WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
Çevirisi:

Amber güncellemesi hakkında "çıkış tarihi hariç" hemen her şeyi biliyoruz. Nokia İspanya'nın twitter mesajından Ağustos olarak duymuştuk, ancak bu sosyal hesaplar çoğunlukla pek güvenilir olmuyor. Şimdi de Lumia 925'in Taiwan tanıtımında Nokia yetkilileri hedefin Ağustos sonu Eylül başı olduğunu söylediler.

Bu iyi bir haber ancak kötü haberler de var. Nokia önceliği Lumia 920'nin güncellemesine verecek ki bu da alt seviye cihazların beklemek zorunda kalacağını gösteriyor. Ancak özellikle daha mütevazi bir cihaz olan Lumia 520'nin popülaritesi göz önüne alındığında bu pek sağlıklı seçim olmayacaktır.

Windows Phone 8 cihazlar için hazırlanan ve Microsoft tarafından dağıtılacak olan Nokia Amber güncellemesi bir nevi GDR2'nin daha da çok özellik eklemiş halini içeriyor ve (gerekli donanımı bulunmayan Lumia 620'ye radyo verilmemesi gibi) bazı küçük çıkarımlarla birlikte bütün WP8 Lumia ailesi için yüklenebilir olacak. Bu arada Lumia 925 ve 1020'nin kutudan Amber yüklü olarak çıktığını belirtelim.

Güncellemenin getirdiği değişiklerin listesin ulaşabilirsiniz. Ancak ağırlıklı olarak öne çıkanlar genel olarak Smart Camera uygulaması, Ekran saati ve HERE uygulamalarına getirilen yenilikler. Aynı zamanda arama ve sms engelleme de gelecek.

Eğer bekleyemezseniz ve flaşlamak isterseniz, Nokia sunucularından sızdırılmış Lumia 920, 820 ve 620 Amber ROM'larına şu konulardan ulaşabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/windows-phon...llemesi-geldi-lumia-620-820-920-a-827964.html

http://www.maxicep.com/windows-phon...-lumialara-dead-flas-nasil-atilir-828481.html

http://www.maxicep.com/windows-phon...-sunuculari-uzerinden-rom-indirme-829179.html

açıklama için çok teşekkürler abi

anilakbay

Üye
Çevirisi:

Amber güncellemesi hakkında "çıkış tarihi hariç" hemen her şeyi biliyoruz. Nokia İspanya'nın twitter mesajından Ağustos olarak duymuştuk, ancak bu sosyal hesaplar çoğunlukla pek güvenilir olmuyor. Şimdi de Lumia 925'in Taiwan tanıtımında Nokia yetkilileri hedefin Ağustos sonu Eylül başı olduğunu söylediler.

Bu iyi bir haber ancak kötü haberler de var. Nokia önceliği Lumia 920'nin güncellemesine verecek ki bu da alt seviye cihazların beklemek zorunda kalacağını gösteriyor. Ancak özellikle daha mütevazi bir cihaz olan Lumia 520'nin popülaritesi göz önüne alındığında bu pek sağlıklı seçim olmayacaktır.

Windows Phone 8 cihazlar için hazırlanan ve Microsoft tarafından dağıtılacak olan Nokia Amber güncellemesi bir nevi GDR2'nin daha da çok özellik eklemiş halini içeriyor ve (gerekli donanımı bulunmayan Lumia 620'ye radyo verilmemesi gibi) bazı küçük çıkarımlarla birlikte bütün WP8 Lumia ailesi için yüklenebilir olacak. Bu arada Lumia 925 ve 1020'nin kutudan Amber yüklü olarak çıktığını belirtelim.

Güncellemenin getirdiği değişiklerin listesine ulaşabilirsiniz. Ancak ağırlıklı olarak öne çıkanlar genel olarak Smart Camera uygulaması, Ekran saati ve HERE uygulamalarına getirilen yenilikler. Aynı zamanda arama ve sms engelleme de gelecek.

Eğer bekleyemezseniz ve flaşlamak isterseniz, Nokia sunucularından sızdırılmış Lumia 920, 820 ve 620 Amber ROM'larına şu konulardan ulaşabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/windows-phon...llemesi-geldi-lumia-620-820-920-a-827964.html

http://www.maxicep.com/windows-phon...-lumialara-dead-flas-nasil-atilir-828481.html

http://www.maxicep.com/windows-phon...-sunuculari-uzerinden-rom-indirme-829179.html

Çok Teşekkürler.. Beklemedeyiz artık Eylül olsada yapacak bir şey yok. :s

dakamon

dakamon

Üye
14 ü diyoruz ama 14 ünde avusturalya da vodafone romlu cihazlara yapılacağı duyrulmuş galiba. Yani bizim için yine bir haber yok sanırım yukarıda dedikleri gibi ağustos sonuna kalacak bizim güncellemeler.

ferdimy

ferdimy

Üye
kardeşim kedinin ciğere bakar gibi güncellemelere bakıyorum

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lan girmez olaydım buraya keşke..Ne vardı yani elim tıklamaz olaydı bu konuya ağustos sonu eylül ayı nedir ya insanı çıldırtıyorlar yazık günah ya :off:

ferdimy

ferdimy

Üye
amber için yürüyüş yapsak acaba gelirmi:megafon:

dakamon

dakamon

Üye
Valla kafayı yemiş bunlar derler ama gelirim :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim çözemediğim asıl mesele, ne var da hemen vermiyorlar güncellemeyi? İnşallah bu kadar ertelemeye verecek mantıklı bir açıklamaları vardır. :/

KenanK

KenanK

Üye
ya dediğim gibi işte... adamlar garantiye alıyor.. GDr2+GDr3+ amber olacak sonunda... :D haaa diyelimki geldi GDr2 Gdr3 o zaman çok yakın zamanda gelicek :D çok enterasan. :D çözümleyemedim.. 404 not found. :D

ferit.61

ferit.61

Üye
Çok büyük ve sistemi komple baştan aşağı değiştirecek bir güncelleme değilki bu kadar beklettiler. Şayet doğru ise bu olay artık harbiden yeter yani. Bu minor güncellemeyi 6 ayda yapamayan firma, major güncellemeri bir sene de yapamaz. 2014 ün başındaki büyük güncelleme de yalan olur, aha da yazıyorum buraya…

Veya güncelleme yapacağın zaman kardeşim bir seneden önce haber verme şu gelecek bu gelecek diye, milleti gaza getirip bir sene beklet, ayıptır...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
En sonunda satıcam bu telefonu ne nokia nede windows 8 li telefon alıcam. Alıcam bi telsiz millete dağıtıp kullanıcam bunu yaptırıcaklar en sonunda bana :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
punisher69

punisher69

Üye
Atın flash ı gitsin arkadaşlar ben yaptım telefonda arasıra donma sorunları vs vardı şu an herşey düzeldi kamera odaklanması falan iyileştirilmiş eksiklikler giderilmiş. Yükleyin derim :naughty:

KenanK

KenanK

Üye
ilginç bir durum daha microsoft ta windows 8.1 i ekime ertelemiş :S

narnia16

narnia16

Üye
Olur mu hiç ağustos sonu eylül başı
Sayende olduk birer sabır taşı
Ey Nokia duy bu isyanımızı
Bu gidişle alacaksın başı

Bu da benden gelsin. İlk defa şiir yazmayı denedim. Biraz sert oldu :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, dakamon ve ferit.61
ardacumhur

ardacumhur

Üye

Sonunda davulu patlatmışsın :kıskıs:

ferit.61

ferit.61

Üye

Babacan çok güzel olmuş, eline yüreğine sağlık :) :)

braayn

braayn

Üye
Ambersiz Düğünmü olur
Lumiasız insanmı olur
Bu kadar sabreden insan
ilerde Dervişmi olur.
----------------------------
dün aksakallı dedeyi gördüm rüyamda
bana dediki
EYYY ewlat üç vakte kadar 1.2 kg ağırlığında bir yük (Download) çekeceksin. (Yüklemek)...
Rüyadan uyandığımda hemen kontrol ettim ama yok..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ambersiz Düğünmü olur
Lumiasız insanmı olur
Bu kadar sabreden insan
ilerde Dervişmi olur.
----------------------------
dün aksakallı dedeyi gördüm rüyamda
bana dediki
EYYY ewlat üç vakte kadar 1.2 kg ağırlığında bir yük (Download) çekeceksin. (Yüklemek)...
Rüyadan uyandığımda hemen kontrol ettim ama yok..

o 3 vakit değişken hocam 3 saat 3 gün 3 hafta ve ve gider sen ak sakallıya bakma içmiştir o ne dediğini bilmeden konuşmuş :kop:

Üst Alt