ncs nin yeni sürümünün linki o Cumhur'un verdiği konu sayfalarının en başında var. Oralardan bul indir.![]()
hatta dosya ismi şuydu Nokia Care Suite PST 5.0 2013.1.3.4_windowsmania.plİşletim sistemi ndir?
ben birde şurdaki dosyayı indirmeyi deniyorum bu eski surum galiba http://www.maxicep.com/windows-phon...a-ve-mevcut-surumu-tekrar-yukleme-824622.html bir sorun olurmu ?
- - - Eklendi - - -
windows 8 32 bit
Sen daha indiremeden hata almışsın. Bir kez daha dene veya google'a " Nokia Care Suite PST 5.0 2013.1.3.4 " yazarak arat. Başka bir yerden bul indir.
merhaba arkadaşlar. benim sorum/sorunum şu 1-920 siyah ncs ile 3047.0000.1326.2001 amber güncellemesi yaptım. eksik olanlar : radyo, Nokia pro cam (amber güncellemesi ile yükleyenler var.) neden radyo yok?data sense . lumia pusher indirilebiliyor vs. diğerleri var. bu sürüm farklı mı? 2- 920 beyaz ncs dead flash ile 3047.0000.1326.10144 amber güncellemesi yaptım.(ilk sayfadaki ROM'dan ) eksikler: radyo yok, lumia pusher (cihaz desteklemiyor diyor.) şimdi sorum şu: en güncel rom paketi (fm radyo içeren) elinde olan var mı ya da linki paylaşabilir mi??? diğer sorum: fransa rom u nu kurarsam nasıl bir sıkıntı olabilir: 3047.0000.1326.2002_retail_eu_france_267_02_239138_prd_signed.ffu şimdiden herkese çok teşekkürler.
o verdiğim linkleti kuruldu bundada olurmuki amber kurma ?
Sen daha indiremeden hata almışsın. Bir kez daha dene veya google'a " Nokia Care Suite PST 5.0 2013.1.3.4 " yazarak arat. Başka bir yerden bul indir.
Dene bakalım ama bence madem windows güncellemeler var diyor. Onları bir yap ardından kapatıp aç pcyi ondan sonra yap.
yeşil bar bu sefer ilerledi fakat sonunda gene aynı hatayı verdi.ben en iyisi eski surumde deneyeyimBen bayağıdır uzaktım forumda hala OTA dan gelmedi mi?