bulutsuzgece
Üye
merhaba arkadaşlar. benim sorum/sorunum şu 1-920 siyah ncs ile 3047.0000.1326.2001 amber güncellemesi yaptım. eksik olanlar : radyo, Nokia pro cam (amber güncellemesi ile yükleyenler var.) neden radyo yok?data sense . lumia pusher indirilebiliyor vs. diğerleri var. bu sürüm farklı mı? 2- 920 beyaz ncs dead flash ile 3047.0000.1326.10144 amber güncellemesi yaptım.(ilk sayfadaki ROM'dan ) eksikler: radyo yok, lumia pusher (cihaz desteklemiyor diyor.) şimdi sorum şu: en güncel rom paketi (fm radyo içeren) elinde olan var mı ya da linki paylaşabilir mi??? diğer sorum: fransa rom u nu kurarsam nasıl bir sıkıntı olabilir: 3047.0000.1326.2002_retail_eu_france_267_02_239138_prd_signed.ffu şimdiden herkese çok teşekkürler.
Radyoyu sanırım yanlış yerde arıyorsun.
Başlangıç ekranındaki Müzik+Videolar simgesine tıkladığında göreceksin.
Lumia Pusher mağazadan kaldırıldı.
Artık onun yerine aynı işi gören
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
var ancak o da paralı.Güzel arkadaşım şu an yüklemiş olduğun rom zaten en güncel Rom.
Belli ki ne arıyorsan hep yanlış yerlerde aramışsın.
Sürüm numarası 2001 ile biten rom'da her şey mevcut.
Gerekli sistem güncellemelerini yap yeter.
Pro Camera uygulaması henüz resmi olarak dağıtılmadı.
Amber güncellemesi alan 920, 925 ve 928'e verilecek.
Ancak Amber güncellemesinin kendisi de henüz resmi olarak dağıtılmaya başlamadığı için Pro Camera henüz verilmedi.
Geçtiğimiz günlerde korsan olarak yüklemek için çeşitli adımlardan oluşan alternatif bir yol anlatımı verildi. Tabii bunun için de Amber'i rom olarak da olsa yüklemiş olmak gerekiyor.
Sözün kısası Pro Camera uygulaması Amber güncellemesinin resmi olarak dağıtılmasından sonra ayrı bir uygulama olarak verilecek.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

neyse ben Ncs ile yapmıştım
: