bulutsuzgece
Üye
cevap için teşekkür ederim. yalnız şunu merak ediyorum. france romu operatör romu mu oluyor bu durumda?
Fransız romunda bir fazlalık yok.
Neden o romun üzerine bu kadar düşüyorsunuz anlamadım.

cevap için teşekkür ederim. yalnız şunu merak ediyorum. france romu operatör romu mu oluyor bu durumda?

2001 ile biten Global Rom Gökçen.
Turkcell'in Rom'u 2002 ya da 3001 şeklinde bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam![]()

2001 ile biten Global Rom Gökçen.
Turkcell'in Rom'u 2002 ya da 3001 şeklinde bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam![]()

Ses kısma ve güç tuşlarına birlikte basılı tut.
Titreşim hissedene kadar basılı tutmaya devam et.
Titreşimi hissettikten sonra Retry (Tekrar dene) butonuna bas.
abi MrH burada siyah global diye bu numaralı romu paylaştı ama?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Siyah gdr2 global rom arkadaşlar. Ben linki veriyorum fakat OTA yı beklemenizi tavsiye ederim

Mr.H'in paylaştığı romdaki dosyanın tam adı şu şekilde eğer yardımı olacaksa buyurun:
RM821_3047.0000.1326.2001_RETAIL_eu_turkey_244_01_241683_prd_signed

Mr.H'in paylaştığı romdaki dosyanın tam adı şu şekilde eğer yardımı olacaksa buyurun:
RM821_3047.0000.1326.2001_RETAIL_eu_turkey_244_01_241683_prd_signed

Arkadaşlar sonu 2001 olan Global rom, bunu tartışmaya gerek yok.
Gökçen o söylediğin ekran görüntüsünü kim Turkcell diye paylaştıysa yanlış paylaşmıştır.
Ya da belki sen yanlış hatırlıyorsundur![]()
O Gökçen'in söylediği arkadaş büyük ihtimalle yanlış gördü.abi deniyorum fakat usb bağlı benim telefonda acık onu yapınca normal kapatma şeyi cıkıyor aşağı itmeli titremiyor ?
aman yarabbim kırmızı bi ekran çıktı bi bar doluyor sanırım başardım![]()

hayırlı olsun ekstra bir şey yaptınız mı![]()

Aynen ve Mr.H'de zaten bu dosyayı flaşladı ve her şey vardı onun cihazda.O Gökçen'in söylediği arkadaş büyük ihtimalle yanlış gördü.
Arkadaşlar sonu 2001 olan Global rom, bunu tartışmaya gerek yok.
Gökçen o söylediğin ekran görüntüsünü kim Turkcell diye paylaştıysa yanlış paylaşmıştır.
Ya da belki sen yanlış hatırlıyorsundur![]()
.gif)