WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

tessun

Üye
Arkadaşlar lumia 620 de bazı arkadaşlarımız sayesinde öğrendiklerimle Lumia amberi dead flash olarak attım . Gözlemlerim ise:
-Kamerada iyileşme var . Daha iyi gibi qeldi bana .
-Glance özelliği var ama çift tıklama ile uyanmıyor. normal kilit tuşuna basım uyanıyor. kilitlediğimizde de saat olarak karşımıza geliyor.
-Fm radyo yok . Bu kötü oldu tabi. Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış olsun varsın :)
-Smart Cam güzel bi uygulama oda var .
-Bu data sense de var . kullandığın bütün verileri gideni geleni uçanı kaçanı tutuyor listeleyip sana gösteriyor.
-özellikle şu özellik çok hoşuma gitti. Ekran hassasiyet ayarı . Yüksek yaptığımızda çok mükemmel kalitede dokunuyor. Denemelisiniz.
- Şarj olarak eski sürümden birazcık fazla takıyor. mazottan dizele geçmiş gibi :D
- eskisine göre renklerin canlı ve parlak olmasıda gözüme çarpmış durumda. Tabi ayarlamaları var .
- Arama Engelleme servisi eklenmiş Ektralar ve Bilgi güncellemesi içerisinde. İstediğimiz kişiyi sms veya arama olarak engelliyebiliyoruz.
- Donma olayları falan filan bahsedildi . Bu olayla hala karşılaşmadım. Telefonum donmadı hiç. müzikte olsun oyunda olsun . Canavar Canavar :D
- Birisi aradığında telefonu çevirince zil sesinin susma özelliği de gözüme çarpanlar arasında. Yerine göre güzel ve kullanışlı bir özellik.
Benim Lumia 620 (Rm-846) deki Amper Update Gözlemlerim bu kadar arkadaşlar. Tabi bunlar şahsi düşüncelerim . Denemeden bilemessiniz ;)
Ayrıca 8.1 güncellemeside bu yılın sonunda aralık ayında veya 2014 ocak ayında beklendiği hakkında bilgilere ulaştım . Bekleyiş devam ediyor. Macera Hız kesmeden sürüyor :D

dakamon

dakamon

Üye
A ylardır gözlerimiz kaldı güncelleme yollarında,:|
M illette kalmadı işte sabır, gör şu konuyu be Nokia, :pokey:
B ak kaç gündür bekliyoruz la şu Amber’i sabırla, :evet:
E artık ver bugün güncellemeyi de kalmasın yarına, :duvar2:
R OM’da var elimizde lakin uydurma bizi şeytana. :nargile:

Süper olmuş gökçen :D ehuehuehuh :d::d:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

tessun

Üye
öyle ama :D sabahtan %98 lerde olan şarj şimdi % 92 93 civarı :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY ve -Börteçine-

tessun

Üye
bende biliyorum :D biraz kahkaha atın dedim :D günceleme diye ölüp gitcez burlarda :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok iyi oldu gerçekten :)

Bu arada forumu yeni açan arkadaşlar için

Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
:kop:
bura geyik mezarlığına dönmüş iyice

serinaga

serinaga

Üye

Gökçen,
Vakti zamanında ne şiirler yazmıştık Symbian için, bir an gözümde canlandı, bak linkini vereyim ...

Şair-i Şehri SYMBIAN

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Gökçen,
Vakti zamanında ne şiirler yazmıştık Symbian için, bir an gözümde canlandı, bak linkini vereyim ...

Şair-i Şehri SYMBIAN

Abi gül gül öldüm ve şiirleri de süper ötesi buldum mükemmel olmuş çok orijinal :D hahahahha :D

- - - Eklendi - - -

Aslında birde bu forumda sabit konu açalım :D wp ve nokia yada htc için millet şiirlerini koysun :D güleriz eğleniriz :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve -Börteçine-
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Ne cevher varmış Gökçen sende ya duygulandım inan bu Nokia ve MS yede yazıklar olsun seni bu hale sokmuşlar

• Beğen
Tepkiler: serinaga
dakamon

dakamon

Üye
Bende şimdi yazdım bi tane :D acemiyiz idare edersiniz :P

Oturdum masaya önümde PC, Lumia
Bir sayfayı yeniliyorum bir güncellemeyi daima
Elop amca çok gördü bir AMBERİ bana,
Bill ile Elop delitrtti beni

Dakamon yaşlandı güncelleme diye
İphone İos malı götürdü yine,
Androidten zaten konuşmam bile
Yinede vazgeçmem Amber olmasa bile.....

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve ÖEY
braayn

braayn

Üye
Şairleri severim.. :islik

Bende şimdi yazdım bi tane :D acemiyiz idare edersiniz :P

Oturdum masaya önümde PC, Lumia
Bir sayfayı yeniliyorum bir güncellemeyi daima
Elop amca çok gördü bir AMBERİ bana,
Bill ile Elop delitrtti beni

Dakamon yaşlandı güncelleme diye
İphone İos malı götürdü yine,
Androidten zaten konuşmam bile
Yinede vazgeçmem Amber olmasa bile.....

yasirtaha

yasirtaha

Üye
İkinci günün içindeyiz
Biz amber derdindeyiz
Özgür aldı eskitti
Biz hala beklemekteyiz

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Son yazılanlar daha çok mani gibi olmuş ama :kıskıs:

anilakbay

Üye
Yabancı bir sitede eylül ayına sarkacağı falan söyleniyor şaka gibi :(

Translate den çevirdiğim kadarıyla söylemler bu yönde. İngilizce çevirisi falan iyi olan biri bakabilir mi?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Mani şiir ne fark eder
Güncelleme yüzünden olmadık mı heder
Bizi böyle mağdur edenler
İnşallah olsunlar bizdende beter

• Beğen
Tepkiler: serinaga, kaygisiz43, ardacumhur ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yabancı bir sitede eylül ayına sarkacağı falan söyleniyor şaka gibi :(

Translate den çevirdiğim kadarıyla söylemler bu yönde. İngilizce çevirisi falan iyi olan biri bakabilir mi?

Çevirisi:

Amber güncellemesi hakkında "çıkış tarihi hariç" hemen her şeyi biliyoruz. Nokia İspanya'nın twitter mesajından Ağustos olarak duymuştuk, ancak bu sosyal hesaplar çoğunlukla pek güvenilir olmuyor. Şimdi de Lumia 925'in Taiwan tanıtımında Nokia yetkilileri hedefin Ağustos sonu Eylül başı olduğunu söylediler.

Bu iyi bir haber ancak kötü haberler de var. Nokia önceliği Lumia 920'nin güncellemesine verecek ki bu da alt seviye cihazların beklemek zorunda kalacağını gösteriyor. Ancak özellikle daha mütevazi bir cihaz olan Lumia 520'nin popülaritesi göz önüne alındığında bu pek sağlıklı seçim olmayacaktır.

Windows Phone 8 cihazlar için hazırlanan ve Microsoft tarafından dağıtılacak olan Nokia Amber güncellemesi bir nevi GDR2'nin daha da çok özellik eklemiş halini içeriyor ve (gerekli donanımı bulunmayan Lumia 620'ye radyo verilmemesi gibi) bazı küçük çıkarımlarla birlikte bütün WP8 Lumia ailesi için yüklenebilir olacak. Bu arada Lumia 925 ve 1020'nin kutudan Amber yüklü olarak çıktığını belirtelim.

Güncellemenin getirdiği değişiklerin listesine ulaşabilirsiniz. Ancak ağırlıklı olarak öne çıkanlar genel olarak Smart Camera uygulaması, Ekran saati ve HERE uygulamalarına getirilen yenilikler. Aynı zamanda arama ve sms engelleme de gelecek.

Eğer bekleyemezseniz ve flaşlamak isterseniz, Nokia sunucularından sızdırılmış Lumia 920, 820 ve 620 Amber ROM'larına şu konulardan ulaşabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/windows-phon...llemesi-geldi-lumia-620-820-920-a-827964.html

http://www.maxicep.com/windows-phon...-lumialara-dead-flas-nasil-atilir-828481.html

http://www.maxicep.com/windows-phon...-sunuculari-uzerinden-rom-indirme-829179.html

• Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit, anilakbay ve Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Offf usta ağustos sonuda olmasın ya resmen enayi yerine koymak gibi bir şey. Bir güncellemeyi duyuruyorsan bunu en geç 2 ay içerisinde ver. Bu güncelleme yılan hikayesine döndü yani. Sadece güven kaybediyor başka bir şey değil. Arkdaşlardan tek isteğim olacak ayarlardan nokiaya geri bildirime girin 0 puan verip sebebine de amber yazın gönderin sık sık yapın bunu. 0 puanlı geribildirimleri görürlerse belki hızlandırırlar işi. Valla twetter dan da yazıyorum ara sıra yetkili yerlere. Yarında bi haber olmazsa bascam zopayı nokiaya :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt