıkla ... hehehe stres oldu herkes eller karışıyor
bulutsuzgece Üye Eren MT' Alıntı: walaha dağıtım başlamış Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım gözünüz aydın. Umarım yarın akşama kadar Türkiye'ye de verilir.
Eren MT' Alıntı: walaha dağıtım başlamış Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım gözünüz aydın. Umarım yarın akşama kadar Türkiye'ye de verilir.
respection123 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Hadi bakalım gözünüz aydın. Umarım yarın akşama kadar Türkiye'ye de verilir. Genişletmek için tıkla ... Pek umutlu Deiliz ama İnş
bulutsuzgece' Alıntı: Hadi bakalım gözünüz aydın. Umarım yarın akşama kadar Türkiye'ye de verilir. Genişletmek için tıkla ... Pek umutlu Deiliz ama İnş
PureFood Üye bulutsuzgece' Alıntı: Hadi bakalım gözünüz aydın. Umarım yarın akşama kadar Türkiye'ye de verilir. Genişletmek için tıkla ... abi sinirden dizlerime curuyorum bu gece vermeliler artık
bulutsuzgece' Alıntı: Hadi bakalım gözünüz aydın. Umarım yarın akşama kadar Türkiye'ye de verilir. Genişletmek için tıkla ... abi sinirden dizlerime curuyorum bu gece vermeliler artık