Allahtan 1 nisana denk gelmedi millet şaka yapar dururdu :D :D
Whykardesim Üye dakamon' Alıntı: Ota dan güncelleme gelse ziller takıp oynıcaz ama nerdee... Genişletmek için tıkla ... Güncelleme içinde en çok DATA SENSE yi bekliyorum inş gelir ya global ile aynı olmaz inş
dakamon' Alıntı: Ota dan güncelleme gelse ziller takıp oynıcaz ama nerdee... Genişletmek için tıkla ... Güncelleme içinde en çok DATA SENSE yi bekliyorum inş gelir ya global ile aynı olmaz inş
narnia16 Üye Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce Benden bu kadar bu gecede bir şey çıkmadı OTA cı abilerim kardeşlerim
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce Benden bu kadar bu gecede bir şey çıkmadı OTA cı abilerim kardeşlerim
yasirtaha Üye Buda benden telefonunuz güncel son denetleme 2saniye önce - - - Eklendi - - - Saat 9:30 hala ses yok
ogzhnoTr Üye İos da hiç böyle güncelleme manyakları görmedim bizim gibi adam bir güncelleme çıkarıyor eli ayağı düzgün bizde bildirimlerin kromozomları eksik
İos da hiç böyle güncelleme manyakları görmedim bizim gibi adam bir güncelleme çıkarıyor eli ayağı düzgün bizde bildirimlerin kromozomları eksik
Murat Alper Üye ah ah güncellemeyi beklemekten ömrümden 30 sene aldın nokia ve hala ben senin güncellemeni bekliyorum
ah ah güncellemeyi beklemekten ömrümden 30 sene aldın nokia ve hala ben senin güncellemeni bekliyorum
serinaga Üye ogzhnoTr' Alıntı: İos da hiç böyle güncelleme manyakları görmedim bizim gibi adam bir güncelleme çıkarıyor eli ayağı düzgün bizde bildirimlerin kromozomları eksik Genişletmek için tıkla ... GDO'lu kardeş bu bizdeki güncellemeler
ogzhnoTr' Alıntı: İos da hiç böyle güncelleme manyakları görmedim bizim gibi adam bir güncelleme çıkarıyor eli ayağı düzgün bizde bildirimlerin kromozomları eksik Genişletmek için tıkla ... GDO'lu kardeş bu bizdeki güncellemeler