WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

frogan

Üye
gelince de ben yüklemeyeceğim hadi bakalım nokia :ehe

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence Nokia Türkiye Ekibi şu anda koltuklarına yaslanmış, ellerine kola ve patlamış mısırlarıyla buraya yazılanları okuyorlar. Acayip de eğleniyorlardır kesin :pro: Bir yandan da Nokia genel merkezindekilere video konferans ile tercüme edip hep beraber eğleniyorlardır kesin:kop::kop2::sopa::gun1::dover::polis::pokey:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve frogan
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence Nokia Türkiye Ekibi şu anda koltuklarına yaslanmış, ellerine kola ve patlamış mısırlarıyla buraya yazılanları okuyorlar. Acayip de eğleniyorlardır kesin :pro: Bir yandan da Nokia genel merkezindekilere video konferans ile tercüme edip hep beraber eğleniyorlardır kesin:kop::kop2::sopa::gun1::dover::polis::pokey:

ROM'lar elimizde. Eğer OTA'dan vermezseniz flaşlayacağız.Sakın polisi karıştırmayın :kop2:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ÖEY
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce.

:stres:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Beklemeye devam gel Amber Gel ;)

sekajmer

sekajmer

Üye
Kamera gelişimi hakkında tam bir bilgi alsam ona göre ROM atacağım. Gelişme yok ise OTA yı bekleyeceğim .

dakamon

dakamon

Üye
920 de gelişme olduğunu söylediler ama 820 için kimse bir şey demedi.

ÖEY

ÖEY

Üye
An itibariyle gelişme yok :D Hadi herkese iyi geceler :D:D

skynet

Üye
Evet 1 gün kaldı :aha:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
"cuma günü gelecek" lafımın hala arkasındayım :kop:

KenanK

KenanK

Üye
​bence nokia GDR2+GDR3+Amber oalrak yayınlıcak :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
920 de gelişme olduğunu söylediler ama 820 için kimse bir şey demedi.

amber ile 820 de kamerada çok fark var. Ben kullanıyorum amber yüklediğimden bu yana renkler canlı ve keskinlik süper...

dakamon

dakamon

Üye
amber ile 820 de kamerada çok fark var. Ben kullanıyorum amber yüklediğimden bu yana renkler canlı ve keskinlik süper...

Heh.. 820 sahibi bi arkadaş güncelleme sonrası kamera durumu hakkında bilgilendirdi bizi. O zaman gelsin güncellemelerrrr :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt