WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Üstad nerelerdesin ya :D Özgür'e kaldı bizimle uğraşmak son birkaç gündür :D:D:kop:Şaka bir yana sağlık v.b. bir sorun yoktur umarım:oke: Son günlerde fazla mesajını göremeyince dedim herhalde bize kızdı fazla girmiyor foruma :D:D :kıskıs:

Aynen Ali Kemal abiyi göremiyorduk birkaç gündür

teşekkürler arkadaşlar. Tatildeyim ve teknolojiden uzak biraz zaman gecirmek istedim. Takipci olarak aranizdaydım ama konulara mudahil olmadim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Smart Cam sadece bir lens uygulaması. Yani diger uygulamalardan temelde farkı yok. Fakat pro camera kameranın yerleşik uygulaması olarak kullanılabilecek. O yüzden arada cok buyuk farklar olması normaldir.

ÖEY

ÖEY

Üye
İyi tatiller üstad:oke: Dönüşte yeni konular ve haberlerle görürüz seni inşallah :D

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Kafa şişirmeye biraz ara verelim yani bizde :)

xkarantina

Üye
Merhaba arkadaşlar lumia 820 var güncellemek için nsu for retail 3.0.8 yüklediğimde programı açtıktan sonra bir aygıt yükleyin uyarısı çıkmakta.kablo olarakta şarj cihazının kablosunu taktım bilgisayara.win 7 64 bit kullanıyorum.yardımcı olur musunuz ?

acoustic

acoustic

Üye
Smart Cam sadece bir lens uygulaması. Yani diger uygulamalardan temelde farkı yok. Fakat pro camera kameranın yerleşik uygulaması olarak kullanılabilecek. O yüzden arada cok buyuk farklar olması normaldir.

Pro camera uygulamasının linkini alabilir miyim 8s e yüklemeyi deneyeceğim de

YkPkY

YkPkY

Üye
ee siz eskittiniz,bizde koklaya koklaya,yalaya yalaya kullanacağız,çocukların birinin şekeri ısırarak yedikten sonra yalayana baka kaldıkları gibi bakın.
ooh sefam olsun kurtlarımı döktüm:)

• Beğen
Tepkiler: ERsin YAvuz
ademoz05

ademoz05

Üye
yahu lumia 720 için gelmedi mi hala güncelleme

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ee siz eskittiniz,bizde koklaya koklaya,yalaya yalaya kullanacağız,çocukların birinin şekeri ısırarak yedikten sonra yalayana baka kaldıkları gibi bakın.
ooh sefam olsun kurtlarımı döktüm:)
:ehe

dakamon

dakamon

Üye
Kafayı yedim yicem.... Nerde bu ota güncellemesiiiii. :off:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bütün lumialara aynı anda gelecek değil mi ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Az önce baktım yok gelen giden bir şey. Benden bu akşamlık bu kadar :D Telefonu kapatır yatarım :D OTA bekleyen tüm kardeşliğe ve geri kalan wp8 kardeşliğine iyi geceler olsun :D:D

narnia16

narnia16

Üye
O zaman nöbeti ben devralıyorum abi. Sana da iyi geceler :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az önce baktım yok gelen giden bir şey. Benden bu akşamlık bu kadar :D Telefonu kapatır yatarım :D OTA bekleyen tüm kardeşliğe ve geri kalan wp8 kardeşliğine iyi geceler olsun :D:D

:kop2:

YkPkY

YkPkY

Üye
süpersiniz kardeşlerim Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın

narnia16

narnia16

Üye
Amin abicim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Üst Alt